Pudel hit, pudel dit.

Haha Nelson är ju bara helt bedårande, jag älskar honom! Igår när jag kom hem från Hans vid 1tiden på kvällen/natten så blev han så glad att han nästan kissade på sig och han skulle absolut sova på mitt rum. Idag fick han sig ett första bad och det gick super. Stod blixtstilla och gjorde inte något dumt. Efter badet fönade jag honom och jävlar vilket fluff han fick till päls. Pudlar har en underbar päls, mycket konstigt kan man göra med den kan jag lova. Titta bara på de bilderna nedan.




 har man köpt sig en hund man ångrar att man inte köpt en häst istället kan man ju fixa den så här. Kom ihåg att det säkerligen bara går om man har köpt en pudel.


Aja Lucky är i alla fall fortfarande halt och det suger ganska mycket. Fendi får en ny sadel på måndag antagligen, köpt en sadel utan att prova den men passar den inte får vi bara sälja den. En bra sadel till ett bra pris så det blir nog bra vilket som. Mest av allt vill jag ha CWD igen men just nu får det bli en Pariani, fälttävlanssadel. Passar den ska han faktiskt få ett matchande träns, även om han inte förtjänar någonting just nu. :p aja han blir nog bra när han får komma igång och röra på sig igen.

På söndag blir det middag med Hans och delar av hans släkt. Hans pappa fyller år så är delvis därför vi ska käka middag ihop. Det blir säkert hur trevligt som helst :)

Nu ska hästarna få kvällsmat sen ska jag sova.

Cha cha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0