Underbaaaar dag!

Helt sinnessjukt fint väder ute, 2plusgrader och strålande sol. Tyvärr var det inte lika fint väder när jag red imorse. Skrittade ut en helt timme med Lucky, frös gjorde jag med Lucky var lycklig att det inte snöade. Det var stenhårt överallt så kunde inte göra annat än skritta, lite bull men så är det ibland. Fellow skulle också bli riden, men eftersom att man inte kunde göra annat än skritta bestämde jag mig för att promenera med honom. Ca en halvtimme blev det. Såg ett flygplan från skolan i Ljhed med när jag var ute och gick, det var säkert Ludwig eller dom som var ute och flög, haha.

Har så sjukt mycket träningsvärk i mage och rygg idag, men ska ändå ner och träna sen, håller det sig "varmt" nu så kan jag till och med cykla ner!! Hur underbart är inte det? Att få motion och slippa vara beroende av någon annan? Wiie, men ska inte ta ut någon glädje i förskott.

Just de min drömgård är till salu nu för 6miljoner, hade jag 6miljoner hade jag lätt köpt den gården. Stall med 13nya boxar, myrby Baryard boxar, skrittmaskin för 4hästar, ridhus 24x48m, ridbana 25x60m, rundcorall, solarium för hästarna, ridslingor på 3km och lösdrift. Låter det inte super?  VILL HA!!! Själv har man inte ens en ridbana, blö. Menmen ska väl vara nöjd att jag har hästarna hemma, många som inte har det. Lider med er, att ha hästarna uppstallade är jättejobbigt, i alla fall om man är van att ha hästarna hemma.

Nu ska jag ut och mocka och fixa klart i stallet, träning ikväll som sagt sen ska jag försöka somna tidigt ikväll. Blev ganska sent igår, igen... Inte bra att sova på eftermiddagen, jag gårhelt upp i varv på kvällen och ligger som ett icke-invalidobarn med damp och snurrar runt i sängen.

Gunilla och Fellow i somras.


Love Linn

Kommentarer
Postat av: Sarah

sv. haha ska bara lägga på mig själv den här gången! :P har inte handlar till mig själv sen i typ Julas :P

2010-03-02 @ 14:05:09
URL: http://ridsportsarah.blogg.se/
Postat av: louice

vart e de huset ?

kan man se de på hemnet typ?

2010-03-02 @ 15:51:49
URL: http://louice.pankz.se
Postat av: louice

vart e de huset ?

kan man se de på hemnet typ?

2010-03-02 @ 15:52:01
URL: http://louice.pankz.se
Postat av: Louise - Från flygplan till gödsel

sv:



Tack Linn. Det betyder oerhört mycket, det vet du. Personer som du får mig att kämpa !

2010-03-02 @ 20:56:24
URL: http://formone.blogg.se/
Postat av: Johan-you-know-who

Ja, tänk på oss för fasen! Din lilla bortskämda gris som har hästarna hemma! ;) men lite så där nyfiken ändå fast du inte ska klaga.. Vilken är gården? (a) hehehehehe I know you love me!

2010-03-02 @ 21:44:47
URL: http://cochon.bloggplatsen.se
Postat av: Julia

Du ska vara lycklig som har hästarna hemma, dock älskar jag stallet där mina hästar står, bestämt mig för att köpa det när jag blir rik xd

vill också se gården? :D

pussss

2010-03-03 @ 11:00:11
URL: http://hotchocolatewithcream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0