Onsdag, jahapp?

Inget märkvärdigt har hänt än så länge idag. Fixat och donat i stallet som vanligt, fendi stirrar runt i hagen, han har säkert sett en kotte(?) falla i skogen. Laggy tittar intressant på och undrar vad som händer, Phiis letar gräs för att fylla tomrummet i magen(som inte finns).

Ska snart hoppa in i duschen, sen plocka in hästarna, ska iväg till Hans en sväng ikväll. Mycket trevligt! Får se om det blir mamms eller papps som kör mig till Ljunghusen. Hans har nämligen flyttat dit nu. Även om jag hade varit i form att cykla hade det varit mer eller mindre livsfarligt nu haha. Det är bara is på vår väg och sen kom det lite pudersnö idag så den ligger så fint ovanpå och luras. Det är verkligen snorhalt ute! Höll på att dö tre ggr på väg till Isop idag.

Lite te har jag druckit nu, mys mys. Får upp värmen i kroppen på ett väldigt smidigt sätt :)

Återigen tillbaka till musikhjälpen i P3, en auktion som pågår där är att man kan buda på en middag med Filip & Fredrik + annan gäst. Helt seriöst vem hade inte velat käka middag med Filip & Fredrik?!? Ahhhhh!! Jag vill i alla fall, det hade varit awesome.



Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Jennie Kristensson

Man hade ju knappast haft tråkigt iaf ;)

2010-12-15 @ 18:13:37
URL: http://jdressyrdagbok.blogg.se/
Postat av: erika

Jag hade lätt typ...våldtagigt Fredrik, hahah! sveriges snyggaste!

2010-12-15 @ 19:47:13
URL: http://www.kovetous.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0