gettin' better

jaau, känns som man börjar bli friskare i alla fall. Var ute och red på Fendi halv 7 imorse, ganska ofrivilligt, men var så illa tvungen. Kolik-symtom, men men nu är han bra igen i alla fall, de rör sig ju inte i hagen nu när det är så snöigt och kallt ute. Förhoppningsvis kan jag rida en tur på Lucky ikväll också, bra för mig också så jag inte dör av uttråkning. Inte sovit jättebra inatt men kände mig ganska bra igår efter att jag pratat en och en halv timme med Hans på kvällskvisten. Kunde till och med käka lite grann. Nu har jag käkat en clementin och druckit lite varmt, alltid något. 

Är ett helt fantastiskt fint väder, går inte att inte gilla det alltså!! Jag önskar att jag blir frisk till imorgon så jag kan åka lite längdskidor, iiiiii! Kanske skulle prova tolka efter Lucky också haha. Lite svårt att göra det själv, men går säkert att ordna.

Jobb på torsdag-fredag, sen ska jag hjälpa Kajsa med hästarna fre-lördag. Glöggfest på lördagkväll.

Ååå snart är det jul, hur mysigt är inte det egentligen?


Ska nog ta och mysa till det lite med julbak och pyssel snart. Ser fram emot en trip till Tivoli i Köpenhamn också, varit där på julmarknad en gång förut. Nästan tänkt åka dit varje vinter sedan dess, denna vinter ska det bli av!

Love Linn

<3

Hej! Avslutade helgen med att bli sjuk och få feber, annars har helgen varit grym :) Nova i lördags med mamms, uppvaktade Hans på sin födelsedag, han sov här, jobbade igår. Höll på att frysa ihjäl, nog då jag blev sjuk. Kl är snart halv 4 och jag kan inte sova, stör mig på att jag inte kan träna idag heller, sjuuuuukt rastlös...

Fick bli en bild på killarna på flyget. Emil, Hans och Stian, de tre från mitten och till höger var med ut och käkade i förregår.



Love Linn

not a goat

Nej förresten jag är ingen get. Min kväll blev precis gjord och jag kommer drömma fint.



Love Linn


get

nu ska jag gå och duscha sedan sova. jag är en get...


Sweeeeet

Hade en väldigt trevlig kväll igår, mat, OC, övernattning mm. Kan det bli bättre? Nepp, har ett lyckorus tror jag. Cyklade hem vid 8imorse, mockade och tog ut hästarna. Sen blev det kvalitetstid med kära Becci, hur trevligt som helst. Becci är verkligen en av några vänner jag skulle göra allt för. Fick en väldigt bra almenacka av Becci så nu ska jag försöka komma ihåg allt som ska göras.

Nu ikväll blir det tyvärr lugnt som bara den. Ensam hemma med Pappa, i och för sig ganska mys, men är så sugen på att dra till Nissefesten... Aja kommer ju en festhelg nästa helg också, får ta igen det då. Imorgon blir det en tur till Lund i alla fall med mammsen. Ska även ner till ljhed och säga grattis till det lilla födelsedagsbarnet också på morgonen.

Jag hoppas jag hittar en fin och varm jacka imorgon, fick lön igår och det var ju naaaaaajs!

Nu ska jag ut och promenera med Lucky en stund, han & jag.

Heeelt sjukt, ser knappt ut som samma häst på bilderna. Fina prinsen :)





Love Linn

Kilar iväg

Nu drar jag iväg en sväng till Hans, kommer hem imorgon bitti vid 8 tror jag. Vid 10 tar jag bussen till Östra, jag och Becci ska till Ängelholm. Fina Becci!

Njut av Owl City - Peppermint Winter, rykande färsk låt. Tjohoo. Finns bara på Spotify änsålänge.
Owl City – Peppermint Winter

Njut av kvällen, ha det bra. Love Linn

Kvällen

Stack iväg och gymmade vid 5tiden, hemma lagom till Bonde Söker Fru som började kl 8. Haha jag känner mig ganska galen, cyklade till och från gymmet och jag vill bara meddela att det var fruktansvärt halt haha. Bambi på is hojtade Kisse när jag cyklade förbi, ehh japp det stämde. Fick ju en hääärlig punktering på min nya cykel igår. Kommer ut från gymmet, doppi doppi doo, tänker vad skönt det ska bli att cykla hem efter två timmars träning. Hoppar på cykel, "fasiken vad segt det känns" cyklar vidare, hoppar av, känner på bakdäcket. Jo mycket riktigt hela däcket var platt, fattades bara hahah. Småskrattade lite även om det var riktigt irriterande. Pga punkteringen fick min andra järnhäst hoppa in, mina trogna skrangliga cykel. Stabil är den, ramlade inte idag i alla fall.

Har för övrigt riktigt ont i min kära kropp! Känns som om någon kastat pil på min rygg, underbart, hur konstigt det än låter. Har man inte upplevt hatkärleken till träningsvärk förstår man inte vad jag menar, det är nämligen en alldeles speciell känsla.

Imorgon ska jag jobba, undra om vi ska rida i snön? Mina stackars hästar går runt med decimeterhöga styltor så borde vara samma på jobb. Aja det blir säkert roligt vilket som, ska bara komma ihåg att ta på mig tillräckligt med kläder.

Förresten hatar jag sånna som lägger upp länk från Spotify på Facebook med låtar som kom förra året!! Aaahhh, gammal låt!!!! Speciellt om man skriver "Rihannas nya" eller liknande. Visst får man lägga upp "godingar" men skriv inte att den är ny då.

