Ridhusridning

Har varit i ridhuset nu på "förmiddagen" och ridit. Åkte iväg med Fellow, det regnade så sjukt mycket när vi skulle lasta och det är fannimej tur att Fellow är lätt att lasta nu. Hade hatat mitt liv om jag skulle varit tvungen att stå ute i regnet med en bråkig häst, men men så var ju inte fallet. Han gick in så fint i transporten och väl framme i ridhuset fick han gå ett dressyrpass. Fellow var lycklig och jobbade på bra.

Gunilla körde dit med Telli och jag hoppade honom lite grand för första gången sedan december. Det gick bra, det är i alla fall en ren hopphäst, han fullkomligt älskar att hoppa. Funderar på att ta med Telli på en träning för Jörgen om några veckor. Blir nog svårt för honom att koncentrera sig bara när det är så många andra hästar runt omkring, men det är ju bara något han får lära sig.

Annars var jag ganska trött idag, men det var det värt. Ludwig, Öyvind och Pål kom hit igår kväll och jag hade gjort massor av pizza och vi käkade och skrattade oavbrutet. De hälsade på hästarna och Ludwig blev sugen på en häst att rida på mellan hangarerna på flyget haha. Fellow hade nog tyckt om det. Det hade nog varit ganska king-it att ha en häst till det, haha. När vi kom in käkade vi lite chokladkaka som jag bakat och jag kokade kaffe till. Sen vid 9 började vi spela milionär, ett norskt spel, nästan precis som Monopol, närmare halv 2 var vi klara och killarna åkte hem. En riktigt rolig och lyckad kväll.

Nu ska jag ut och motionera Lucky och Phiis, de har inte fått komma ut idag pga allt regn... Blööää. Hata regn.

Videor från dagens ridning kommer kanske ikväll.


Sköt om er, love Linn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0