Nyår

Japp, nyårsafton idag då för er som missat det. Ska fira med syrran som jag skrev igår, precis duschat nu och försöker torka håret utan en hårfön, inte det lättaste kan jag lova, extra svårt eftersom mitt hår är 70cm långt. Blir lite förändring idag, ska färgas idag, tonade det bara de två sista gångerna och då har jag tappat så mycket färg(vilket är meningen), men nu vill jag ha färgen hela tiden. Trivs riktigt bra med det mörka håret :)

ett par av de byxor jag fick med mig hem igår från byn. ganska galet att jag kom i stl 24. korvskinn!


får se vad jag ska ha på mig ikväll, ska i alla fall ta med mig min käre kamera. Är ganska trött idag så får väl hoppas att mitt nyårsfirande blir bra ändå. har ingen jättestor ambition om fest, ska bli kul att träffa syrran bara :)

Ny favvolåt


Love is in the air


Gott nytt år på er alla! Hejjs svejjs

inspiration

detta är fett mycket inspiration, till skillnad från många andra älskar jag Petter Northugs inställning och attityd!! Kommer i mål och vinner "det var så jeeeevlig lett" & "ge mig ett L, ge mig ett E, ge mig ett T, ge mig et til T, hva blir det? LETT!!". Nu har jag ju knappt mycket träningsabstinens, ska bli skönt att åka skidor på lördag!!

ni får klicka på länkarna funkar inte att bädda in i inlägget idag.... pissblogg.
http://www.youtube.com/watch?v=F8dcgr0FHpA 

denna ger mig gooseskin.
http://www.youtube.com/watch?v=H2g6BUPeFg0

herrå

Ändrade planer igen

Slutade med att jag gick till byn ändå, hälsade på syrran på jobb. Köpte lite kläder, fick även två par byxor av syrran i julis. Grymt snygga! Allt jag köpte var såklart snyggt, man har ju bra smak. Tog mina två påsar och traskade hem till farfar igen. Nu sitter jag här och farfar håller på att koka potatis. Vilken lyx att komma hem till färdiglagad mat?! Det är det minsann inte alla som får vara med om :)

Imorgon är det nyår och det ska firas med Maria, blir väl en tur ut på byn tror jag. Blir säkert hur kul som helst, jag och Maria har alltid roligt tillsammans.

klickbar

ändrade planer

ska nog ta bussen istället vid 14tiden. nu kom farfar och frågade om jag ville ha Våfflor,men jaaaaaaaaaaaaa! Jag blir bortskämd! Love!

Bytur

Nu ska jag strax klä på mig och ta en härlig promenad till Trondheimby. Jag hoppas jag hittar, annars får jag väl fråga någon :) Tänkte gå till Trondhem Torg och hälsa på syrran på jobbet. Är bara ett par minus här idag så det är ganska perfekt väder för en promenad, bara det inte börjar snöa så jag inte kan fotografera ngt.

Åt förövrigt värdens bästa frukost idag med farfar. Hur mysigt som helst!!!

Skypingen med Hans igår gick ju mindre bra, slutade med att han ringde istället, 20min kostade ca 50kr, men det var det helt klart värt. Ska försöka Skypa hos syrran imorn istället.

Nu ska jag ta på mig underställ och göra mig klar. See ya.

<3


Bye bye

tiden går fort.

Idag är det en speciell dag, jag är glad. :) Som man säger, tiden går snabbt när man har roligt.

Precis käkat middag tillsammans med farfar, var ute och gick en runda innan idag, min kära kamera var med mig som trogen vän. Höll på att dö 2ggr där det var pissehalt. Som tur för er överlevde jag! Skulle egentligen till syrran ikväll, men det blev inget jobb imorgon ändå så stannar hos farfar. Blir att sova hos syrran & Kjetil från nyår till nyårsdagen.

Kan inte direkt skryta om att jag har det bästa internetet. Hoppas bara det funkar bättre ikväll när jag ska skypa med Hans från Chamonix.

Imorgon ska jag promenera till byn tror jag. Behöver verkligen röra på mig, får riktigt mycket mat här hos farfar haha. Är så mysigt här i Trondheim, hoppas jag lyckas fånga det på bild imorn. Då ska jag bannemej visa er.

bjuder på tre bilder så länge.


mamma jag har strumpbyxor, få inte panik...




hejdåe

Norgetrip

Nu börjar det dra ihop sig till min norgetrip. Imorgon lyfter flyget vid 15.00. Det enda som oroar mig lite är hur jag ska ta mig från flygplatsen i Norge till farfar. Aja det löser väl sig på något vis.

Snart återförenas vi hihi!!


Kommer hem den 3.e igen. Ska ha med min dator, men vet inte om jag kommer ha internet, även om jag har det kan jag inte utlova någon bloggning. Ska bli nice att komma bort lite också, umgås med farfar, syrran & kjetil. :)

Hejdååå

vill

Jag vill ha hem min iphone nu...

laggy luk - lucky luke


bus


vår klena gran


lyckas med poserna


fellow & gunilla


laggy igen


rumpor


hejdå

Intag av pållar

ut och mocka sista boxen nu, sen blir det intag av alla hästar lite här och var. Börjar bli hungrig också, ikväll ska jag sova tidigt runt 9tiden blir bra. Sen imorgon blir det en hääärlig sovmorgon wiieho.