Bara för det tänker jag tipsa om en NY låt som kom för ett litet tag sedan. En grym låt, gåshud.


Tyvärr tappade låten lite av sin charm när min kära mor sa att sångaren lät som en kines. Så typiskt haha.

En annan låt som är värd att lyssna på är denna. Nina Kinerts fantastiska låt Combat Lover från 2008.


Love Linn

Bilder då.

Haha nu har jag roat och oroat mig lite över gamla bilder.

Fendi såg verkligen ut som en åring här, men han har ändå alltid haft det lilla extra. Det ser man på bilden under denna.


Söting! Bilderna är från 2009 eller 2008, osäker.


Jag och Molly, dagen efter studentbalen tror jag.


Japp så stor är Phiis...


Lägger mest upp denna bilden för att den är så äckligt ful. Jag ser ju långt ifrån välmående ut. Ganska pinsamt faktiskt... Ser mer eller mindre ut som ett psykfall. Detta är förra julen, kommer jag ens i den klänningen nu? Eh tror inte det. Ska för skojs skull ta en bild nu i veckan och jämföra. Det där ser i alla fall inte friskt ut...


Love Linn

Konstigt

Gick ut och matade hästarna som vanligt imorse vid kvart i 6, konstigt nog låg Fendi och sov(?) i boxen när jag kom in, ville inte käka och såg bara supertrött ut. Tog tempen, ingen feber, gick en promenad, han bajsade & kissade. Kunde i princip utesluta kolik, stog ett bra tag och bara vilade sig i hagen, men nu har han käkat lite och går och pysslar runder i hagen. Vette fasiken vad det kan vara alltså, väldigt märkligt allt sammans. Hoppas han inte blir värre nu. Ska försöka gå en promenad senare med honom och Lucky. Kommit en del snö och såklart har hästarna inga snösulor ännu -.- Frågade Olle sist om vi skulle sätta på dem nu eller nästa gång, han bara ähh det gör vi nästa gång. Fick broddhål istället, men vad spelar det för roll när hästarna har 1dm snöstyltor?

Har druckit två koppar te nu, min kropp har inte vant sig till kylan ännu haha. Blev lite flingor/müsli + yoghurt till frulle och två grov mackor. En clementin på det och jag är helnöjd!

Jag och Malin2 har blivit helt sugna på att ta en lite skidresa till Sälen, hur fett hade inte det varit? Men så var det ju det där med pengar, ni vet sånt där som inte växer på träd... Får sälja min cwd-förbygel ;)

Om det ser ut som om jag glömt en bokstav i vissa ord kan det vara att jag missat bokstaven "A". Den tangenten är nämligen extremt seg och strejkar titt som tätt. Jag och elektronikprylar...

Mormor & Molly på stranden i somras, det var ett annat väder då ja.


Nu ska jag plocka fram min gamla dator och photoshopa lite tror jag. Titta på lite gamla bilder och drömma mig tillbaka, fast en del saker vill jag inte uppleva igen. Här blickar vi framåt, jag är nöjd med mitt liv just nu.

Love Linn

Träning - tisdag

Hade ännu ett riktigt bra träningspass på gymmet idag. Det blev ca 2timmar och 5minuters träning, effektivt. Rygg + biceps + traps + sneda bukmuskulaturen. Vet inte om jag sagt det, men persade i marklyft för 3veckor sedan, 90kg. Idag körde jag hela 5st repetitioner på 90kg och det kändes riktigt bra. Persade i sittande rodd också idag, 5 repetitioner på 65kg. Är ju inte så mycket för maxning på gymmet men nästa vecka ska jag prova på det också. I sittande rodd hade jag säkert tagit minst 75kg. Man brukar säga att allt över sin egen kroppsvikt är bra så det jobbar jag på. I flera moment är det avklarat, andra delar av kroppen vill man inte ta i närheten av sin kroppsvikt. Tex vill jag inte ta över 55-60kg i bicepscurls haha. Då blir jag större än Karl-Alfred ;)

Karl-Alfred, dock hade han större underarmar än jag trodde och inga biceps alls haha.


Nu ska jag fortsätta att titta på Svenska Hollywood fruar, hysteriskt roligt!!

Love Linn

Dagens träning

Hade ett riktigt bra pass på gymmet idag, ben + axlar + mage. Det känns suveränt, det enda negativa var att jag glömde träna vaderna och att knäböjen fortfarande är bajs. Blev träning lite drygt en och en halvtimme idag, effektivt också. Blev ju knappt blöt av allt snöblandat regn som kom ner från himmelen när jag cyklade hem. Iblnd får man uppleva att man lever haha. Konstigt nog gnäller jag väldigt sällan, jag har ju inget körkort så är ju så illa tvungen att cykla. När folk frågar varför jag inte har tagit körkort brukar jag antingen skylla på att jag vill ha motion eller att jag tänker på miljön. Det är såklart bullshit. Ska faktiskt ta tag i det, snart. Tycker faktiskt om att åka bil, men ogillar att köra själv.

Tog en bild innan jag stack till gymmet. Helt opumpad haha. Trapsen ser ändå helt okej ut.

Förhoppningsvis får jag träningssällskap av en kär gammal klasskompis i veckan, Erika. Vi tränade i princip sönder 2-3gånger i veckan under gymnasietiden. Det var en helt underbar tid. Erika hon sprang och sprang och jag cyklade och cyklade. Folk trodde vi var smått galna, men det var vi också! (på ett bra sätt)

Imorgon ska det bli skitväder, men jag tror inte på det förän jag ser det. Kör på pappas teori, tittar ut genom fönstret på morgonen och gör en bedömning då.

