Herreguuud

Igår var det maskeradfest för alla tfhs:are(dvs flygelverna), många hade med sig bekanta och det blev en helt sjukt bra kväll. God mat, härlig musik, god dricka och ett perfekt sällskap. Måste nog till och med tillägga att det är den bästa festen jag någonsin varit på. Hemma runt 4-5tiden, kommer inte riktigt ihåg haha, brorsan hämtade mig i alla fall, skönt att slippa gå/cykla hem, sliten som man var.

Teamat på festen var att alla skulle klä ut sig till något på "v". Måste säga att nästan alla hade tagit detta med maskerad på väldigt stort allvar. En del kostymer var helt galet påhittiga. Det fanns bland annat de som var utklädda till vagina, vattenkran, v som i vendetta, vandringspris, vikingar, vampyrer, vetenskapsmän, vasaloppsåkare, våldtäksman och många många fler. Själv var jag en vinnare av vasaloppet, hade gjort en stor krans, tog med skidor, stavar, hade skidskor, medalj, nummerlapp, halsduk, mössa och yllestrumpor. Efter att kvällen pågått ett tag "försvann" min utrustning haha. Jag lånade ut den till de som ville ha, tomas fick låna min krans eftersom att han ville vara en vinnare, någon sprang runt med mina skidor utan anledning, stavarna såg jag inte till, jakob lånade min nummerlapp, mössan glömdes vid bordet. Men efterhand hittade den tillbaka till mig. Ska ner en sväng och se om jag hittar lite mer saker ikväll, om det går ihop med annat. :)

En fantastisk kväll som jag gärna hade upplevt flera gånger om.

Skönt för hästarna att få en vilodag idag, hade planerat in att inte rida idag eftersom att jag visste att jag skulle vara uppe sent dagen innan. Sov ca 4timmar i natt, men vilade precis 1,5timme så är ganska pepp ändå. Min ursnälla mamma nattade hästarna igår och matade imorse, supert!

Ni har väl inte missat Hurts nya album? Det är så galet bra, är helt frälst av alla låtarna!! Hittar ni här Hurts – Happiness på Spotify.

Blid från fbo, Caprifol & Sandra Carlsson


Love Linn

Kommentarer
Postat av: Sara Wahlund- Unghästar/ Världscup häst.

Blev de inga bilder på dig i din kostym?? Hade jag lätt velat se :)

2010-10-31 @ 21:12:25
URL: http://stallgrasma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0