Har inget vettigt att skriva eftersom att de senaste dagarna sett precis likadana ut. Hela mitt liv är en enda upprepning, nejdå där ljög jag. Men de sista dagarna har varit en kopia av varandra, helt klart.

Tjing tjong.

Fråga

Fick en fråga från en läsare vad jag jobbar med, så det kan jag väl ta och svara på här då. Antar att de flesta vet redan, men men. Just nu jobbar jag i ett galoppstall som hästskötare, hoppar även in och rider tur då och då. Till och med varit med ner till Jägersro ett par gånger och ridit där - riktigt roligt. Jag är timanställd så de ringer när de behöver hjälp. Vissa månader tjänar jag mer andra månader mindre. Hoppas de svaret räcker. Hemsida till jobbet hittar ni här. http://www.giersinglinden.se/


Suttit och läst en träningsblogg till en tjej som tränar BB och Fitness. Okej!!! Jag är helt sinnessjukt sugen på att träna nu, min kropp bara längtar efter att få bli svettig, öm och trött. jag läääängtar tills jag får slå upp dörrarna till gymmet igen... Jag hoppas på ännu bättre resultat nu när jag kommer käka/dricka protein regelbundet, mycket bättre att ta en shake än att käka mat när jag kommer hem från gymmet.

Imorgon lyfter Hans flyg till Chamonix, skönt för honom att komma iväg och åka skidor i över en vecka, men kommer såklart sakna honom. Det gör jag i och för sig redan eftersom att vi inte setts på en vecka, och längre dröjer det. Runt den 7.e kommer vi nog ses. Känns dumt att säga det men ska bli skönt när skolorna börjar igen så han håller sig i Ljhed på flyghögskolan! Då vet jag vart han finns i alla fall haha.

Imorgon blir det inte så jättemycket jobb, utag, mockning och intag. Sen kommer Johan och Kisse hem på kvällen. Måndag kommer Olle och skor sen på tisdag drar jag ju till Norge. Ska börja packa imorgon så allting är klart i tid :)

Hej på mig


Hejdåå

Varit snäll

Oj oj oj vad jag måste ha varit snäll under året som gått. Fått en hel drös fin fina julklappar. Något riktigt bra var en ny telefon av mammsen & pappsen och proteinpulver från brorsan. Även två supersuperfina julisar av Hans, stor puss på honom då! Blev så paff när jag fick proteinpulver av brorsan, hade verkligen inte aning att han skulle köpa det, kändes som att paketet innehöll 15kg pepparkaksdeg. Har en sån enorm lust att träna sönder på gymmet nu, ännu mer än innan. Tomten måste som jag tyckt att jag varit snäll i år.

Hästarna fick massor av morötter, äpplen och knäckebröd. Fast de får de ju alltid så de tyckte nog inte att det var så märkvärdigt. Skulle gärna åkt och träffat Gunilla nu innan jul, men det har inte hunnits med, väldigt synd.

Nu ska jag bara ta det lugnt och smälta all mat, oj oj oj vad jag ätit haha.

God jul på er allesammans.

Häst hela dagen lång

oj vad mycket häst det är just nu, för mycket till och med. Släppt ut 10 hästar, mockat 7 boxar, fixat all mat och nu har jag ätit lunch, ska kila ut i mitt stall och mocka där. Seriöst jag pallar inte pulsa i snö mer. Älskar snön, men när man har termobyxor och ska gå 10 tusen mil med hästar till olika hagar i 30cm snö blir jag lite less. Hingstarna har i alla fall skött sig så det är ju positivt, blir snabbt ut och fixa klart här hemma nu sen upp och plocka in de 7hästarna där. Bara att plocka in dem tar ju ca 40min. 

Julafton imorn, god jul på er!

Blogg

Igår kom jag fram till att jag blivit extreeeeemt dålig på att fotografera. Ska verkligen försöka bättre mig och ta massor av bilder, till min hjälp kommer jag använda min lilla digitalkamera eftersom att systemkameran är så klumpig att ha med överallt. Sorgligt nog tar jag bättre bilder med den. Fast nu har jag övervägt det och det är bättre med några halvbra bilder än inga bilder alls.

Här kommer en liten bildbomb med bilder från mobilen i alla fall.

Klappen ute på ridtur. Han har alltid tungan ute. Hänger och slänger överallt. På tävling får vi binda hans tunga.


Fina trollungen


mys i höstas innan ridtur


Så kan det se ut att rida i galoppsadel


Världens bästa Lucky!


Fjodor posar efter en ridtur. Haha vad lite snö det fanns då


Vackrare dam finns knappast, även till salu.


Snö upp till knäna, i skåne?!?!