Nu ska jag fortsätta att titta efter en vinterjacka, blir antagligen en Fjällräven eller en Canada Goose. Vill gärna hinna köpa en innan min Norgetrip så får lägga på ett kol.

Love Linn

Måndag

Nu är det en ny vecka, ny dag och nya tag. Mycket känns bra nu :) NU ska jag ut och rida lite på min alldeles egna Lucky-Luke-Snuke. Jag tror han är taggad, får bli en långrunda idag, då blir han glad. Jobb torsdag, lördag & söndag denna veckan, uppskattas. Behövs om jag ska köpa mig en svinigt dyr jacka haha. Vet exakt vilken jacka jag ska ha!! Svårt att hitta den i Sverige bara, aja.

Ha det gott

Lund

Igår var jag först hos Gunilla på morgonen, red två hästar, hemma runt halv 2tiden efter att ha handlat på vägen hem. Väl hemma gick jag ut i stallet och mockade lite snabbt, fyllde halm, bytade vatten, lade in mat i boxarna och sopade stallgången. Gick in och duschade, sminkade mig och fixade håret. På med stallkläder, cyklade upp till andra stallet och plockade in Isop och de andra småponnysarna. Tingeling skulle gå in lös(!), var lagom stressad över det haha, såg framför mig att hon skulle smita. Hon gjorde inte det, men sprang ut på plattformen till dyngan och nallade hö från alla höpåsar i stallet. Hon gick in i boxen till slut i alla fall, och tur är väl det.

Cyklade iväg och mötte Hans, spenderade eftermiddagen/kvällen tillsammans med fika, film och snack.

Idag fixade jag alla hästarna på förmiddagen, Lucky var grymt fin. Vid kvart i 2 tog jag buss och tåg till Lund för att möta fina Malin för en fika. Blev en snabbisfika på två timmar. Alltid lika trevligt att träffa den bruden. Jag har kommit fram till att jag måste ha en ny vinterjacka också, en vardagsjacka som inte ska användas i stallet. Av någon konstig anledningen används nästan alla kläder där till slut.

Fina Malin http://enhundradelssekund.blogspot.com/


hej hej på mig


Lund är fint


Love Linn


Stopp och galopp

Här kommer de två senaste avsnitten av Flickorna på Klitteholm




Enjoy!

snö snö snö

Det snöar på som bara den idag, ganska mysigt tycker jag. Snart kan man åka skidor,ska verkligen försöka lära mig att åka skidor i vinter, på riktigt. Ska nog passa på att ta ett åk eller två när jag är i Trondheim också. Jag ska bli grym, nya Anja Pärsson, fast inte så lönnfet. All heder åt Anja, men hon är ju inte direkt skinny, dock väldigt grym.

Nu ska jag kila upp och mocka hos Isop och pyssla med honom. Ska ge honom lite massage tror jag.

Dessa snyggingar ska nog bli mina bästa vänner i vinter. Orkar inte gå runt och bli blöt och kall om fötterna. Fattas bara en go och varm jacka också. Want it now!


Love Linn

stopp!

A warning to the people, the good and the evil. This is war!




30 Seconds To Mars, alltid fint. Alltid bra.






Hoppas på en fin dag imorgon, gärna lite kärlek.


Finaste tårtan som jag fick av killarna på min 20års dag. Guld värda allihopa :') Vad hade jag gjort utan alla mina fina vänner? Ni är bäst helt enkelt, ni vet vilka ni är.

Godnatt, love Linn

Amerigooo

Gott, fått pengarna för sadeln nu. Firas med att betala den nya(begagnade) equipen, som gott nog kostar mindre än hälften av den andra. Tjohoo, ska bli gött att slippa idioterna där som kallar sig proffs. Nu ska jag byta om och kila iväg till gymmet. Dröjer säkert en timme innan jag kommer iväg men huvudsaken är att jag gör det haha. Mamms & bror kommer hem vilken minut som helst.

Lyssna på min braaaaiga lista om ni vill ha bra musik. Klicka här -> För många bra låtar



Ha en god kväll allihopa.

Love Linn

Torsdag

Skönt med sovmorgon till 9 idag, Kajsa sa att hon kunde ta ut Isop i fortsättningen så ska bara upp dit och mocka innan jag sticker till jobb. Ska hinna rida Lucky innan & mocka här hemma, det hinner jag nog. Är fortf. glad efter gårdagen, Fendi var så fin, Lucky var så fin, gymmet gick bra, ja allt gick bra. Jag vet varför jag är så glad också, längesedan jag kände så här, har jag någonsin kännt så här?

Nu har jag ätit äggmacka och müsli med yoghurt, redo att ta an dagen. Börjar jobba halv 1, får se hur mpnga turer det blir. Vad jag vet så har inga hästar åkt hem, ännu. Ikväll ska jag gymma igen, blir så fort jag slutat jobba. Är lite sådär lagom pepp på det idag, jag kommer definitivt genomföra det, men hela min kropp värker haha. Det hör till, vissa dagar har man mer ont än andra ;) 

Igår bokade jag flygbiljett till Norge, syrran & farfar. Kommer åka dit den 28 december & hem den 3-4 januari någonting. Det ska bli underbart att träffa de båda igen, har nog aldrig hänt att jag varit i Norge två gånger på ett år sedan vi flyttade till Sverige. 

