Tom

Jag vet inte vad det är, känner mig helt tom inombords. Detta med Lucky tynger mig och jag vet inte helt vart jag ska ta vägen... Ska försöka lyssna lite på La Roux och bli på lite annat humör. Brukar alltid fungera.

La Roux – In For The Kill
La Roux – Bulletproof
La Roux – Tigerlily

Lucky verkade annars ganska glad idag, skrek när jag släppte ut honom i hagen. Phiis får numera gå i den såkallade "smal-hagen", Lucky får beta och är lycklig. Tror att den enda som misstycker är Phiis haha.

Var nere och tränade igår, några Innebandy tjejer hade fysprofilen, blev förfrågad om jag ville vara med men tackade nej. Nu i efterhand ångrar jag det lite, hade varit kul att se vad man maxar i allt. Aja det kommer nog fler chanser så jag borde inte vara speciellt ledsen. Jesper & Troy var också med och tränade, väldigt trevlig om jag får säga det själv. Blev två timmars gym men säkert 40min snack haha. Sorry, my bad!

Ikväll blir det lite grillning ser det ut som. Hoppas på liiiite bättre väder än nu.

Nu ska jag ta tag i lite saker här hemma, blir till att städa lite och fixa. Stallet tog jag redan vid utsläpp så det behöver jag inte tänka på. Någon ridning idag kommer jag inte orka med, motivation = 0.

Ska försöka få igång glada-Linn igen. Ljushuven? javisst. Rolf, Jon-Morten & jag.


Love Linn

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Sv: Ja de rika de kan. haha, fast tycker de får bättra på sin egen uppfödning eftersom de har så många rika i branschen ;) haha.

2010-08-28 @ 14:12:54
URL: http://teamjohansson.blogg.se/
Postat av: caroline

SV haha ja det blev hon nog;)

2010-09-02 @ 22:45:35
URL: http://internationalshowjumping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0