Fendi posar i morgonsolen


Sådär ja. Hejdå

Julklapp och hästintag

Nu har jag och mamma precis förberett inför kvällens middag, kycklig med rotfrukter och sås. Mumsigt. Jag känner mig redan hungrig haha. Ska i alla fall upp och ta in hästarna på jobbet snart, har hand om dem nu framöver när arbetsgivarna firar jul i sthlm. Det gör mig inget, glad jag blir sysselsatt i julen, har ju en tendens att bli rastlös ganska snabbt. Aja.

Var nere och handlade innan också, hämtade ut en säck foder som jag vunnit från Salsa. Såklart var det mamma som hade anmält mig haha. Aja gratis foder är ju alltid trevligt. Hämtade även ut en julklapp på posten, från kära Hans. Måste erkänna att jag blev äckligt nyfiken på vad den kan innehålla, har inte en blekaste aning om vad det är heller. Stör mig lite haha. Mamma beställde även min julklapp idag, precis det jag önskade mig! Får inte den förän nyår kanske men det är det värt. Även spanat in ett snyggt HG träns också som jag blev sugen på. Kanske skulle köpa det själv som julklapp till Laggy? ;)

Helt sinne, hade kallast i skåne i natt, -25grader i lilla ljhed!!!! Insane!

Nej dags att plocka in mina egna hästar innan jag drar till jobb. Termobyxor på, hur mys som helst!

Mjaaauw vad fin han hade varit i detta. Träns kan man helt enkelt inte få för mycket av. Jag är beroende. En gång ska han väl få ett med swarowski på nosgrimman och pannbandet, ett sånt fint som Saras Chappe har.


Ta hand om er i kylan, glöm inte vantar och mössa. Som min mormor säger "detta håller inte, på med mössa och vantar Linn". Kloka ord från en klok dam.

Hejdå!

It's gettin' colder

Yep nu är det -17 grader ute, i skåne haha crazy. Det är bara jag som gillar det verkar det som. Och hästarna, de blir i alla fall väldigt fulla av energi i denna kylan. Ser så himla sött ut när deras skägg är fullt med is när de nosat runt i snön.

Jag vet kass bild, men jag var faktiskt sötare när jag var liten. Fottade med camen så det är väl inte så konstigt att bilden blev som den blev.


ska strax börja laga middag, spaghetti och köttfärssås blir det idag. Enkelt och fruktansvärt gott, det och tacos är favvorätterna. Medans jag lagar mat ska jag lyssna på min nya spellista, "supermys!" heter den. Behöver jag ens säga att jag saknar Hans? Åker han inte till Chamonix den 26.e ska vi försöka ses den 27.e. Den 28.e åker ju jag(om flygen går som planerat). Tycker flyget kan mellanlanda i ljhed så jag kan hoppa på där haha, hur praktiskt hade inte det varit egentligen?

Hejdå


Bilder

Knäppt ett par bilder i det fina vädret idag. Synd att jag inte fick någon bra skärpa på den ena.

Fendi säger hallå. Den som inte tycker han är snygg kan dö.


talking to me?


"du är dum" haha


söta pållar :)


Minus

14minus är ju helt okej faktiskt. Idag ska jag leka i snön!


Granen pyntad

Granen är numera klädd med ljus och står uppställd i vardagsrummet. Det är nog den fulaste granen jag någonsinn sett, inte är den snyggt klädd heller, oj vad misslyckad jag är haha. Hittade i alla fal lite roligt skit på vinden när jag letade efter julgransbelysningen, alltid något. Satt och grät av skratt tidigare.

Nu har jag i alla fall fått tummen ur och ska söka in på utbildningar. Blir Idrottslärare, Kriminologi och Mäklare i malmö. Får se vart jag hamnar, hade lust på Journalistik, men då får jag läsa i Sthlm.

Snart kommer mamma hem och då ska vi laga mat, jag är hungrig!

Isop åkte ju hem idag så nu är det lugnt på den fronten, på onsdag jobbar jag fram till och med annandag jul. Cash är trevligt.

Jag saknar dig, gubben. Blir första julen utan dig...

Oj oj

Oj vad ni gillar att läsa min blogg tjoho. Trots att den inte innehåller så mycket häst, ni gillar att läsa om en svenssons liv helt enkelt.

Nu ska jag käka en julgodis(som JAG gjort) och traska upp till Isop. Han ska bli hämtad idag och jag ska plocka ihop hans grejer och mocka ut boxen. Mer än så har jag inte att tillägga.

Hejdå!

Lonely sunday

Sunday today, yeah. Ska snart ut med mamms och leta gran(ar), efter det blir det Isop. Mamma har skottat snö hela förmiddagen och logger utslagen på soffan nu hahaha. Det gör pappa med, även om han inte gjort ett dugg haha, eller jo han har meckat med skrotkärran till bil.

Hans åkte härifrån vid 11, skulle köra hem till föräldrarna. I värsta fall ses vi inte förän efter nyår. Jag dör ju inte, men kommer kännas jobbigt. Eller jo, jag dör nästintill. Ska bli härligt att åka till Norge i alla fall, åka lite skidor och träffa syrran och farfar. Fina de är! Denna gången ska jag fotta massor, gjorde inte det sist.

