träning igen

Idag har jag haft en aktiv dag, jag har ridit Lucky & Fendi(!!!!!!!!!!!!!!!!!!), gått i skogen i två timmar, cyklat till gym, gymmat 1timme och cyklat hem. Känner mig inte jättetrött faktiskt, kroppen känns bara nöjd. Imorgon blir det nog morgonträning eftersom att mamma ska bli körd till bussen. På eftermiddagen blir det ridning av Lucky och Phiis, sedan vid 6tiden rider Wilda lektion för mig.

Ridit Fendi både igår och idag och han känns supersuper fin. Det gör mig så glad, lite moppsig har han allt varit men hade förväntat mig värre saker fakiskt. Idag ställde han sig bara  ett par gånger borta i vägen vid grannen. Stort plus Fendi! Han är världens finaste bebis och jag hoppas han håller sig frisk nu.

Igår blev det plötsligt hoppträning för KG Svensson på klubben, inte alls meningen men vad bra det blev istället. Jag fick ny inspiration och vill bara bli bäst! Det var meningen att Lucky skulle hoppa någon tre komb ute på banan eftersom att ridhuset var upptaget(just av KG), när vi åker dit störtregnar det verkligen och vi skulle bara in och kolla lite på träningen för att se om regnet skulle ge sig. Tror ni det gav med sig? Nej. Frågade Maud om det var fullt i alla grupper och det visade sig att en inte kom till sista gruppen så vi fick hoppa i den. Otroligt bra träning, KG kom med mycket bra saker och gud vad Laggy hoppade, han öppnade upp jätte fint bak vilket han bara gjort ett få tal gånger senaste tiden, på tävling. KG sa hela tiden att jag skulle sträva efter att "komma ner i fötterna", dvs rida lite mer som Whitaker. Något som passar mig perfekt, älskar den lätta ridningen och vill absolut inte sitta tung i sadeln om det inte behövs. När det passar Lucky också finns det inget att disskutera, Laggy the man bestämmer stilen :)

Ska fortfarande träna för Elina, ett måste(!), men vi ska försöka komma med i en grupp så kan Lucky och Fendi turas om att hoppa där.

Det var synd att vi inte hade med videokameran till träningen, men som sagt var det inte planerat att vi skulle hoppa där.

Måste bara tillägga att jag haft sjukt mycket förutfattade meningar om KG innan, jag tar tillbaka det nu. Punkt.



Passet på gymmet idag var bra, jag var i god form och kroppen skötte sig. Blev ben och axelpass på ca en timme. Imorgon blir det nog rygg eller bröstpass. Är riktigt taggad på att komma i form igen, känns fantastiskt bra. Kanske skulle slänga in ett löppass imorgon också? Ja men varför inte, Nelson är på!

Vid tomhetens botten står vi på toppen <3


Detta är en FANTASTISK LÅT!!






"längtar efter något som kan rädda mig..."

Kommentarer
Postat av: Myran

sv; Tack =) Hon är fin ^^

2011-08-31 @ 22:24:00
URL: http://trinnie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0