Syrran <3
 

Love Linn

Min kropp

Oj oj oj oj vilket träningspass det blev, detta tog alla rekord skulle jag tro. Det blev 2,5timme effektiv gymning + 40min cykling. Jag är ganska trött nu, ryggen fick sig ett ordentligt pass, biceps också, blev en hel del kondition också. Jag känner mig glad, lyckad, ja allmänt bra. Ganska otroligt att jag kan hålla motivationen uppe hela tiden, speciellt när man kollar på klockan och det gått 2timmar, kroppen vill sluta, men hjärnan vill bara mer, bara att hålla igång 30min till. För det var ju 2,5timme jag hade bestämt mig för. :) Finns ju de personer som aldrig tar tag i sin träning, varför gnäller ni då? Bara bestäm er för att ta tag i allt. Själv har jag gått ner ca 4kg också på 3veckor, och det är nog bara fett, onödigt äckligt fett. Får gärna gå upp de 4kilonen igen men då ska det vara muskler.

Vill absolut inte bli så skinny som jag var under förra nyåret, vägde knappt 50kg då, det var inte snyggt.

Ångrar att jag inte tog några bilder på min kropp innan jag började träna, hade varit så kul att jämföra med nu. Många som säger jag blivit biffig sista tiden, något jag inte ser själv, kanske därför jag håller motivationen uppe.

Proppade i mig två äggmackor(mycket protein i ägg, riktigt grovt bröd också, inga snabba kolhydrater där inte), tortillini, sedan avslutade jag med müsli. Är ju mer eller mindre besatt av yoghurt & müsli, mjaaauw.  

Imorgon blir det ett sk. "ströpass", kommer hoppa runt och träna lite allt möjligt på kroppen. Hela kroppen är genomtränad nu denna veckan, förutom trapsen. De ska jag pumpa sönder imorgon, kommer se ut som en tjur sen haha, skämt å sido.

Nu ska jag duscha varmt och gott sedan sova så sött i min lilla säng.

Såhär lagom sleten ser jag ut nu haha. Go' gla' ändå. 


Love Linn

it goes on and on

Fendi var så sjukt nice idag, wooow vilken häst alltså. Haha inte lätt för er som läser min blogg, jag har två worldcup- hästar! Wiiiehooo. Jag skäms inte för att säga det heller. Okej kanske lite tidigt att avgöra om Fendi blir en wc-häst men god chans till det idag. Han är för rolig att rida i alla fall, Lucky vet jag ju redan att han hade kunnat gå 150-160, men stackars liten är ju bara 7år. Funderar på att låta Sigge hoppa honom, han har ju själv rutin därifrån. Guuuuud vad jag svamlar.

Ska strax upp till Isop och rida honom sen i eftermiddag/kväll blir det gym. Ska i alla fall försöka lägga mig i tid ikväll, hade tänkt lägga mig vid 10 igår men det blev som sagt ändrade planer. Lite middag med Hans & Emil, väldigt gott även om vi var lite skeptiska ett bra tag haha. Kollade på ett OC-avsnitt också,jag var helt säker på att det fanns 7säsonger (fråga mig inte vart jag fått det ifrån hahaha) men oj vad fel jag hade, det är ju såklart bara 4. Får se vad mitt straff blir!

Nu kilar jag, ska träna sönder ikväll igen på gymmet, kommer bli uuuuunderbart!!

Min fina vän Malin :) http://enhundradelssekund.blogspot.com/


Love Linn

Musik

Varit och mockat och plockat ut Isop som vanligt, nu har jag käkat frukost och är allmänt nöjd. Finns mycket bra musik nuförtiden.

Keep Company - Side by Side


Lissi Dancefloor Disaster - Moshpit Lovers


Mark Ronson m.fl (tex Spank Rock) - The Bike Song


Jag blir helt galen av The Bike Song om det spelas på p3 när jag cyklar till gymmet, jag cyklar runt och plingar som en galning. Det går inte att låta bli!

Nu ska jag ut och rida mina fina hästar, träningsvärken är ännu värre idag och det gör onekligen ont. Killing me softly!

Love Linn

Sticker iväg

Sticker iväg en sväng nu och käkar lite.



Love Linn

Haitilåten

Haiti-låten som gjordes i början av året blir aldrig dålig. För er som mot all förmodan missat den så lyssna här.



Love

Redan igång

Redan igång här hemma, varit uppe och mockat till Isop och tagit ut honom. Inga problem där inte. Ska kanske ta med min kamera upp dit senare och ta någon bild på honom. En otroligt snäll & okomplicerad häst! 

Nu har jag ätit lite frukost och ska ut och rida min stjärnhäst, Lucky såklart. Fast otroligt nog börjar Fendi komma ikapp lite, skött sig riktigt bra sista tiden. Han är så ofattbart pigg också haha, så kul!

Idag är det en ha-ont-efter-träning-dag. Tränade på ganska bra igår, körde ben, axlar & mage. Lagt om schemat nu så ben är på måndagar eftersom att alldeles för många onsdagar fallit bort sista tiden. Ben är den den tråkigaste delen enligt mig och då är det bra att jag tar det på en måndag när jag är fullproppad med ny träningsenergi. Oftast har jag inte tränat på hela helgen och kroppen bara längtar efter att få bli svettig & öm. Låter ganska gräsligt men det är helt fantastiskt. 

