träning igen

Idag har jag haft en aktiv dag, jag har ridit Lucky & Fendi(!!!!!!!!!!!!!!!!!!), gått i skogen i två timmar, cyklat till gym, gymmat 1timme och cyklat hem. Känner mig inte jättetrött faktiskt, kroppen känns bara nöjd. Imorgon blir det nog morgonträning eftersom att mamma ska bli körd till bussen. På eftermiddagen blir det ridning av Lucky och Phiis, sedan vid 6tiden rider Wilda lektion för mig.

Ridit Fendi både igår och idag och han känns supersuper fin. Det gör mig så glad, lite moppsig har han allt varit men hade förväntat mig värre saker fakiskt. Idag ställde han sig bara  ett par gånger borta i vägen vid grannen. Stort plus Fendi! Han är världens finaste bebis och jag hoppas han håller sig frisk nu.

Igår blev det plötsligt hoppträning för KG Svensson på klubben, inte alls meningen men vad bra det blev istället. Jag fick ny inspiration och vill bara bli bäst! Det var meningen att Lucky skulle hoppa någon tre komb ute på banan eftersom att ridhuset var upptaget(just av KG), när vi åker dit störtregnar det verkligen och vi skulle bara in och kolla lite på träningen för att se om regnet skulle ge sig. Tror ni det gav med sig? Nej. Frågade Maud om det var fullt i alla grupper och det visade sig att en inte kom till sista gruppen så vi fick hoppa i den. Otroligt bra träning, KG kom med mycket bra saker och gud vad Laggy hoppade, han öppnade upp jätte fint bak vilket han bara gjort ett få tal gånger senaste tiden, på tävling. KG sa hela tiden att jag skulle sträva efter att "komma ner i fötterna", dvs rida lite mer som Whitaker. Något som passar mig perfekt, älskar den lätta ridningen och vill absolut inte sitta tung i sadeln om det inte behövs. När det passar Lucky också finns det inget att disskutera, Laggy the man bestämmer stilen :)

Ska fortfarande träna för Elina, ett måste(!), men vi ska försöka komma med i en grupp så kan Lucky och Fendi turas om att hoppa där.

Det var synd att vi inte hade med videokameran till träningen, men som sagt var det inte planerat att vi skulle hoppa där.

Måste bara tillägga att jag haft sjukt mycket förutfattade meningar om KG innan, jag tar tillbaka det nu. Punkt.



Passet på gymmet idag var bra, jag var i god form och kroppen skötte sig. Blev ben och axelpass på ca en timme. Imorgon blir det nog rygg eller bröstpass. Är riktigt taggad på att komma i form igen, känns fantastiskt bra. Kanske skulle slänga in ett löppass imorgon också? Ja men varför inte, Nelson är på!

Vid tomhetens botten står vi på toppen <3


Detta är en FANTASTISK LÅT!!






"längtar efter något som kan rädda mig..."

träningsvärk

Jadå, jag har träningsvärk idag igen, men till skillnad från igår och i tisdags kan jag leva med det. Mina ben går att böja och jag ser inte stelopererad ut, jag är lyckligt lottad. Precis ätit havregrynsgröt med frysta hallon, det var gott! Nu ska jag ut och rida både Phiis & Lucky! Ska trava phiis idag också så det blir nog spännande, ska nog ta på honom en graman så han inte brallar iväg alldeles för mycket. Ikväll blir det gym för hela slanten, detta passet ser jag fram emot och kan inte annat än längta.

Ha de gott så länge, hej svejs

sjukt trött

Jag skulle kunna somna här vid datorn nu, oj vad jag är trött. Skulle lekt med Hans nu på kvällen men han slutade så sent så det var knappt lönt. Istället stack jag till gymmet och träna en timme effektivt, det var helt förnedrande att träna idag, det var mitt andra pass efter min vila, kroppen är svagare än svagast, dvs normalt "tjejstark", hade bestämt mig för ett ben,axel och rumppass, när jag kommer in på gymmet är hela brottareliten där. Tjejer stora som män och den ena tjejen hade en tshirt med "boys do soccer, men do wrestling". Förstår inte helt vad hon menar med det? Är hon en man(såg ut så) eller håller riktiga män på med brottning? Hade hon varit svensk hade jag varit nära på att fråga men eftersom att det var folk i från ukraina, ryssland och alla andra möjliga land lät jag bli. Blev samtidigt glad att jag var så liten som jag är men ändå förnedrad. Aja, jag kämpade på med min svaga kropp och gjorde vad jag skulle, lagom peppad inför nästa pass. Imorgon blir det bröst- och tricepspass i alla fall. På fredag ska jag träna mage och lite allt möjligt. Jag har bestämt mig för att bli mer utthållig i min styrka i år, det är sjukt tråkigt men jag tror att jag kommer bli lite snyggare då. Undra hur länge jag kommer hålla detta, att köra 10-12reps istället för 3-6reps är en enorm skillnad och bara för att jag gör en 5.a på 45kg i bänkpress betyder det inte att jag klarar en 1.a på 50kg.

Oj vad långt och flummigt detta blev. Jag skriver mest för min egna del så förväntar mig inte att någon har något att säga om detta. Den enda jag skulle lita på någorlunda när det gäller träning är Hans, fast å andra sidan litar jag alltid på honom, nästan. Hans är så bra på mycket, det är ganska störigt egentligen, jag känner mig inte bra på något. Eller jo, jag är bra på att vara envis och äta kakor. Inte det bästa va?

Nu ska jag ta mått på min kropp och om en månad är det mätning igen för att se om det hänt något.



