Lucky vann i Falsterbo!

Lucky gjorde något fantastiskt i Falsterbo och gick och vann första semifinalen och inte nog med det så var han placerad som 15.e i andra semin. Hade kommit längre upp om jag inte hade klantat mig i omhoppningen, kom lite snabbt i en två komb. och petade b-hindret, efter det tappade jag mig egen ridning och Lucky stannade på hindret efter. Båda gångerna var det mitt fel så kan inte lägga någon skuld på Lucky, han har varit PERFEKT hela helgen :)

JAG ÄLSKAR DIG!!


Igår efter klassen åkte vi hem och Lucky går nu i hagen och strosar, han behövde komma hem och vila upp sig lite. Imorgon åker vi ner igen och på onsdag är det dags för final. Jag hoppas så innerligt att der går bra, jag vet att min häst kan.

Han är det finaste jag har, 4år har vi varit ett par nu och det känns som tiden bara sprungit iväg, jag hoppas att Lucky kommer bli minst 30år så vi har minst 22år kvar tillsammans. Lucky är fantastisk på många sätt, han vet hur man ställer upp och hjälper till, lika mycket vet han hur man tar sovmorgon på tävling haha.

Håll nu en tumme för mig och Lucky på onsdag är ni snälla.

Hejdå

Kommentarer
Postat av: Jennie

Asså du fattar inte så glad jag blev när jag läste :D ni två är helt fantastiska!!!! Bäst när det gälller!! Håller alla tummar jag har på onsdag!

2011-07-04 @ 13:46:04
URL: http://jenniekristensson.blogspot.com
Postat av: FRIDA ELMLUND - en hästmänniskas vardag

Så jäkla bra ni är, grattis! :D

Håller tummarna för er på onsdag och jag kommer vara på plats med kameran och heja på er :D

2011-07-04 @ 16:13:02
URL: http://fridaelmlund.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Det kommer gå finfint i finalen också, så himla duktiga!

2011-07-04 @ 16:13:10
URL: http://sosigog.blogg.se/
Postat av: Malin

Ni kommer fixa finalen galant! Ska hålla tummarna så hårt det bara går, väntar med spänning på att få höra resultatet! Puss på er!

2011-07-04 @ 19:06:00
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Postat av: warnmark -foto & hälsa

Jag rös i hela kroppen när jag såg resultaten på Equipe. Kommer ihåg bilderna på bilddagboken när du lastade ut Lucky ur transporten och jag tyckte att han var så vacker, vilket han fortfarande är såklart. Vadå att man känner sig som en stalker men känns helt galet att jag har "följt" er i fyra år nu. Läser inte många hästbloggar nu för tiden men du Linn verkar så mån om dina hästar och sätter de alltid i första hand vilket gör att jag fortsätter att klicka mig in här. Det är inte massa konstigheter.



Håller alla tummar för er på ondag!! Kommer att gå galant :)

2011-07-04 @ 23:49:26
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: linnea

ååh vad kul, stort grattis :D

2011-07-05 @ 12:20:09
URL: http://shanaiak.blogg.se/
Postat av: Tora

Gud vad duktiga ni är!! Stort, stort grattis! :)

2011-07-07 @ 06:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0