Skön dag

Idag har jag sagt att jag bara ska det lugnt och njuta, tänkte gå en runda med min kära Lucky senare idag så han får ta det lite lugnt efter träningen igår. Hästarna har varit ute hela dagen och jag har pysslat i stallet och haft det helt mysigt. På söndag kommer en jättetrevlig tjej och tittar på Fellow. Håller tummarna nu att det ska bli ett köp, dom passar perfekt tillsammans så det hade varit riktigt roligt om han fick komma till henne.

Imorgon ska jag jobba i galoppstallet igen, rida två hästar,  och sen på söndag blir det jobb hos Gunilla. Ikväll ska jag boka min biljett till Norge och det känns riktigt najs. Längtar så jag spricker. Ska försöka jobba riktigt mycket nu innan resan så jag har liiiiite liiiite cash med mig i alla fall. Blir väl en 2000kr bara flygbiljett och buss.

Jag ska alldeles snart gå ut och plocka in hästarna så dem får äta sin eftermiddagsmat. Wiie. Love my life right now. Övningsköra ikväll hoppas vi överlever haha, nej men det gick ju bra sist så det borde det göra idag med.

Vackra Lucky,ser ut som Horseware modell (a)


Love Linn

Kommentarer
Postat av: Linnéa - http://hastliv.webblogg.se/

vilken fin bild, sjukt snyggt täcke med :)

2010-04-23 @ 18:06:50
URL: http://hastliv.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0