Idag blir det bröst- & tricepspass. Hinner nog med lite traps också. Tjoho, jag älskar att träna, jag älskar att ha träningsvärk. Nu ska jag ut i stallet och berätta för Lucky hur mycket jag älskar honom. Han kommer tröttna på mig snart haha.

Tro fan att Michael Jackson kommit med en ny singel. Den döda snubben kan ännu,riktigt bra låt tillsammans med Akon.



Love Linn

Sova

Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova, eller ja, ska duscha först. Haft en riktigt bra dag idag, gick upp andra gången vid kvart i 8, cyklade till stallet och tog ut Isop-mockade där. Red Fendi & Lucky, gick bra som jag skrev innan idag. Lunchade, mockade här hemma. Red Isop, cyklade hem, cyklade till gymmet, gymmade 1timme & 40min. Hemma vid kvart i 6, åkte till Gunilla 10 över 6. Red Emmis & Telli, kom hem vid halv 10 igen. Nu har jag käkat och ska bara duscha innan jag sover, som jag skrev haha.

Känner mig helt disträ, är så glad nuförtiden. Det mesta känns bra, det enda som inte är som det ska är att Phiis inte är bra. Han haltade igår och i fredags tog Olle av hans bakskor så han ska bara vila tills nästa skoning. När han skos nästa gång ska vi ringa vet. Ursula Palm tror jag, hon har mobil röntgen.

Nu kilar jag, längtar tills jag ska sova. Drömmer så fina drömmar om nätterna. Njuta så länge det varar. :)

En bra låt som jag fastnade för.


Love Linn

2 klara

Nu har jag ridit Fendi & Lucky, vilket gick super. Var uppe i andra stallet innan och tog ut Isop och mockade där. Nu ska jag käka lite lunch sen blir det att mocka här hemma, cykla upp till Isop och rida honom, cykla hem, dra till gymmet, senare vid 6 tiden ska jag & mamma till Gunilla. Blir väl att rida två hästar där också. 

Nu ska jag käka hihi.

 

one word

du gör mig glad.

detta är min låt just nu. Royksopp – Happy Up Here

Godnatt!


Ny häst, tillfället.

Nu har det kommit en ny häst till väsmantorp. Ska passa en 11årig vallack till en vän till mig, en väldigt fin häst på ca 170cm. Imorgon blir första ridturen, det ska säkert gå bra. Isop som han heter kommer stanna i en månad.

Nu sitter jag och väntar på mat, är helt gaaaalet hungrig. Haft en bra helg annars. Varit full rulle hela tiden, något jag verkligen gillar. Haft Malin1 och Malin2 på besök här, båda två är jättefina tjejer. Jag & Malin2 var nere hos piloterna igår, först hälsade vi på hos Öyvind & company på ljunghusen. Hade tänkt sticka hem vid 9, var helt slut. Hälsade på Hans & de andra en sväng innan hemfärd, slutade med film där, inte alls planerat. Såg en bra film, kommer inte ihåg vad den hette, men det var ett lyckligt slut i alla fall haha.

Serveringen i fredags var helt underbart roligt, vi 4 tjejer had a awesome time. Inte illa att vi fick en skönt slant för arbetet heller. Hade typ gjort det gratis bara för att det var så roligt.

Snart ska hästarna få komma in, Fendi är svullen i sitt ena ben så han får vila.  Lucky skötte sig fint i dag.

Nu blir det MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!

Love Linn

Äckelväder

Ruskväder ute idag, vid 11 kommer Olle och skor hästarna. Undra om han kommer 1timme innan eller efter? Det är något som man aldrig vet. Aja, bara han är klar till kl 15 då jag ska möta Malin vid bussen. Kan ju bli spännande ikväll, undra  hur jag kommer funka i baren? Och undra hur det ska gå att servera? Var trots allt 3 år sedan lite drygt sedan jag jobbade inom resturangbranschen haha. Kommer nog få en bra kväll i alla fall.

Nu ska jag dricka upp mitt te sen ut & motionera Lucky. Antingen med promenad eller barbackatur. Imorgon blir det vila tror jag, får se hur sliten jag är. Är jag och Malin i ridskick får hon rida Lucky en tur & jag Fendi haha. :D

Ha en härlig fredag gott folk, ska försöka få med kameran så det blir lite bildbevis på hela kalaset. Ska försöka lägga upp bilderna från förra festen också. Dåååålig jag är på det, fanns en del ganska roliga bilder från maskeraden haha.

Oj vad konstig jag ser ut, 130 i perstorp i alla fall. Lucky har i princip aldrig haft mer än 4fel, här hade han två ner, började fatta att något inte riktigt stod rätt till och att det antagligen inte berodde på mig.


Love Linn

Radiokanal

Och det är seriöst stora bud på att starta en Radiokanal. Jag & Louise hade varit helt outstanding, vår musiksmak är bara för bra och det är såklart den enda vettiga musiken att lyssna på.  Jag skäms inte för att säga det, men jag har världens bästa musiksmak. Tjo ho, sug på den.

Låtar som tillkommit under året 2010. Tänk vad snäll jag är som delar med mig. Bara att subscriba.
För många bra låtar

Min hångellista(japp ni läste rätt). Hette mys mys innan eller ngt.
Hångel- & myslista

Fatta fett det hade varit med en radiokanal, tror jag och Louise hade passat riktigt bra som radiopratare. Ingen av oss är ju direkt blyga heller haha.



kallt

Blää vad kallt det är ute, började såklart regna när jag var ute på andra turen. Lite sådär lagom kall till sista turen då haha.