Tror att Isop åker hem imorgon, sen på onsdag jobbar jag 4dagar framöver. Snart julafton, ska bli så kul att ge bort julklapparna som jag köpt hihi. Det är mycket roligare att ge bort än att få, även om det kan vara lite pirrigt haha. Själv har jag inte önskat mig något egentligen, fast hade varit en bonus om jag fått en telefon. Den jag har är lite opålitlig ibland. Får väl se vad tomtefar kommer med.

Fendi säger helluuuu!


Fendi som är en stor mupp just nu haha, vet inte hur många gånger han slitit sig sista tiden haha. Laggy är också en mupp, blir andra bullar när snösulorna kommer på. Olle skulle kommit i fredags och slått på nya dojjor på Laggy, men ikke. Kommer nu i veckan i stället.

Hejs svejs

Nada

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, har inget att berätta. Sitter och tråkar en aning, vill att Hans ska komma nu!! Kanske skulle bege mig ut i stallet och ge kraftfoder. Skulle knycka(smyghugga) en gran idag, får se hur det blir med det. Tänkte faktiskt knycka två st, ha en i stallet också. Det kan väl vara ganska mys med en gran där ute. Fast jag tror egentligen inte att hästarna bryr sig så värst mycket, Laggy blir nog inte lyckligare av ett träd vid sin sida.

Är faktiskt inte så kallt ute idag, knappt 1 minusgrad. Som igår när jag och Hans var i Malmö. Skulle till Köpenhamn egentligen, men försenade tåg och en ovisshet om vi skulle komma oss tillbaka till Sverige gjorde att vi struntade i det. Men vad gjorde det, vi hade en suuupertrevlig dag tillsammans. Fikade lite, shoppade julklappar, käkade mat och gick på bio. Såg Due Date, haha säger jag bara den var så kul, men ganska rå emellanåt haha. Hans körde hem oss till Ljhed, landade på Ljunghusen runt halv 1. (dock inte i ett flygplan, som det låter som). Sov där, helt galet vad jag sover bra med honom, sov helt till 10. Käkade frulle, sen stack jag hem vid 12tiden. Idag har det annars inte hänt ett smack, pysslat lite i stallet, här och uppe hos Isop(som jag skrev tidigare idag).

bilden från kalla Lund när jag och Malin fikade.


Hejdå

<3

Jag är så glad i dig!


Nu blir det Isop. Mamma har bakat bullar, knappt lyx. Mår bra :)

u're the kinda boy.

Isak Strand – Skinny Boy spelas flitigt nuförtiden. Den får mig på bra humör. Härligt, jag klämde lilltån i köksdörren också... Fråga inte. Måste kolla upp den nu, blev stämplad av Laggy när vi provade ut den nya sadeln, vilket är ett bra tag sedan. Lilltån är fortf. svullen och röd, ömmar minst sagt.

Precis duschat i alla fall, och käkat och damsugit. Ska städa lite på mitt rum, plocka undan lite kläder. Kan ju se lite trevligt ut här om det kommer finbesök ikväll. Förhoppningsvis gör det de, har ju snöat en del så hoppas det går att köra. Brorsan kommer hem snart så får fråga honom hur det gick. Tyvärr blir det ju en jäkla hysteri så fort det snöar i skåne, det är många skåningar som inte kan hantera vinterväglag.


Förädare

Några som läste min blogg i förregår läste inte igår och därför minskade antalet unika besökare. DET ÄR INTE OKEJ!! Sluta upp med att dissa mig.

Om jag ska återgå till dagen i ära snöar det ganska friskt i Skåneland idag, och blåser. Fast det gör det ju nästan alltid, men det blåser till och med på Skånegården.

Ska bege mig ut och mocka i mitt stall nu, var så himla gullig och snäll och mockade till alla uppe hos Isop. Kajsa & Johan får sig ett leende på läpparna när de ser det skulle jag tro. Hoppas tomten sett vad jag gjort nu så jag får fina julklappar. Men egentligen har jag redan fått min julklapp i år, den bästa till och med. <3

Den värmen finns långt bort nuuuu. mohaha


Charrååå

Onsdag, jahapp?

Inget märkvärdigt har hänt än så länge idag. Fixat och donat i stallet som vanligt, fendi stirrar runt i hagen, han har säkert sett en kotte(?) falla i skogen. Laggy tittar intressant på och undrar vad som händer, Phiis letar gräs för att fylla tomrummet i magen(som inte finns).

Ska snart hoppa in i duschen, sen plocka in hästarna, ska iväg till Hans en sväng ikväll. Mycket trevligt! Får se om det blir mamms eller papps som kör mig till Ljunghusen. Hans har nämligen flyttat dit nu. Även om jag hade varit i form att cykla hade det varit mer eller mindre livsfarligt nu haha. Det är bara is på vår väg och sen kom det lite pudersnö idag så den ligger så fint ovanpå och luras. Det är verkligen snorhalt ute! Höll på att dö tre ggr på väg till Isop idag.

