Tankar om kommentarer

Satt och tänkte lite på hur folk ser på olika kommentarer och hur man kommenterar. Själv kommenterar jag bara saker som jag verkligen menar och ser ingen mening med att skriva något som jag inte tycker, men jag kommenterar aldrig negativt. Jag hatar folk som skriver negativa och onödiga saker. Visst kan jag gå in på olika bloggar och tycka att personen i fråga skriver helt idiotiskt eller dylikt men jag håller för mig själv. Jag sätter mig inte ner och knåpar ihop en novell till bloggägaren som får personen att må dåligt, allra minst lämnar jag namnraden tom som sedan blir till anonym när kommentaren publiceras. En del bloggar vill ha konstruktiv kritik och såklart får de som vill skriva negativa saker(sånt man får räkna med) men för guds skull stå för vad du säger och skriver under med namn eller mail.

Jag vet inte varför jag skriver detta, jag får ytterst sällan negativa kommentarer, i princip aldrig, men det kan bero på att jag har bra bloggläsare eller att jag alltid är väldigt medveten om mina egna fel och brister och skriver hellre det själv än att höra det från någon. När man får höra saker från andra gör det oftast ondast, speciellt när man inte insett problemet själv.

Jag älskar när ni kommenterar min blogg, för ni är så snälla och gulliga. Jag hoppas för all del att ni menar vad ni skriver och att ni inte bara skriver något för att ni måste.



tjo hej från mig

Kommentarer
Postat av: Sara - Föredetta beridare hos Jessica Kurten

Sv: Javisst är dom söta :D Fina bebisarna :D



Jag får en del elaka kommentarer om man säger så.. Men de är (tydligen) för att jag bara skriver hur fantastiska mina hästar är :P Men jag kan ju inte hjälpa att det mestadels gått super senaste tiden ;) även om jag gjort missar så har ju mina hästar varit otroliga :) Och det uppskattas inte att jag påpekar det hela tiden har jag märkt ;)

2011-11-01 @ 22:37:59
URL: http://stallgrasma.blogg.se/
Postat av: Ebba

Håller med dig fullt ut! Bättre att ge få och menande underbara kommentarer än negativa eller onödiga kommentarer :) tack för en bra blogg!!

2011-11-02 @ 09:23:55
URL: http://stalljalsta.bloggplatsen.se
Postat av: Lina

Håller med dig fullt=).

Har fått elaka kommentarer som är anonyma istället för de står för vad de skriver.

Jag kan ta konstruktiv kritik men jag kan verkligen inte ta elaka påhoppande kommentarer som folk skriver bara för att hacka ner på en.

Tycker att alla borde stå för vad de skriver=)

2011-11-02 @ 16:02:32
URL: http://linaswenilsson.blogg.se/
Postat av: Tora

Hej Linn! Vill först och främst gratulera din plats i Globen! Så himla kul :) jag hade ju hoppats på att få se dig i Helsingborg men jag antar att du inte ska tävla där i och med att du åker till Stockholm? Jag är nämligen tillbaka i Sverige under vintern för min fuxfia har sparkat av sig griffelbenet så hon är nyopererad och det ska sker en del andra grejer med. Jag hoppas i alla fall att vi kommer stöta på varandra under tiden jag är hemma. Om inte innan så lycka till i Globen!



Kram

Tora

2011-11-05 @ 19:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0