Dåligt

Dåligt med uppdatering idag och det ber jag om ursäkt för. Förlåt. Har inte haft ork att skriva, vt inte vad jag ska skriva om. Har inte så många läsare heller, men har hellre läsare om läser varje dag för att de tycker det är intressant än att ha sånna som bara klickar in för att få fler läsare själva. Så ni som gillar min blogg, tummen upp för er :)

Har i vilket fall som helst varit nere och tränat idag, skönt. Var inte alls mycket folk där, lite tråkigt, fast snackade inte lika mycket idag så fick lite mer gjort haha. Blev som sagt, traps, triceps och bröst idag, imorgon blir det ben, mage och axlar. Måste fylla i min träningsdagbok också innan jag glömmer, har slarvat lite så ska skriva om gårdagen också.

Just nu sitter jag bara och slappar, har ätit två ägg efter träningen och ett päron. Lite kaka också som jag bakade innan idag, shame on me. Sitter med tangentbordet i mitt knä för har kopplat datorn till min 42" tv, blir ganska schysst bild :D Tv:n som jag köpt alldeles själv för en billig peng i somras, den är superbra och jag älskar den, även om jag väldigt sällan använder den.

Nu ska jag fortsätta att lyssna på Snow Patrol, imorgon ska alla hästarna komma ut på en tur.

Telli på bilden, 4år e. Robin z. Till salu


Enjoy, love Linn


Kommentarer
Postat av: Tove's Hästblogg

den e intressant :D

2010-01-20 @ 22:22:41
URL: http://sunnysolvej.blogg.se/
Postat av: Jennie

Tummen upp för dig som gör ett bra jobb! (y)

2010-01-20 @ 22:40:20
URL: http://dresssyrryttaren.blogg.se/
Postat av: Gabriella

gud vad duktig du är! Du tränar ju på varenda dag nästan, jag måste nog också sätta fart haha! :D

2010-01-21 @ 21:59:20
URL: http://gabriellabramstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0