sjukt trött

Jag skulle kunna somna här vid datorn nu, oj vad jag är trött. Skulle lekt med Hans nu på kvällen men han slutade så sent så det var knappt lönt. Istället stack jag till gymmet och träna en timme effektivt, det var helt förnedrande att träna idag, det var mitt andra pass efter min vila, kroppen är svagare än svagast, dvs normalt "tjejstark", hade bestämt mig för ett ben,axel och rumppass, när jag kommer in på gymmet är hela brottareliten där. Tjejer stora som män och den ena tjejen hade en tshirt med "boys do soccer, men do wrestling". Förstår inte helt vad hon menar med det? Är hon en man(såg ut så) eller håller riktiga män på med brottning? Hade hon varit svensk hade jag varit nära på att fråga men eftersom att det var folk i från ukraina, ryssland och alla andra möjliga land lät jag bli. Blev samtidigt glad att jag var så liten som jag är men ändå förnedrad. Aja, jag kämpade på med min svaga kropp och gjorde vad jag skulle, lagom peppad inför nästa pass. Imorgon blir det bröst- och tricepspass i alla fall. På fredag ska jag träna mage och lite allt möjligt. Jag har bestämt mig för att bli mer utthållig i min styrka i år, det är sjukt tråkigt men jag tror att jag kommer bli lite snyggare då. Undra hur länge jag kommer hålla detta, att köra 10-12reps istället för 3-6reps är en enorm skillnad och bara för att jag gör en 5.a på 45kg i bänkpress betyder det inte att jag klarar en 1.a på 50kg.

Oj vad långt och flummigt detta blev. Jag skriver mest för min egna del så förväntar mig inte att någon har något att säga om detta. Den enda jag skulle lita på någorlunda när det gäller träning är Hans, fast å andra sidan litar jag alltid på honom, nästan. Hans är så bra på mycket, det är ganska störigt egentligen, jag känner mig inte bra på något. Eller jo, jag är bra på att vara envis och äta kakor. Inte det bästa va?

Nu ska jag ta mått på min kropp och om en månad är det mätning igen för att se om det hänt något.



Hejdå

Kommentarer
Postat av: Malin

Äh du är döläcker oavsett snygging ;) Hade ett litet sommaruppehåll på 3 veckor från gymmet och kände mig sjukt svag när jag började igen.

2011-08-25 @ 08:24:30
Postat av: Myran

Hej! Fin blogg!Första gången jag är inne =)

2011-08-28 @ 07:06:31
URL: http://trinnie.blogg.se/
Postat av: Sara - Föredetta beridare hos Jessica Kurten

Jag gillar ditt flummande linn :P

2011-08-30 @ 11:42:10
URL: http://stallgrasma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0