Träning för KG

Lucky har ju inte gått träning för KG sedan jag tränade för honom första gången. Han har faktiskt inte tränat alls sedan dess och det var ju ett tag sedan. Jag spar gärna på mina hästar och vill ogärna hoppa dem varje vecka, lite skillnad med en orutinerad eller ung häst, men när de kan sin sak som Lucky behöver man inte kötta hoppning.

KG's kommentar när jag kommer in med Lucky, "jahaja du har den rutinerade herren idag!" haha låter ju som Lucky är 16år och gått 130cm hela sitt liv, han är faktiskt bara 8år. :p

Aja tillbaka till träningen, började med att värma på ett litet plank i vänster varv, Lucky var astaggad och drog mer i tygeln än vad han brukar. Eftersom han är grym så lugnade han sig efter ett språng och blev normal. Andra övningen var att rida från planket till en två kombination, mellan plankan och komb var det 4galoppsprång lite kort och i komb var det två galoppsprång normalt. Hoppade de två gånger, när de var gjort vände vi på övningen och hoppade från komb till plank. Lucky och en annan häst fick hoppade 150cm, både fick hoppade de två gånger. Lucky hoppade jättefint, tyvärr fick mamma inte med hela övningen på film men fick med hoppet i alla fall. Trodde inte det var 150cm men red förbi och såg att överkant på plankan var 150cm.

Hoppade sedan en bana på 110cm och till slut fick vi hoppa en bana på 130cm. Kändes väldigt bra, han ställde upp jättefint och skuttade runt som en kanin.

Fick jättefina ord från KG efter träningen, "väldigt trevlig häst det där, kommer gå 150cm snart" jag hoppade till och bara "tror du han komme rgå 150cm?!" KG svarar"jaja klart!

Detta gör mig otroligt glad, jag älskar mina hästar och tycker såklart att de är världsbäst men när någon annan uttrycker sig att de är fina gör mig knäsvag och otroligt lycklig. Tack!

Här kommer det videor från träningen i alla fall.





Hejja mamma och hennes filmning ;)




Ingen perfekt runda av mig med lite trav in i komb. men men han hoppar la fint! ;)


Tjohej

Kommentarer
Postat av: erika

ååh, ni är så himla duktiga!

2011-10-26 @ 13:01:19
URL: http://majimka.blogspot.com
Postat av: Jennie

Jag avgudar seriöst dig Linn!

2011-10-26 @ 21:23:11
URL: http://jennikristensson.blogg.se/
Postat av: Lina

Såg super trevligt ut ju =)

Kg, har hört talas om honom.. Var tränar du då någonstans?=)

2011-10-30 @ 21:49:33
URL: http://linaswenilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0