Lite te har jag druckit nu, mys mys. Får upp värmen i kroppen på ett väldigt smidigt sätt :)

Återigen tillbaka till musikhjälpen i P3, en auktion som pågår där är att man kan buda på en middag med Filip & Fredrik + annan gäst. Helt seriöst vem hade inte velat käka middag med Filip & Fredrik?!? Ahhhhh!! Jag vill i alla fall, det hade varit awesome.



Hejdå!

Stort fan

Jag är ett stort fan av P3 som säkert många förstått, men just nu följer jag Musikhjälpen genom radion och svtplay(live). Ljudet är lite efter på svtplay men det funkar(kan ju lyssna på ljudet genom datorn så jag slipper fördröjning, men det är inte samma radiokänsla haha). Just nu är det Nour & Jason som håller i det, hur bra som helst. Nej nu kom Martina in också :D

Snart kommer mamma hem och då ska vi käka middag, blir soppa. Skönt i vinterkylan. Har nästan 21grader inomhus så ska inte klaga, nästan så man får värmeslag ju haha.

Ikväll ska jag sova tidigt så jag är pigg och glad. Inte så ofta jag inte är pigg och glad, men är som sagt lite tröttare nu efter att jag varit sjuk.

Lovely Lucky!


Förresten så har ni blivit lite bättre på att kommentera, fortsätt med det. Det uppskattas :)

Tisdag

Idag är det en helt vanlig tisdag, inte speciellt rolig men inte heller speciellt tråkig. Mockat har jag gjort i vårat stall, käkat lunch, lunchat hästarna och gett vatten. Återstår att strö här hemma sedan fixa med Isop. Får gå dit upp, ingen bil hemma, kan vara bra att motionera lite mer för varje dag som går. Skulle jag tro, men jag är inget braniac.

Fortfarande besvärad av hosta, kan inte andas djupt, tog min sista tablett med antibiotika idag. Har hostan inte försvunnit till måndag nästa vecka får jag besöka vårdcentralen igen. Annars känner jag mig bra, lite seg men det kommer jag tydligen vara ett tag framöver enligt min kära mor. Jag litar på henne, även om jag inte skulle erkänna det till henne har hon oftast rätt. Men det betyder inte att jag lyssnar alltid för det :D

Det närmar sig jul nu, har lite panik. Måste köpa ett par julklappar till. Blir himla mys med julmarknad på fredag i alla fall, kanske hittar ngn julklapp där. Blir lite jobb i jul i alla fall, ska passa hästarna från den 22.e december till den 26.e dec. Gott med lite cash. Jag tycker nog jag varit tillräckligt sjuk nu för ett bra tag framöver. Förhoppningsvis blir det en liten skidresa nästa år, det är bara till att jobba på så man kan göra det. Ska även sälja min sadel(tolgan) så är ju lite cash där.

Nu ska jag traska upp till Isop så jag är hemma i tid tills mina egna ska in :)

My horse called Laggy! Han har något speciellt, jag kan inte bortse från det. & han är min, bara min.


Charråå

Musikhjälpen

Åååååååååh det är ju bara för underbart, nu är Musikhjälpen i p3 igång igen!! Helt till den 19.e december håller Martina, Nour & Jason ställningarna i p3. Det är för jäkla underbart. Mina dagar kommer gå lite bättre nu med dem i telefonen. Pajjar mitt headset innan den 19.e kommer jag gråta floder.


Jens

Jag är grym som fotograf.

Kan inte annat än längta lite till falsterbo.


Skulle varit kul att rida där igen. Får se om Lucky uppfyller mina önskningar.

Btw

Ni som läser denna blogg är nog sämst på att uttrycka er med kommentarer.

Sweet child o' mine

En riktigt bra cover på Guns n' Roses's - "Sweet Child O' Mine".

Orleya - Sweet Child O' Mine.


Stallen är klara, nästan i alla fall, ska bara strö här hemma och byta vatten.

Mamma har varit så gullig och lämnat in min dunjacka på kemtvätt så som det ser ut nu slipper jag köpa en ny svindyr jacka - gott! Jag gillar min dunjacka, den är svinsnygg och bekväm. Har bara inte använt den på evigheter, inte orkat lämna in den för tvätt haha. Den kommer alla fall vara nytvättad och fin till julmarknaden i köpenhamn så det är ju alldeles utmärkt. 

Funderar på om jag ska slå in lite julklappar ikväll, det är ganska mysigt och jag blir ytters pedantisk när jag gör det. Jag älskar julen, jag älskar att ge bort julklappar. Önskar bara att jag var milijonär så jag kunde köpa hur många julklappar som helst till alla nära och kära. 

Det är så fint väder idag, jag vill åka skidor. Börjar gråta snart, har ingen lust att sitta hemma och göra ingenting. Ska verkligen försöka undvika lunginflammation i framtiden, blä. Bara att gå från Isop och hem idag var jobbigt, men ack så skönt det var att röra lite på sig!! Extas nästan. 

Hoppas det kommer lite mer snö och att det fortsätter vara kallt så jag kan plocka fram sparken en dag när får röra lite mer på mig hihi. Pappa har i och för sig redan provat på det haha. Såg helt galet ut, pappa på en barnspark(bara för att han skulle få plats med den lilla sparken i bilen) åkandes ner till ljhed för att hämta bilen på verkstaden haha. Såg hysteriskt roligt ut. 

