Kvällen

Stack iväg och gymmade vid 5tiden, hemma lagom till Bonde Söker Fru som började kl 8. Haha jag känner mig ganska galen, cyklade till och från gymmet och jag vill bara meddela att det var fruktansvärt halt haha. Bambi på is hojtade Kisse när jag cyklade förbi, ehh japp det stämde. Fick ju en hääärlig punktering på min nya cykel igår. Kommer ut från gymmet, doppi doppi doo, tänker vad skönt det ska bli att cykla hem efter två timmars träning. Hoppar på cykel, "fasiken vad segt det känns" cyklar vidare, hoppar av, känner på bakdäcket. Jo mycket riktigt hela däcket var platt, fattades bara hahah. Småskrattade lite även om det var riktigt irriterande. Pga punkteringen fick min andra järnhäst hoppa in, mina trogna skrangliga cykel. Stabil är den, ramlade inte idag i alla fall.

Har för övrigt riktigt ont i min kära kropp! Känns som om någon kastat pil på min rygg, underbart, hur konstigt det än låter. Har man inte upplevt hatkärleken till träningsvärk förstår man inte vad jag menar, det är nämligen en alldeles speciell känsla.

Imorgon ska jag jobba, undra om vi ska rida i snön? Mina stackars hästar går runt med decimeterhöga styltor så borde vara samma på jobb. Aja det blir säkert roligt vilket som, ska bara komma ihåg att ta på mig tillräckligt med kläder.

Förresten hatar jag sånna som lägger upp länk från Spotify på Facebook med låtar som kom förra året!! Aaahhh, gammal låt!!!! Speciellt om man skriver "Rihannas nya" eller liknande. Visst får man lägga upp "godingar" men skriv inte att den är ny då.

Bara för det tänker jag tipsa om en NY låt som kom för ett litet tag sedan. En grym låt, gåshud.


Tyvärr tappade låten lite av sin charm när min kära mor sa att sångaren lät som en kines. Så typiskt haha.

En annan låt som är värd att lyssna på är denna. Nina Kinerts fantastiska låt Combat Lover från 2008.


Love Linn

Kommentarer
Postat av: Louice

ska du vara med på julahoppningarna på åpk? :)

2010-11-24 @ 22:44:53
URL: http://louice.pankz.se
Postat av: Sofia

haha varför är jag grym nu då? :P



vafan den första låten var ju skitbra. Vad fick din mamma kines ifrån?

2010-11-25 @ 12:55:35
URL: http://kumpumaki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0