Ridit Lucky & Fendi idag, sen red jag först Fjodor sedan Klappen och sist Rosie på jobbet. Stor skillnad på Rosie sedan jag red henne sist. Lite tråkigt att hon, Sixten & Johnny åker hem nästa vecka. Men men. Mitt i det hela hade det ändå kommit en ny häst i stallet, Lex. Hingst 2år, ska ridas in. En jäkla biff, helt sjukt.

Snart kommer mamma hem och vi ska käka fisksoppa. Är absolut inget fan av fisk egentligen, men skaldjur är supergott och det finns inget bättre väder att käka soppa i. Är ju helt genomfrusen av regn, blåst & kyla.

Här kommer en go' låt till er som är intresserade.


Tjo tjo, love Linn

Drar till jobbet

Nu ska jag strax sticka iväg och jobba en sväng. Kvällen med fina becci var lika bra som vanligt, ska även ses lite ikväll. Imorgon blir det servering + fest för avgångseleverna på flyghögskolan. Får hoppas man inte klantar sig haha. Blir säker en grym kväll. På morgonen kommer Olle också, han ska sko alla hästarna, vilket behövs.

Fendi var fin idag, Lucky lite slö.

Ha det gott så länge, nu drar jag. Love Linn

Ismael

Just nu spelas Kent-Ismael i min dator. Den är så bra, skäms att jag kommit på det först nu. Louise som så tappert försökt få mig att lyssna på den och gilla den för längesedan.

Annars har jag kommit underfund med att min dator strejkar då och då. Mellanslag funkar bara stundtals och "x" är lite seg. Tror inte jag spillt något på tangentbordet så det är lite märkligt. Aja.

Kom precis hem från Ljhed, varit och fikat, eller ja jag fikade inte. Var inte hungrig eller något, tog en kopp te istället. Regnade när jag cyklade dit så var ju lagom snygg, såg mer ut som en duschad katt. Inte lika skoj. Ringde becci på vägen hem och hon kommer lite senare idag, ska handla och laga mat, en film blir det nog också lite senare. Sen somnar vi säkert gott!

Katt delux på mig. 


Nu ska jag städa lite i köket, hänga tvätt och baka lite till mig & Becci.

Ha det gott allesammans!

Love Linn

Min Lucky

Bara för att min Lucky-luke i princip är friskförklarad nu, tjohooo! Jag får börja rida över cavaletti & hoppa småhinder. Knappt bra dag då!

Sylvana tyckte det såg jättebra ut idag under ridningen, och Maritta var helnöjd efter att han knäckt till hans rygg lite till. Första gången hon verkligen kom åt honom idag, inte illa. Rida nu som "vanligt" i 8-10veckor nu, sen blir det en koll hos Maritta igen.

Fuck dem som inte trodde att det var sadelns fel. Skulle det inte varit det så kan ni ju ta och förklara för mig varför han blev bättre sedan han fick ny?!

Mår egentligen lite dåligt av att titta på den bilden, men han kämpade på bra den lilla kusen.


Nu blir det sova, har haft en superbra dag, avslutade kvällen med min allra bästa vän Becci. Kär vän ifrån gymnasiet, alltid lika kul att ses. Ska nog träffas och laga lite mat imorgonkväll också. Fika på dagen blir det också, jag har ett bra liv just nu. Mina vänner är fantastiska, vad hade jag gjort utan er?

Love Linn


Min skyldighet

Här kommer del 3 av Flickorna På Klitteholm.

Enjoy!



Love Linn

Parken - spelning.

Herreguuuud vilken go helg det varit.

Fredag; Louise plockade upp mig utanför Ö. Ljungby och vi körde upp till Linköping. Framme i Linköping ca 17.30 efter en del pauser på vägen. Träffade även Louises pappa som bjöd på kaffe & te, trevligt. Vid halv 9 tiden fixade vi till oss och stack iväg på en förfest/inflyttningsfest hos några som varken jag eller Louise någonsin mött. Louise conectade väldigt bra med Jessica, en väldigt glad och sprallig tjej. Vid halv 11 promenixade vi till NH(nationernas hus), Klubb Din Mamma för att lyssna på när Parken spelade. Vi var alla väldigt spända och uppspelta, mest jag & Louise såklart. Parken var ännu bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig, fick igång ett jäkla partyhumör och det shottades hej vilt. En och en annan Tequila & jägershot slank ner. Goa och glada blev vi, vi dansade som aldrig förr och var överlyckliga.

Plötsligt kommer den ena syntaren från Parken förbi och jag sträcker ut handen och inbjuder till en "give-me-five", han förstod direkt och vi contectade haha. Berömde deras spelning också, han tackade och log tillbaka. Vi fortsatte att dansa och plötsligt står han där igen med sångaren(Pelle), jag gick fram och frågade om vi inte kunde ta en bild, första bilden blev suddig, men tog en ny och då var båda med. Jag tackade för bilden och dansade vidare. Efter en liten stund kom syntaren igen och på väg bak till backstaget frågade han om jag ville haka på. Klockan var sisådär 02.40 och klubben skulle stänga om 20min, jag tackade självklart inte nej och skuttade glatt med. Där bak blev jag hyggligt mottagen av bandet och vi chillade lite med lite snack först. Knäppte ett par bilder och sedan började Pelle spela piano och till slut var hela bandet igång igen. Hur fint som helst! Klockan 3 stängde som sagt klubben och jag sade hejdå och kramade om hela bandet, de frågade om jag skulle komma till stlhm-spelningen men jag svarade bara att jag skulle hem till Skåne-land igen. Tackade för mig och gick.