Vet inte varför jag sitter här och skriver en massa gojja egentligen? Jo det vet jag, har ju inget att göra. Kanske skulle plocka fram mina körskoleböcker och läsa lite teori? Låter fruktansvärt roligt, dessutom tror jag att jag kan all teori redan, är ju bäst på det teoretiska. Körningen därimot är jag inte så hajj på. 



Fick bli en bild på mig och Emmis. Längesedan jag red honom nu, men till våren blir det andra bullar. Han är riktigt fin & snygg. Ikväll ska mamma och pappa hämta hösilage och då ska Gunilla få alla fina bilder från den dagen.

Nu ska jag försöka äta lite och sedan göra ingenting. Love Linn
 

Tror inte

Tror inte hästarna vill ut idag faktiskt, 10 minus. Men ska ändå plocka ut dem nu. Försöker ta tag i mitt liv och ta reda på vad jag vill egentligen. Det är inte det lättaste kan jag lova. Det känns som att kommer jag på vad jag vill med mitt liv faller den sista pusselbiten på plats.

Annars blir det bara mockning och hästpyssel idag. Ska upp til Isop senare idag och pyssla där med. Hänga lite tvätt får jag göra också.

Nu drar jag, tjoho.


glad

glad igen. puss på Hans!



godnatt

Sunday

Jahapp, söndag idag då. Mamma och jag har varit i stallet på förmiddagen, ska bara upp och mocka hos Isop strax. Pratat en del med mamma idag också, om livet. Den stora frågan, bara jag som känner mig kluven om allt just nu? Känner mig helt nere, pga flera olika faktorer. Sitter här hemma och har inte gjort ett piss på två veckor, det suger. Att inte kunna göra av med min energi på gymmet om dagarna tär riktigt på mig, dåligt humör blir jag på och såklart går det ut över alla andra. Jag som är så glad i vanliga fall, sprudlar av energi och lycka. Inte nu, det mesta beror på att jag varit sjuk tror jag, hoppas det. Blir inte direkt bättre av att jag inte får träna mer i år och säkerligen inte på hela januari. Ett litet snedsteg är det enda som fattas nu för att hela världen ska raseras. Jag hoppas jag kan undvika det.

Oj vad flummigt detta blev. Vet inte varför jag delar med mig av detta, den enda nyckel till lycka är nog en själv. Ibland kan det bara vara härligt att lätta på trycket till hjärtat.

Hejdå från mig.

Förhoppningsvis kommer Hans sen och gör mig glad. <3



Two times not enough

Fick ett fett återfall till denna låten. Den är helt freakin' awesome.

Hade jag varit ensam hemma hade jag kopplat datorn till tvn. och spelat sönder allt. Denna låten är grymme.



Meningslöst

Så tråkigt har jag så jag fyller i ännu en lista...

Vad heter du: Linn Skjetne 
Ålder: 20
Vad gör du: Absolut inget med värde i, fyller i denna listan...
Vad längtar du till: Att få träffa min pojkvänn igen.
Vad händer i helgen: Idag var det shopping, imorgon blir det stallet sen umgås med Hans. 
Senaste hånglet: Var med killen med det sk. stora H.et. Haha 
Hände nåt mer: Två veckor sedan, don't remember
Vad har du på dig: Jeans, tunika och tröja
Favoritöl: Ingen, öl är äckligt
Vad blir du glad av: Kärlek, bra musik mm.
Vad blir du ledsen av: Onödigt tjafs
Vad ska du göra idag: Sova tror jag
Favoritsnabbmatställe: Don't know
Vilken låt lyssnar du på nu: Much too soon - Michael Jackson
Vad dansar du till: Bra disco/dance musik 
Vem saknar du: Min gamla hund, Lassy.
Bästa Hang-outet: Ehhhhhhh vet inte, orkar inte tänka
Nått någon inte vet om dig: Finns nog inget, är ganska öppen som person

HUR

Svarar du i telefonen: "Heeej" eller "Hej det är Linn"
Gör du när du är kär i fel person: Vad skulle man göra?
Tycker du om gul-bil-leken: Nej, känns old.
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Inga kontanter alls
Mycket är klockan: 20:38 just nu
Hur många kontakter har du på msn: 2, fixade en ny
Spenderar du en regnig dag bäst: Inomhus med te och film

VEM

Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Från Hans, "skulle vilja om jag inte varit så odräglig" skrattade lagom åt detta haha
Pratar du med på msn just nu? Ingen
Ringde dig senast? Hans
Pussade dig senast? Hans
Vill du kasta en sten i huvudet på? Cissi Wahlin(?) på p3 star, störig
Saknar du mest just nu? Ärligt så saknar jag fortf. min gamla hund.
Ska du träffa imorgon? Mamma, pappa, bror, Hans stöter säkert på ngn mer
Sov du med senast? Hans
Festade du med senast? Piloterna i ljhed
Vem fick du senast sms av? Louise Berg

