Träning - onsdag

Jaha, lite dåligt på uppdateringsfronten här va. Kan inte lova att jag ska bättra mig, jag bloggar lite när jag har tid och lust för det. Just nu hade jag lust så då kommer det ett inlägg.

Igår red jag ut på Fendi på morgonen, han började med att nocka mig så fint rätt i fejjan när jag hade hoppat upp. Mmmm vad mysigt! Gick i alla fall bra när vi väl var igång i ett tempo högre än skritt. Kom hem och mockade samtidigt som pållarna stod inne, ville inte släppa ut Lucky i hagen innan han skulle iväg till Olle. Fick tid på djursjukhuset hos Olle så Lucky kunde få nya skor innan träningen idag. För en gångs skull kändes det bra att åka till HBG djursjukhus med en frisk häst *peppar peppar, ta i trä*. Senare på eftermiddagen cyklade jag till gymmet och tränade igenom rygg och biceps, helt ok pass. Har fortf. sjuk träningsvärk i mina ben sedan måndagspasset. Känns som om låren inte är kompis med resten av benen, ligger bara på ytan och skaver, vaderna lika så. Mös lite med Hans innan jag stack hem från ljhed, mysmys.  

Idag åkte vi till Elina på hoppträning vid 9tiden, tränade från 10 till 11 ca, tillsammans med Agnes och Martina. Det gick bra för oss alla. Martina har också en Quite Easy häst, väldigt olik Lucky till utseendet men hoppar också trevligt. Agnes har en jättefin fransk häst som gjort det mesta som en unghäst kan. Tillbaka till Lucky, var lite för pigg idag kan jag tycka, eller nej, egentligen inte. Det är bara så ovant att han är så glad och kry nu för tiden. Det är helt underbart, ska bara vänja mig till det. Känns som att Lucky kommer bestämma tempot till helgen haha. 110cm känns fortf i högsta laget haha(som en maxad 130), men det ska väl gå bra ändå. Min pålle hoppar det ju baklänges om det så krävs :p

Pratade även med Elina om att komma ner med Fendi nästa vecka, en dag när det är bra väder. Då ska Sigge hoppa det vilda djuret. Ska bli spännande och se vad de tycker om honom, jag tycker han är superfin så hoppas de också tycker det.

Baby-horse!


haha han ser livsfarlig ut.


Imorgon ska Fendi till ridhuset och Lucky ska ridas ut. På eftermiddagen/kvällen ska jag få umgås med min kära pojkvän.

Puss hejdå


Kommentarer
Postat av: Malin

Ni är så fiiiiina så! Och snart är det fredag! :D :D :D

2011-03-16 @ 18:58:47
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Postat av: Amanda Özek

Jag vill kräva en presentation av dina hästar ;) Har inte 100 koll på alla. hehehe. Skroiv namn, ålder, utbildningsnivå, mål osv :D hade vart grymt intressant !

2011-03-16 @ 22:23:33
Postat av: Linn svarar

Okej det kan jag väl ordna :)

2011-03-17 @ 05:51:30
URL: http://linnskjetn.blogg.se/
Postat av: Ida Lövehed

Vart är det du ska tävla någonstanns?

kram

2011-03-17 @ 08:59:24
URL: http://idaalovehed.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilken fantastisk ridmiljö ni har!!

2011-03-18 @ 12:11:32
URL: http://grannoxdiva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0