Avundsjuka?

För ett tag sedan slog det mig att en del människor, speciellt hästmänniskor, är så fruktansvärt avundsjuka på varandra och att det snackas så oerhört mycket skit bakom mångas ryggar. Håller ni inte med?

Visst kan man kommentera saker och ting, det är nog ganska svårt att undgå det, men herregud håll det en aaaaaning för er själva.

Jag är i alla fall så att jag kan glädjas åt när det går bra för mina vänner ute på tävling, även om det inte har gått bra för mig själv. Det är väl inte så jävla svårt att gratta och mena det? Tydligen är det de för vissa, sen när de själva lyckas, ja då är det såklart självklart att man ska säga grattis själv. Tänk om själviska människor.

Är det så att det gått dålig för en vän, försöker jag peppa och ta upp det positiva med ritten/situationen i stället för att ta upp det negativa. För det negativa inser man alltid själv. (de flesta i alla fall)

Jag må vara bitchig, vidrig, äcklig, sur, förbannad, tråkig, gnällig, tantig och allt det där, men jag inser mina svagheter och kan i alla fall glädjas åt när det går bra för mina vänner, och på så sätt tror jag att man får en ärlig relation som vänner.


Kommentarer
Postat av: Jannica Stefansson

Underbar bild, haha!

2010-06-24 @ 21:50:34
URL: http://janniiicas.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jag håller med till 100% att alla är avundsjuka på varandra inom hästsporten.. De ska alltid snacka skit om alla, mitt sätt är de bästa osv, jag blir så trött på det. Som tur är ska jag sluta med hästar eller ha ett uppehåll, är så trött på allt som har med hästar att göra nuförtiden och hur besatt man kan bli av sporten därför kan jag tycka det är jobbigt att prata med hästmänniskor.



2010-06-24 @ 23:30:13
Postat av: johan

YOU GO GIRL ;)

2010-06-25 @ 00:23:49
URL: http://jwessner.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag håller med dig. Det ska alltid BARA klagas på alla andra.

2010-06-25 @ 16:36:49
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: jensan

sant till 100%!

2010-06-26 @ 15:39:01
URL: http://jennisfoto.blogg.se/
Postat av: Sara Wahlund - Hästbloggare

Jag är som du där.. Är så trött på allt skitsnack, varför kan man inte bara stötta o uppmuntra varandra istället? Varför måste man alltid klanka ner alla andra.. Hästmänniskor alltså ;)

2010-06-27 @ 11:11:00
URL: http://stallgrasma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0