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: Ja
Druckit så du spytt: Ja
Åkt vattenskidor: Nej
Åkt rullstol: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Haft träningsvärk: Ja, lätt
Önskat att du var det andra könet: Ja
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nej, men hade velat haha

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nej det gör jag inte
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja
3. Vad åt du senast? Tuggummi.
4. Har du fått någon komplimang idag? Ja tack gode gud för det
5. Har du varit med i en rättegång? Nej, hoppas jag slipper
6. Är du polare med grannarna? Nej kan jag väl inte påstå, närmsta granne är 90bast och har en son som är människohatare.
7. Vilka länder har du bott i? Norge och Sverige.
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Idag till Hyllinge 
9. Har du haft en stalker? Nej inte vad jag vet, hade varit skoj haha
10. Minns du dina/din musiklärares namn? Nej, gillade inte  musiklektionerna
11. Hur bra är din syn? Grymt bra.
12. Var är dina syskon just nu? Syrran är i Norge, där hon bor och brorsan är på ovanvåningen tror jag.
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? Att Josefine ringde mig och ville lämna tillbaka två par byxor som hon fått av mig haha
14. Vem ringde dig senast? Hans
15. Vilken tid gick du upp imorse? 05:45
16. Vad ska du göra i helgen? Läs ovan
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "vid 4-5tiden blir bra, hade varit bra om du kunde släppa ut hundarna också(...)"
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? Hela bandet Parken i Linköping
19. Vad finns i din bakficka? Inte ett piss, önskar där låg en miljon
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Svarade på ett sms
21. Vad är det första du gör på morgonen? Stänger av alarmet på mobilen
22. Vad ska du göra efter det här? Ge mina hästar kvällsmat.

tråkigt

Har en extremt tråkig lördagskväll. Ska nog sova snart så det blir en ny dag.

Julhandlandet gick i alla fall bra, fick köpt det jag skulle. Nästan i alla fall. Hittade även en jacka som jag vill ha, men såklart var den för stor och sen hittade jag en annan i min storlek, men så hade den rosa detaljer. Jag tål i rosa, helst inte i alla fall. Och definitivt inte på en jacka jag ska ha länge. Tror att killen i butiken tyckte jag var lagom petig, bra service där annars.

Ska försöka fördriva kvällen med lite te nu, imorgon ska jag träffa Hans en stund, bara sisådär 2veckor sedan vi sågs. Det är totally crazy, konstigt jag överlevt ens. Jag kanske är odödlig? Ja det måste vara den enda förklaringen.



Don't get to excited.


Hejdå

Ska iväg och handla julisar med mamma, undra om jag orkar det egentligen? Det visar väl sig, ser ni en tjej som sitter och sover på en bänk, då är det jag. Befinner mig i helsingborgsområdet. Vet vad jag ska handla så hoppas detta kommer gå smidigt och lätt. Undra hur mycket jag har på mitt konto, alltid lika okul.

Jay vann igår, jag visste det. Jag är bäst, jag vet allt. Synsk är jag också :)



Hejdå

Bakar

Bakar lussekatter nu, såhär lagom till Idol-finalen. Jay kommer vinna. Gör han inte det blir det aldrig idol igen för min del. Är egentligen inget Idol-fan, men Jay har en så härligt rockig röst.

Förresten kommer bullarna bli misslyckade haha.

Hejdå

Mockning

Har i alla fall kunnat vara ute i stallet och mocka idag, känns bra att göra någon nytta. Blir att ta in hästarna vid 3-4tiden, ge mat och så. Imorgon kan jag förhoppningsvis ta mig till Isop och pyssla om honom. Snälla Kajsa har tagit hand om honom de senaste dagarna, Johan & Kisse har också hjälpt till lite. Guld värt, såklart har min kära mamma pysslat med honom också! Det är först när man stannar upp och tänker på det som man inser hur mycket tid hästarna tar. Vissa dagar är man redo att lägga ner all tid, andra dagar inte. Vi får se hur det blir i framtiden, just nu hade det räckt med 2 hästar. Jag vill fortsätta med Lucky & Fendi. Men det är nog mycket för att det antagligen inte kommer bli ngt med Phiis. Ska jag göra ngt annat utöver hästarna kommer min tid knappt räcka till två och ännu mindre tre så det är bara att tänka om.

Igår var jag i alla fall och lämnade en kaka hos mina norska vänner och sa hejdå. Att det kan vara så svårt att säga hejdå egentligen. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kommer sakna dem. Jag kommer sakna dem och gör det redan. Blev ett enda stort kramkalas när jag skulle gå igår, det gjorde både ont och värmde på samma gång. Som tur är blir jag inte helt ensam, vad hade jag gjort om jag inte haft Hans till exempel? Ole Brumm & Stian kan jag alltid öva min norska på, alltid något.

Gått helt miste om att det är "lucia-helg" denna helgen. Det gjorde allting väldigt jobbigt. Känns som två veckor av mitt liv spolats bort nu när jag varit vilse i min sjukdom. Jag har inte gjort ett piss under den tiden, det är tragiskt, att vara sjuk är fullkomligt meningslöst. Det enda jag åstadkommit är att se Avatar och senaste Twillight filmen. Helt ärligt, Avatar är överskattad, jag somnade till och med. Eclipse var bra, Edward och Bella är perfekta. Jag älskar kärlek.

