födelsedag

Oj vad jag precis ätit massor med tårta. Pappa ville göra en tårta igår men gjorde en idag istället så jag, Hans, mamma och pappa har ätit alldeles för mycket nu. Jag åt såklart mest... Igår var jag och Hans bara hemma här och hade det fint, jag hämtade honom i ljungbyhed vid 1tiden och vi körde vidare till klippan och handlade godis, väl hemma chillade vi i soffan och kollade ett avsnitt med Tough Love och NittiLeaks. På kvällen hyrde vi en film och käkade tacos tillsammans med mamma och pappa. Skönt att inte behöva göra något speciellt på ens födelsedag.

Idag: Vaknade upp brevid min fina, käkade en rejäl grötportion till frulle, Hans hjälpte mig i stallet och vi två tiden körde jag och mamma till Malmö för att visa Parianisadeln för en, efter det åkte jag till gunilla och red Hero en tur på banan. Nu på kvällen har jag ridit Lucky och tagit det lugnt, Hans åkte precis hem.

Imorgon ska jag rida både Phiis och Lucky, på kvällen ska jag gymma är det tänkt. Tror att skolan börjat nu så gymmet är öppet som vanligt. Nu ska jag bli fit igen, mina armar ser mer eller mindre ut som spaghetti, om endå resten av kroppen hade sett ut så, mer degbulle där.

Lite bilder från förra hösten på Fendi. Hoppas på liknade bilder denna hösten :)







Kommentarer
Postat av: Malin

Jag kommer o fotar!! :D

2011-08-22 @ 18:53:42
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0