Vill ha vår

Och nu vill jag faktiskt ha vår och lite värme. Om det ska vara snö och kallt ska jag ha möjlighet att åka skidor, det är mitt enda krav. Hur mycket begärt är det?

I vilket fall som helst var jag och mamma i Lund en tur idag, kom hem för en halvtimme sedan ca. Innan det var jag och Hans flitiga och träna vid 9tiden imorse, han hade sovit här i natt och skulle fara hem till Österlen över helgen, vilket gjorde att vi fick göra undan träningen tidigt. Det är mys att träna med Hans, han kommer med lite tips och jag vet att han kan det han gör. Till skillnad från många andra på gymmet som tror de kan haha. Om sju veckor blir det deff-period i alla fall. Vet inte helt hur det ska gå, men jag hoppas det blir bra. Förhoppningsvis kommer att kunna komma ut och cykla nu framöver. Var ju väldigt flitig att cykla förra sommaren, i snitt 2-3mil varje vardag.

Igår gjorde jag mitt första pass på gymmet efter en veckas vila, satans skönt må jag säga. Både att ha vilat och att vara tillbaka på gymmet igen. Jag hoppas att jag hinner träna på massor nästa vecka på gymmet, men mamma far till sthlm i någon vecka och jag har hand om Nelsone Calzone. Ska försöka få pappa att passa honom under diverse ridturer och gympass.

Ingen ridning idag, men imorgon blir det nog skrittur ute. Stör mig på att det ska vara så hårt ute, går ju inte att göra något.

LAV JO!


Strax blir det middag, ikväll blir det bara chillerill. Ska plocka fram chipspåsen och förhoppningsvis få ett litet samtal från min käre.


Kommentarer
Postat av: Karin

Jag vill med ha vår!!!

2011-02-19 @ 14:38:32
URL: http://karinnilsson.blogspot.com
Postat av: Malin2

Yeeey min ni har mer snö än vad vi har, här är stenhårt och barmark. Blä.

2011-02-19 @ 14:47:48
Postat av: Amelia

Jättefin blogg! Besök gärna våran blogg och kommentera. http://vryttare.blogg.se

2011-02-19 @ 19:09:29
URL: http://vryttare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0