Helt slut.

Är helt slut, cyklade i 1timme 29minuter och 35sekunder. Var mer än en vecka sedan jag cyklade "på riktigt" och det kändes. Ingen ville gymma med mig idag så fick underhålla mig på andra vägar haha. ;) Imorgon blir det nog, hoppas jag i alla fall!

Red barbacka på hästarna idag, tack vare regnet ungefär. Himmlen öppnade sig när jag red första turen på Lucky, var helt dyngsur och jag var lika blöt precis som om jag skulle ha badat med kläderna på... Var bara att byta när jag kom in, ut i stallet och tränsa och borsta Phiis. Och fy faaen vad Phiis bockade i galoppen haha. Han bockade och bockade, jäkla häst haha.

Aja hindrade inte mig från att hoppa över vägbommen. Insåg att det var första gången vi hoppade barbacka. Lucky fick också skutta över vägbommen, han gjorde det precis som om vi brukar göra det, bra att ha hästar som inte bryr sig. De ska ju i princip hoppa allt man styr på.'

Fendi var grymmefin idag igen(vad är detta?!?), gick upp till ridbanan och sprang över lite hinder med honom, hade hoppat Phiis över en tunna och den låg kvar, sprang mot den och Fendi skuttade över som ingenting. Känner knappt igen honom, när han kom hit var han rädd för allt och slöade non-stop. Nu är han tuff och riktigt speedad.

Jag ÄLSKAR Fendi!!




Dags att ta lite nya bilder på herrn! Skall fjäska för Öyvind, där kommer de bästa bilderna ifrån :)

Nu blir det snart duschen sen sova, eller kanske skulle ta och se en film? Hmmmmmmmmm, vi får väl se. Sköt om er.

Love Linn

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Fin han är, Fendi! Vad är det för stam? nyfiken Lycka till!

2010-08-18 @ 11:26:56
Postat av: Sara

Att han är speedad nu beror säkert på att du har massa energi som smittar av sig,;) jag är trött ofta så de är mina hästar med, haha.. eller kanske inte alltid men ibland iaf :)

2010-08-21 @ 21:12:38
URL: http://stallgrasma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0