Pay n' jump

Idag vaknade jag upp brevid min favorit, Hans. Åh vad han älskar mig, han kommer alltid upp i tid hos mig, kl 8 på en söndag är väl allas dröm? Mmmmm! ;)

Vid halv 10 åkte jag och mamma till Skyrup för att hoppa en 120cm pay and jump. Hade aldrig varit där innan men hört massor av positiva kommentarer om stället. Kan inte annat än instämma, underlaget är fantastiskt fint på både framhopp och tävlingdbana, sjösand med någon slags fiberduk. Och det luktade till och med hav där, red runt utan jacka idag och bara njöt av det fina vårvädret. Fantastiskt!

Lucky kändes super fin på framhopp idag, lugn och fin, hoppade rakt på alla hinder och allt var frid och fröjd. Mamma undrade om han var seg eftersom att han var så lugn, men nej, han kändes bara fin. Så gjorde han som han brukar när han är på det humöret, dvs full gas haha. Han var så glad över att få hoppa en bana och att det var utomhus. Lucky hoppade för första gången vattengrav idag också, det gick bra eftersom att han aldrig gjort något liknande innan. Vattengraven var sista hindret på den 11språng långa banan med en två komb. Hade egentligen tänkt att hoppa banan sedan göra en volt och styra på graven, men Anna(som äger stället) uttryckte sig så här "vadå göra volt? Fegis! Det är bara att haka i". Ja är det något jag inte tål är att bli kallas fegis haha, ungefär som "jag tror inte du kan/vågar". Det var ju bara att rida på graven direkt efter sista oxern. Det var det enda jag tänkte på hela banan och det gjorde nog Lucky lite spänd, red an graven som man brukar med lite extra tryck och *hopp*, Lucky tvekade knappt. Doppa bakbenen lite, hoppade om graven 4ggr till och sista gången hoppade han rakt över utan att hoppa i den. Det var som att han förstod vad han skulle göra. 

Bortser man från hans tramp i graven gjorde han en felfri rudan trots att han var överladdad med en något ofokuserad pilot. Känns skönt att ha kommit igång igen, nu behöver jag inte oroa mig längre över vattengrav. Tror han fattat att han ska hoppa över nu också och inte i. Han är ju en hopphäst och ingen badanka. 

Skulle till Gunilla idag men huvudvärk och trötthet satte stopp för det, sov säkert två och en halv timme nu på eftermiddagen och är fortf. trött. 

Imorgon ska Fendi till Elina i alla fall, det kan behövas. Han skötte sig i dag i alla fall, i fredags var det mer WW3. Vilken trotsperiod han är i just nu, blä. Jag har inte tid för det, vill komma ut på unghästtävlingar med skrutten. Han fick ju en ny sadel i torsdags, blev en till Linnea. Till er som ville sälja sadel till mig, tack för omtanken men såg inte era erbjudanden innan det var för sent! Blev en magplattta och ett par sitgläder också. Fick en putshandske och ett schabrak på köpet också, en lyckad kväll för en sån som jag. Tusen tack till mommy.

lånade en bild från hemsidan, kolla bara det fina underlaget. Som mamma säger, Arezzo fast i Skåne.
 

Nu ska jag hoppa i säng och sova gott. Denna veckan kommer jag hinna med massa gym, i like. Kom i 5e hand denna veckan som var. 

Haaajdoo


  

Kommentarer
Postat av: Frida

Det är det underlaget är underbart :) dock inte lika underbart när man jobbar med det och delar ut 3000 flygblad på en helg haha

2011-04-07 @ 23:09:01
URL: http://fridastuhr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0