Dagen är inte slut ännu

Har precis ätit middag här hemma nu efter ett gympass på gymmet i 1,5timme. Det var nice, lite halvslö i kroppen men det gick fint ändå. Gött när man kan maxa i någon maskin i alla fall, även om jag helst kör fria vikter. Hans passade åt mig på bänkpressen idag men gjorde i alla fall 3or på 44kg(Hans hjälpte mig på de sista två i varje set dvs nr 4 & 5.). Som en viss alltid säger på gymmet "det är inte så vanligt att tjejer tar 40kg i bänkpress". Nene säger jag. Känns som jag stått stilla alldeles för länge i min utveckling på bänken, det är nog bara för att jag suger på hantelpressen. Går i alla fall liiite framåt nu. Blev ett bra bröst och tricepspass till slut. 40min cykling på det också, det gör susen. Tog en proteinshake när jag kom hem och ja, jag är trött på banansmaken nu. Jag vill ha jordgubb eller choklad, "bara" 2kg kvar ungefär. Ahhhhhhhhhhhhhhhh.  

Igår hann jag inte gymma, men cyklade i en timme och guuuud vad jobbigt det var. Blåste nått så in i! å andra sidan, vilken bra träning ;)

Ska strax köra iväg och rida de treåriga dressyrstoet igen, red igår och det gick jättebra. Hon är för övrigt väldigt lik Lucky så det är väl klart att hon är fin? 

Imorgon ska jag träna ben och axlar, blir säkert nice. Axelpress är en av mina personliga favoriter, vet inte varför. Blev ruskigt sugen på att köra benpasset idag när killarna och Olivia pumpade hårt, men nej! Jag kan inte bryta min planering, så är det bara. 

Annars har det varit ett strålande fint väder i skåne idag, åååå vad mys. Lucky och jag var ute 45min och travade och galoppade en del, hur skönt som helst och Lucky skötte sig bra som vanligt. Fendi därimot hade damp som igår, antingen är han inne i en helvets trotsperiod eller så har han ont i ryggen. Man kan klämma och dunka honom över ryggen utan reaktion så det är säkert det först nämnda. Ska i vilket fall som helst ringa och försöka få Anna från Horsefarm att komma ut hit eller om vi kan ses i Hbg när hon är där. Hon gjorde ju ett kanonjobb med Laggy-Luge. 

Imorgon ska jag till Gunilla vid 6tiden och rida ett par hästar där, det ska bli roligt. På kvällen kommer lovely hit och sover om han är flitig och har pluggat mycket idag, finns inget bättre än att vakna med Hans. ;* 

Kanske man skulle köpa ett kg proteinpulver med annan smak?


Nu ska jag snart köra iväg, hajhaj


Kommentarer
Postat av: Karin

Jag har testat två olika proteinpulver åt svenskt kosttillskott och måste faktiskt rekommendera dem båda! Både Core protein och Whey class+ ifrån Dalblads! Skitgoda med chokladsmak, den ifrån dalblads är allra godast men core protein är nog billigast (tror jag) :)



Core protein: http://www.svensktkosttillskott.se/#!produkter/core_protein



Whey class+: class" rel="nofollow">http://www.svensktkosttillskott.se/#!produkter/wheyclass

2011-03-23 @ 16:07:33
URL: http://karinnilsson.blogspot.com
Postat av: warnmark -foto, shopping & hälsa

Jag tycker inte att proteinpulver är någon höjdare men när jag var på Fitnessfestivalen på Svenska Mässan i december fick jag chansen att smaka på en hel del och fastnade för Toppformulas whey protein med smak av päron/vanilj. Och så blandar man med lättmjölk istället för vatten så blir det faktiskt heelt okej att sörpla i sig :)

_whey_protein_1_kg-_topformula/" rel="nofollow">http://www.topformula.se/produkter/gym_traning/protein/55548_whey_protein_1_kg-_topformula/

2011-03-28 @ 21:57:22
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0