Feelings

Jobbigt att sitta och lyssna på kärlekslåtar haha. Har i alla fall haft det trevligt med Louise idag, vi fikade på Gästis och gissa om vi blev mätta. Vi skulle jobba, men gled ifrån ämnet ganska många gånger tycker jag, sorry haha. Kom hem och tog ut hästarna igen eftersom att det regnat hela dagen, skitglada blev dem, härligt att se. Cyklade ner och gymmade vid kvart över 6 till 8. Tränade ben och axlar idag, det gick bra.

Kul att man blir tagen för brottare också, känns nästan dumt när man berättar att man är ryttare haha. Får se om det blir träning imorgon eller på fredag. Öyvind och Ludwig tränar nuförtiden med Jesper så de är helt slut och orkar inte träna med mig ;)

På lördag blir det paddling om vädret är bra, utgång på kvällen blir det nog i alla fall. Ska nästan bli skönt att hitta på något annat än att bara tänka häst.

Just de, CC LÄMNAR IMORGON :'( Gråta? ja...
Gonna miss u honey. :(


Hoppas jag får se CC på det svenska derbyt i framtiden, du har framtiden framför dig. Glad/stolt att det var du och jag som galoppade fort tillsammans för första gången.

Love Linn

Kommentarer
Postat av: Sara Jansson

Va tråkigt :(

2010-06-10 @ 11:45:29
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0