Äckelväder

Ruskväder ute idag, vid 11 kommer Olle och skor hästarna. Undra om han kommer 1timme innan eller efter? Det är något som man aldrig vet. Aja, bara han är klar till kl 15 då jag ska möta Malin vid bussen. Kan ju bli spännande ikväll, undra  hur jag kommer funka i baren? Och undra hur det ska gå att servera? Var trots allt 3 år sedan lite drygt sedan jag jobbade inom resturangbranschen haha. Kommer nog få en bra kväll i alla fall.

Nu ska jag dricka upp mitt te sen ut & motionera Lucky. Antingen med promenad eller barbackatur. Imorgon blir det vila tror jag, får se hur sliten jag är. Är jag och Malin i ridskick får hon rida Lucky en tur & jag Fendi haha. :D

Ha en härlig fredag gott folk, ska försöka få med kameran så det blir lite bildbevis på hela kalaset. Ska försöka lägga upp bilderna från förra festen också. Dåååålig jag är på det, fanns en del ganska roliga bilder från maskeraden haha.

Oj vad konstig jag ser ut, 130 i perstorp i alla fall. Lucky har i princip aldrig haft mer än 4fel, här hade han två ner, började fatta att något inte riktigt stod rätt till och att det antagligen inte berodde på mig.


Love Linn

Kommentarer
Postat av: Malin

Hur fan ska det gå för mig då, som aldrig har serverat eller stått i bar förr? xD ah well, kan alltid skylla på att jag är en stackars, vilsen och efterbliven finne, haha!

2010-11-12 @ 11:21:46
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com
Postat av: Rebecca Selmerhagen

aaaw fina fina Lucky!

2010-11-12 @ 22:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0