Antarés?

Aaaah vad dålig jag är på att uppdatera känner jag. Sorry for that. Sitter här och har precis druckit varm mjölk med honung. Har ont i halsen och känner mig inte speciellt bra. Ingen träning idag för min del så ska ta med mamma ut på en promenad tror jag.

Tränade igår, hade redan då känningar i halsen men tränade inte så hårt som jag brukade. Förutom när jag och Ludwig hade tävling haha! Man tackar inte nej till en tävling :D Älskar att tävla, spelar ingen roll vad det är för typ av tävling, lika kul ändå. Kan vara matätartävling, dricka vatten tävling(inte att rekomendera, mådde så sjukt dåligt efter några liter vatten, haha), situps tävling osv. Ni fattar.

Inte många dagar kvar till GBG nu, gjorde en lista innan till vad pappa ska tänka på eftersom att han ska passa hästarna medans mamma och jag gottar oss. Fick understryka att han ENDAST skulle ta av det yttersta täcket när de kommer in, annars hade pappa tagit av alla täckena utan att tänka sig för och låtit lucky och de andra sova nakna. Hur hemskt hade inte det varit? Aaagghhh lucky hade frusit ihjäl stackarn. All mat måste läggas i hinkar och påsar för annars ger pappa Phiis flera kilo kraftfoder och 7-8kg hösilage per måltid. Inget jag vill vara med om, inte så kul att komma hem till tre hästar som gått upp 15kg när jag varit borta 2dagar haha.

Har fortfarande lite beslutsångest över vad jag ska köpa i GBG. Är så himla sugen på en Antarés hjälm men vi får se. Kavaj är ju något jag ABSOLUT INTE behöver, men en sån sak som alltid är lika roligt att köpa. Tänk att komma hem med en helt ny outfit? :D 

Där har vi hjälmen i alla fall. Tycker den är skitsnygg, frågan är om jag passar i den haha. Och neej jag tänker inte försöka photoshoppa igen haha.


Love Linn

Kommentarer
Postat av: caroline

den är rätt cool den hjälmen:P

2010-02-24 @ 21:31:24
URL: http://internationalshowjumping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0