Träning

Precis varit ute och paniksprungit lite på gräsmattan. Inget gym idag för min del och det gjorde nästan ont i hela kroppen att sitta still efter att ha ätit massor och bara ridit två hästar idag. Körde lite uppvärmning snabbt sedan sprang jag lite snabb-intervaller. Tog i så mycket att jag höll på att spy, kändes faktiskt riktigt bra, hur konstigt det än låter haha.

Tittat runt lite grann på blocket ikväll efter ett "hemma gym" och en träningscykel. En träningscykel står allra högst upp på min köpa-lista. Hittade en fin spinningcykel för 1200kr, får hoppas den är kvar tills jag får lön. Kommer säkert träna sönder mig på den. Det låter nästan för bra för att vara sant att kunna cykla inomhus i värmen, med dator och musik. Iiiiiiiiiiiih, blir helt rysig i hela kroppen när jag tänker på det. För övrigt längtar jag tills nästa gympass, på måndag. Tränade ju alla veckodagar denna veckan, men tyvärr blir det nog bara gym månd. & onsd. denna veckan eftersom att jag ska passa galopphästarna torsd. och ska till gunilla på tisd., på fredag åker jag ju till gbg och kommer hem på sönd.  Kommer få lite lätt abstinens tror jag. Kanske ska jag vara så extrem att jag tar med mig träningstights och löparskor till gbg? Kommer framstå som en utomjording...



Ska börja göra träningsschema på gymmet också. Tänk i december har jag tränat hårt i ett år. De tre åren på gym innan det räknas inte riktigt, det var först i december förra året som jag tog tag i allt ordentligt. Det kan man se på muskelmassa & viktökning. Önskar att jag hade tagit före- & efterbilder. Menmen lätt att vara efterklok. Egentligen spelar det ingen som helst roll, men hade bara varit kul att ha.

Min absoluta favoritlåt just nu, blir helt galet pepp av den.


En stor förebild; Marit Björgen






Ligger lite i lä om man jämför med henne. Hon är tjejen som tränar absolut hårdast inom eliten av skidåkare. 1000timmar per år lägger hon på träning. Dvs mer än 19timmars träning per vecka. Det är galet, tänk vad roligt att få ha det som sitt "jobb". Marit är fantastisk! Blev bara mer imponerad av henne när hon var med i Skavlan.

Nu ska jag duscha sedan sova, nya dag imorgon. Förhoppningsvis ska jag träffa Ludwig & Öyvind :)

Love Linn

Kommentarer
Postat av: Anonym

VAD gör hon på nedersta bilden?

2010-10-16 @ 22:45:52
Postat av: Linn Skjetne

antagligen byter hon efter att han åkt skidor.

2010-10-16 @ 22:59:53
URL: http://linnskjetne.blogg.se/
Postat av: Lisa

SV: Tack så mycket :)

2010-10-16 @ 23:35:23
URL: http://lisakarolin.blogg.se/
Postat av: erika

åååh Linn, fan vad jag saknar alla våra timmar nere i källaren! Du och jag var perfekta träningskompisar ju ;D

2010-10-17 @ 12:24:38
Postat av: Malin

Det är sjukt snyggt med muskler även på tjejer! Vi måste se till att träna ihop någon gång :D

2010-10-17 @ 13:34:33
Postat av: Karin

Du kommer INTE framstå som en utomjording, i den här stan springer folk överallt och alla tider på dygnet :)

Klart du skall komma och hälsa på en helg sedan! Det är ju superbilligt! Mitt liv skall bara lugna ner sig lite först, känns som att det går i hundrafemtio just nu, men snart så!



Ta hand om dig sötnos!

2010-10-17 @ 17:43:58
URL: http://karinnilsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0