Vet inte hur bra skrivet det här blev egentligen men men, ha lite överseende att jag är lite sliten.

Igår skulle det egentligen blivit en grym utgång i hbg, men varken jag eller Louise orkade och jag hade ingen skjuts hem så det blev en lugn kväll istället. Träffade Hans en stund, trots allt cykelavstånd dit.

Idag var både Fendi & Lucky galet fina.

High five!


Vad fina vi ärrrr! Tönt i bakgrunden som ville leka kändis haha


Gruppbild på oss, alla i knä på varandra.


Här kan ni som missat Parken lyssna på deras skivor.
Parken – Länge Leve Parken
Parken – Framtiden Var Här

Love Linn

Drar iväg en helg

Nu ska jag och Louise till Linköping och kolla in Parken, kommer bli grymt. Ska slagga hos Louises "man" haha.  Louise kommer döda mig för att jag skriver det. På Lördag blir det Hbg för hela slanten och det kommer bli najs det med. Mamma passar hästarna och det är jag supertacksam för.

Lucky var förövrigt supersuperfin idag, hade ingen graman, blir bara så trött av att se den. Gick i en jättefin rund form och han var allmänt glad. Fendi var taggad till tusen och skuttade runt som en kängru i skogen, hur kul som helst. Äntligen har han börjat gå igenom vattenpölar också, framsteg.

Ha en underbar helg, disskutionen med Amerigo fortsätter, fått flera mail men särskrivning, felformuleringar och stavfel. Där hon påpekar att hon INTE gjort något fel. Aja, blir att anlita advokat om vi inte får pengarna nästa vecka, tänker inte ge mig med det här.



PS till någon Lina som kommenterade igår, har provat Butet och det är ingen sadel som passar min häst.

Peace out, love Linn

Hemkommen

Kom precis hem, haft en väldigt trevlig kväll. Jag är så glad!

Linköping imorgon med fina Louise, vi ska se Parken!! Lördag Hbg med fina människor, kommer bli en bra helg tror jag.

Möte med Amerigooo..

Idag gjorde vi förhoppningsvis det sista mötet med Amerigos sadelutprovare. Hoppas innerligt att jag slipper se den vidriga människan, egentligen har jag inte personligt agg med henne, men det värsta är att min fina Lucky råkat illa ut. Och det är därför jag blir så arg, ledsen och besviken.

Började med att sadelutprovaren kom 20-25min för sent, precis som första gången. Regel 1; kom i tid. Skulle jag tycka, men alla har vi olika sätt att behandla kunderna på. Känner mig nästan illamående, hon kommer in, lägger sadeln på Luckys rygg och säger "det är INGA problem med sadeln, den ligger precis som den ska" Min hjärta hoppade till, men egentligen hade jag inte förväntat mig något annat. Hon frågar om jag använt lammullspadden, vilket jag har. Pappa påpekar att sadeln är för smal och ligger som en gungstol på Lucky. Sadelutprovaren nekar och säger att det beror på andra faktorer. Pappa & jag frågar som vilka då? Vad är anledningen? Men det kunde hon såklart inte svara på.

Vi säger att vi vill häva köpet och få tillbaka alla pengar och hon får tillbaka sadeln. Hon vill inte prata med pappa och säger att hon vill se mig rida i den. Pappa säger "det är inte aktuellt, vi vill inte ha något med er att göra. Detta har förstört vår häst tillfälligt, en hel tävlingssäsong har blivit förstörd och hur ska vi kunna lite på er igen? Vi litar på vår veterinär, kiropraktor och en annan sadelutprovare. De är professionella." Sadelutprovaren säger då, jag är också professionell, hästen valde denna sadeln"

Jo men tjena, min häst har väl inte sagt ett smack, världens snällaste häst som han är ställer han upp på allt tills det inte går längre.

Hon påpekar hela tiden att vi skulle kontaktat henne tidigare, men hur lätt är det när man inte haft en enda tanke på att det skulle vara sadelns fel? Idiot.

Pappa säger också att om hon inte tar tillbaka sadeln och vi får våra pengar skulle vi kontakta Amerigos tillverkare i Italien samt stämma henne, då tillkommer även kostnaderna på alla veterinärbesök, bensinpengar osv. Då börjar hon skrika och gråta(?!?!), jag bara what? Vad händer? Skriker ut "Är det typiskt män att hålla på såhär eller?" Ännu en gång reagerar jag som WHAT!? Hade nästan lust att skratta, men det gjorde jag givetvis inte. Hon frågar även om vi trodde hon gjorde detta med vilje, vilket hon påpekade att hon inte gjort. Pappa & jag bara, "självklart tror vi inte att du gjort detta med flit, hur idiotisk hade man inte varit då?".

Hon vänder sig om springer mot sadeln, tar med sig den mot utgången.
Pappa; "vart ska du nu?"
Hon" oj förlåt padden är er".
Jag "haha va? Sadeln är också vår, du får inte med dig sadeln innan vi får våra pengar".
Hon "ni ska få pengarna".
Pappa "har du dem i bilen då?"
Hon "nej, men kan åka och ta ut".
Pappa "då gör du det innan du får med dig sadeln".

Nu har vi ändå sadeln hemma, och väntar på att pengarna ska komma in på kontot, men vad trodde hon? Att vi skulle "ge" henne sadeln utan vidare?

