Parken - spelning.

Herreguuuud vilken go helg det varit.

Fredag; Louise plockade upp mig utanför Ö. Ljungby och vi körde upp till Linköping. Framme i Linköping ca 17.30 efter en del pauser på vägen. Träffade även Louises pappa som bjöd på kaffe & te, trevligt. Vid halv 9 tiden fixade vi till oss och stack iväg på en förfest/inflyttningsfest hos några som varken jag eller Louise någonsin mött. Louise conectade väldigt bra med Jessica, en väldigt glad och sprallig tjej. Vid halv 11 promenixade vi till NH(nationernas hus), Klubb Din Mamma för att lyssna på när Parken spelade. Vi var alla väldigt spända och uppspelta, mest jag & Louise såklart. Parken var ännu bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig, fick igång ett jäkla partyhumör och det shottades hej vilt. En och en annan Tequila & jägershot slank ner. Goa och glada blev vi, vi dansade som aldrig förr och var överlyckliga.

Plötsligt kommer den ena syntaren från Parken förbi och jag sträcker ut handen och inbjuder till en "give-me-five", han förstod direkt och vi contectade haha. Berömde deras spelning också, han tackade och log tillbaka. Vi fortsatte att dansa och plötsligt står han där igen med sångaren(Pelle), jag gick fram och frågade om vi inte kunde ta en bild, första bilden blev suddig, men tog en ny och då var båda med. Jag tackade för bilden och dansade vidare. Efter en liten stund kom syntaren igen och på väg bak till backstaget frågade han om jag ville haka på. Klockan var sisådär 02.40 och klubben skulle stänga om 20min, jag tackade självklart inte nej och skuttade glatt med. Där bak blev jag hyggligt mottagen av bandet och vi chillade lite med lite snack först. Knäppte ett par bilder och sedan började Pelle spela piano och till slut var hela bandet igång igen. Hur fint som helst! Klockan 3 stängde som sagt klubben och jag sade hejdå och kramade om hela bandet, de frågade om jag skulle komma till stlhm-spelningen men jag svarade bara att jag skulle hem till Skåne-land igen. Tackade för mig och gick.

Vet inte hur bra skrivet det här blev egentligen men men, ha lite överseende att jag är lite sliten.

Igår skulle det egentligen blivit en grym utgång i hbg, men varken jag eller Louise orkade och jag hade ingen skjuts hem så det blev en lugn kväll istället. Träffade Hans en stund, trots allt cykelavstånd dit.

Idag var både Fendi & Lucky galet fina.

High five!


Vad fina vi ärrrr! Tönt i bakgrunden som ville leka kändis haha


Gruppbild på oss, alla i knä på varandra.


Här kan ni som missat Parken lyssna på deras skivor.
Parken – Länge Leve Parken
Parken – Framtiden Var Här

Love Linn

Kommentarer
Postat av: Mille Makaroni

You rock, sis;o)

2010-11-07 @ 23:40:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0