Kommit på att jag skulle behöva ta lite nya bilder också, mitt bildarkiv behöver en update.

Får bli en bild på Ludwig & mig, Temafesten i höst.


Tja

Lista

För lite att göra?!


Höger- eller vänsterhänt:
Höger
Humör just nu: tom
Favoritgodis: naturgodis
Något du absolut inte äter: helst inte fisk
Kläder just nu: tiger-jeans, ullareds tröja, underkläder
Musik just nu: "san francisco"- låten
Vad sa du senast: "okej"
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: stenåldern, lätt
Sommarplaner: Oj, det är länge till sommaren, men förhoppningsvis någon resa och lite roliga tävlingar
Fisk eller badkruka: gillar ju inte fisk, men badar gärna så fisk.
Saft eller alkohol: gillar inte saft, så alkohol. men absolut inte varje dag
Hur många kuddar sover du med: 5, i know det är kryddat
Favoritväder: molnigt varvat med sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: en bästa vän, tändstickor & ett svärd
Spelar du nåt instrument: nej, omusikalisk
Morgon- eller nattmänniska: både och, lite lagom
Sparare eller slösare: beror på vad jag hittar
Bästa film: American History X
Tror på liv på andra planeter: aldrig funderat på det, men kanske ja
Kommer du ihåg din första kärlek: jau
Älskar du henne/honom fortfarande: nej, mellanstadiekärlekar håller inte
Har du några homosexuella vänner: inte vad jag vet, hade varit kul annars
Tror du på mirakel: yes, händer hela tiden ju
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Eh ja, why not liksom?
Ser du dig själv som tolerant mot andra: ja för det mesta, ibland sviktar man
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: OM jag ska ha, 1 eller 2
Bio eller promenad: Bio med en promenad efteråt
Är du kittlig: Ja helt galet, speciellt vid revbenen och på knäskålarna
Snarkar du? Tror jag inte, inte i vanliga fall i alla fall
Stjärntecken? Lion, mjauuw
Rädd för insekter? Nej, jag är cool
Äckligaste insekten: Hmm, skulle vara en kackerlacka isf.
Största svaghet: Svårt att säga nej
Det här är jag bra på: att vara glad!
Bästa bok? läser inte böcker, tror inte jag läst ut en bok någonsinn. Skulle vara "låt den rätte komma in" i så fall. Bra bok. 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Flyga, lätt. Vadå tidssparande
Vad vill du jobba som? Något där jag blir rik
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Skriver du dagbok? Bloggar, offentlig dagbok.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Ja drömmer om en tatuering som slingrar sig vid ljumsken.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) halvstädat just nu
Gungar du på stolen? Nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ja
Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster
Är du rädd för blod? rädd och rädd, svimmar typ haha
Saltar du på maten? ja om jag har salt i närheten annars inte.
Gillar du att sjunga? ja, händer
Anser du att du är stark? stark som en björn
Brukar du sola? på sommaren när jag har tid över
Vad gör du om du får hicka? undrar vem som tänker på mig
Röker du? nej, blä
Snusar du? Nej!
Använder du knark? Nej absolut inte. Kommer aldrig på frågan
Kaffe, te eller inget? Te!!
Har du en besatthet? Tvångstankar så det skriker om det

will miss ya

kommer sakna er!



feels so good

detta är en go låt som är gammal och mysig.



imorgon blir det till att säga hejdå till mina fina norska vänner. Jag hoppas jag slipper gråta. I alla fall bakat en kaka som jag tror de kommer uppskatta.

För övrigt har jag bara skrattat åt Bonde söker fru... Det är för fult alltså.


love

i love u fendi


ingen feber, tjohoo. kan inte påstå att livet leker, men allting är mycket bättre. :)


palla

jaha, inne på min 8.e dag med sjukdom. Var hos läkaren i dag, har Lunginflamation. Och vet ni vad? Det suger!

Ta det lugnt i 1vecka till utan någon som helst aktivitet. Hoppas bara febern försvinner nu, haft 39grader i 8dagar... Detta är inte roligt.

Tack för mig.

aldrig

Känns som jag aldrig kommer bli frisk... Imorgon har jag varit sjuk en hel vecka med feber och skit. Har så tråkigt, orkar inte göra ett dugg så ligger bara på soffan och kollar olika tvprogram. Missar glöggfesten idag med mina fina vänner och jag hade mer är gärna velat träffa Hans som jag inte träffat sedan i söndags...

Inte ens sett mina pållar på tre dagar heller. Det är illa.

Kommer bli så jobbigt att komma igång med träningen efter den här periodens sjukligheter. Aja, vad ska man göra? Finns dock inget annat jag vill än att bli frisk nu.


sjuk

japp nu har jag seriöst märkt att jag inte alls är mycket friskare än jag trodde... Det kom jag fram till nu, lyssnar nämligen på Justin Bieber...


RSS 2.0