Slutligen säger hon ändå att det inte är något fel på sadeln och att det är något annat som är fel. Hade det inte varit så att han varit på en helundersäkning och att både veterinär och kiropraktor säger att det är sadelns fel hade jag inte varit såpass bestämd som jag var. Hon började gråta igen och vägrar prata med pappa,närmar sig mig och lägger armen över mig och säger att hon är ledsen att det blev som det blev. Lite motsägesfullt där ja, först har hon inte gjort något fel och sedan ber hon om ursäkt? Konstigt. Pricken över i:et var när hon sa så här "jag tror vi hade kunnat fixa det här Linn, utan dina föräldrar. De har varit så taskiga mot mig".
WHAT!? Vad vill du ha för svar? "Åh ja, jag håller med dig, du har förstört min häst, jag avgudar dig. Låt mig flytta hem till dig så jag slipper min hemska familj". Never gonna happen, patetiskt... Jag är glad att mamma & pappa är så bestämda som de är, annars hade det bara blivit pannkaka av allt. 

Dessutom påpekade hon att hon aldrig fått ta tillbaka en sadel på tre år, toltalt 60sadlar, bland annat till Linda Algotsson och Jan Brink. Men det spelar ju ingen roll, vill inte ha sadeln mer för det?!

En annan sak hon sa under tiden var "handen på hjärtat Linn, känns det rätt att göra så här mot mig? Jag som gillar din ridning och din fina häst. Jag kommer ju träffa er ute på tävlingar och allt" 

Alltså vadå? Tycker inte om dig mer för att du gillar min ridning, det är min häst detta handlar om. Ärligt bryr jag mig inte om jag ser dig ut, tvingas inte umgås med dig för det.  Det konstiga är att hon hela tiden talar emot sig själv. Hon sa att felet kan bero på mig och min ridning, andra sekunden beror det inte på min ridning. Försök hitta fler ursäkter, just try.

Vad långt detta blev, aja. Hejdå Amerigosadel!


Ni som inte håller med mig kan bara sluta läsa min blogg. Är inte intresserad av era tankar, hoppas bara att jag öppnat upp ögonen för fler så ni kanske slipper allt som jag & Lucky varit med om. Ni andra får gärna fortsätta läsa :)


Flickorna på Klitteholm

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Jag dog när jag såg detta, haha, så jäkla roligt!!






Love Linn

148 st?

Alltså igår var det hela 148st som läste min blogg? Varför då för? Här finns inte direkt någonting att läsa, allt jag skriver är någon slags gojja. När man tänker efter så är det egentligen ganska sjuk att man bloggar överhuvudtaget, förr i tiden var "dagboken" den mest privata saken som fanns, nu finns det hur många bloggar som helst(visserligen lite överdrivet, men) och många av dem vill ha så många läsare som möjligt. Det är inte det jag vill uppnå med min blogg, när jag tänker efter har jag inget mål alls med att skriva här. Ibland kan det vara skönt att skriva av sig, men alla gånger kan man inte ens det, för allting är tillgängligt för alla.

Aja, back to my day; Red Lucky och Fendi imorse, får smått sinne för småsaker, men överlag gick det bra. Lucky börjar tröttna på graman, jag också för den delen.

Tränade på gymmet vid 4-halv 6tiden. Riktigt nice, blev ganska effektivt. Blir så när man inte pratar bort tiden hela tiden. På ont & gott. Var visserligen inte själv på gymmet så lite snack blev det allt.  Snart kommer mina nya träningsskor, ska bli riktigt härligt. Hoppas de är bättre att springa i och att jag slipper benhinneinflamation. Om inte ska jag prova ut ett par skor hos någon specialist, är så trött på att inte kunna springa så mycket som jag vill.  

Annars är jag mycket, mycket glad nuförtiden. Imorgon kommer Malin och det är ännu bättre, wiiiiiie! Blir en uteritt om vädret tillåter det, annars massor av fika och onödigt, härligt snack.  

Finaste Malin!


Love Linn


Gymmet nästa!

Nu ska jag alldeles strax(ska träna kl 4) sticka iväg och gymma. Får bli 1,5-2timmar idag, mycket naaajs. Ska bara plocka in hästarna innan jag sticker. Är väl hemma vid 6-7tiden. Ska nog ta ngt litet att äta innan jag åker, har ingen hjärn-energi i alla fall. Vet inte om det blir så mycket mer bloggning idag, vet inte ens vad jag ska skriva så det är väl knappt lönt.

köpte denna på kredit innan.

Ingen lust att blogga

Just nu går jag runt och smålet lite grann hela tiden, mycket känns bra, väldigt bra. Lucky är fin, bästa av allt tror jag. Härligt gympass på gymmet idag, rygg & biceps plus en hel del mage. Är ganska nöjd med min kropp just nu, den ser smal och fin ut.

Gjort en ny lista på Spotify, den heter Mys mys och är precis som den heter; MYSIG!
Klicka här för att lyssna ->Mys mys

På torsdag träffar vi utprovaren från Amerigo, jag är äckligt spänd inför det :S

Nu ska jag sova, är trött nuförtiden hihi.



Love Linn

Maskerad

Här kommer två bilder där jag medverkar, har inte själv orkat lägga in mina bilder haha.

Vildjordgubbe, Vagina & Jag, Vinnare i vasaloppet.


haha ser inte lika snygga ut här inte...


Nu ska jag ut och rida lite. See yaaaaa

RSS 2.0