Jörgen träning

Klockan är halv 11 på kvällen och jag har nästan precis kommit hem från Jörgen Larsson träningen. Red kl 7 till 8 och sen red jag Telli i lilla ridhuset efter.

Träningen med Lucky gick jättebra, hoppade en liten bana och vi skulle överdriva anridningen i svängarna bara för att kunna använda galoppen helt och kunna flyta på helt på alla linjer. Lucky lyssnade bra. När alla var samlade gick vi igenom vad var och en skulle tänka på sa Jörgen att jag red bra, lucky hoppade bra och att vi var sammansvettsade, tack tack. Sen tyckte han att Lucku är en gnutta bajsnödig i vissa lägen hahah, låter helt kul. Med de menar han att Lucku ibland blir lite för oelastisk i sin galopp och att han måste bli bättre på att aggera direkt och inte springa fortare när jag vill länga galoppen. Blir han mer elastisk kan jag komma i lägen då jag inte ridit perfekt och han klarar det ändå. Riktigt nöjd med att han kommer med tips och så, jag vill mer än gärna förbättra allt som går mellan mig och lucky och tar all tips av en så kunnig människa.

Ridningen med Telli gick helt okej efter, han var riktigt tittig på bommarna men det blev bättre, han gick hyffsat snabbt in i släpet också. Nästa vecka är det hans tur att vara med på träningen. Träningsdebut för honom.

Nu är jag ganska trött, ridit alla mina hästar idag plus en häst i galoppstallet och en hos gunilla. 5hästar, känns riktigt bra. Hade gääärna ridit fler. Imorgon ska jag berätta om en häst som jag tillfälligt blev förälskad i. Mjaaauw vilken cliffhanger ;)

bild på Jörgen


Love Linn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0