Hejdå

väntar igen

Nu sitter jag och väntar på att Hans skall höra av sig, antingen är han trött på mig eller så glömmer han bort mig. Finns inga andra alternativ :p

Varit ute med Nelson och plockat lite blommor, hämtade mamma vid bussen efter det. Red Lucky en sväng i skogen innan och det tyckte han var mysimys.

Aja nu har jag hicka i alla fall så någon borde tänka lite på mig. Guess who?!

Ser fram emot första jobbdagen på nya jobbet på lördag, imorgon ska jag hålla lektion för Wilda uppe på ridbanan. Jag tror hon ska få rida lite över bommar, det tyckte hon var kul sist i alla fall. Det var ganska längesedan vi hade lektion nu så får ta det lite nätt, tror Amadeus gått på bete hela sommaren också.



Hejdå

väntar

sitter och väntar på hovis nu. Hunnit baka en omgång till med muffins, de som jag och Joanna gjorde igår är slut och mamma tyckte de var supergoda så gjorde några fler. Dels för att Hans ska få smaka och för att jag är en snäll tjej haha. Hans kommer hit och lunchar och vi ska nog göra en kycklingwook(eller stavas det med ett "o"?) med ris. Det blir trevligt jag har hunnit sakna Hans på dessa två dagar som gått.



nu tror jag han kommer. Hejdå!

höjdhoppning

Idag gick jag, eller jag red såklart, upp till ridbanan för att hoppa Lucky. Finns inte så mycket hinder där så tog fram ett räcke och tänkte jag skulle hoppa upp honom lite, har i princip aldrig gjort det. Slutade med att han fick ett par språng på det högsta som gick på stöden. Skulle tro att det var ca 145cm, han rev en gång på höjden under men på det högsta rev han inte en gång och jag hoppade det mer än en gång. Tror han hoppade det 5ggr. Han är bra duktig min lilla skrutt, försöker verkligen att tänka på sitsen i sprången nu också så jag kanske skulle haft en chans i Agriahoppet om jag kommer med dit i vinter. Just nu ligger jag trea på rankingen och det är två som går vidare, plus att mina poäng från fbo inte kommit in. Hade varit väldigt roligt att få rida i globen. :)

Imorgon ska jag promenixa med födelsedagsgrisen Ollie på morgonen och vid lunch kommer hovisen, på eftermiddagen kommer älskling hit och på kvällen myser vi lite hos honom.

Fick reda på idag att jag fått jobbet jag sökte också, det var det enda jobbet jag sökte så det kan man kalla full pott. Tjoho, börjar redan jobba på lördag så det blir gott.



Hej svejs

Gym & promenader

Har promenerat mycket idag, blev en långtur med Nellis i förmiddags och på eftermiddagen gick/sprang vi en till runda och nu på kvällen tog vi med mamma ut på ytterligare en promenad. Vid halv tre cyklade jag till gymmet och gymmade i 45min, skönt att jag kunde behärska mig utan att pressa sönder på första passet. Det kändes bra för att vara första passet på 3månader(?). Nu ska jag komma igång som vanligt igen i alla fall.

Sitter och kollar de sista avsnitten av "tough love", ååå så fint. Alltid varit svag för datingprogram.

världens finaste pojke.


hejdåååå


inget

Kl är nu elva, jag har chillat i en timme, käkat frukost/lunch, innan det körde jag mamma till bussen sen passade jag på att rida direkt när jag kom hem. Nu ska jag ut och promenera med Nelson sedan mocka, i eftermiddag ska jag cykla till gymmet.

Vårat internet här hemma segar verkligen sönder, antingen fungerar det inte eller så är det bara übersegt. Nu får jag seriöst sinne så beger mig innan jag går sönder :)

en söt tjej som fottat från fbo.


Hejdå

födelsedag

Oj vad jag precis ätit massor med tårta. Pappa ville göra en tårta igår men gjorde en idag istället så jag, Hans, mamma och pappa har ätit alldeles för mycket nu. Jag åt såklart mest... Igår var jag och Hans bara hemma här och hade det fint, jag hämtade honom i ljungbyhed vid 1tiden och vi körde vidare till klippan och handlade godis, väl hemma chillade vi i soffan och kollade ett avsnitt med Tough Love och NittiLeaks. På kvällen hyrde vi en film och käkade tacos tillsammans med mamma och pappa. Skönt att inte behöva göra något speciellt på ens födelsedag.

Idag: Vaknade upp brevid min fina, käkade en rejäl grötportion till frulle, Hans hjälpte mig i stallet och vi två tiden körde jag och mamma till Malmö för att visa Parianisadeln för en, efter det åkte jag till gunilla och red Hero en tur på banan. Nu på kvällen har jag ridit Lucky och tagit det lugnt, Hans åkte precis hem.

Imorgon ska jag rida både Phiis och Lucky, på kvällen ska jag gymma är det tänkt. Tror att skolan börjat nu så gymmet är öppet som vanligt. Nu ska jag bli fit igen, mina armar ser mer eller mindre ut som spaghetti, om endå resten av kroppen hade sett ut så, mer degbulle där.

Lite bilder från förra hösten på Fendi. Hoppas på liknade bilder denna hösten :)







dags för sängen.

Suttit och kollar tough love hela kvällen, jag och mamma var ute och promenixade en timme men nelson innan det. Imorse red jag Lucky och Phiis. Lucky fick mycket galopp och han var ganska slut efteråt. Phiis är bara så nöjd att han får komma ut, stackars Fendi får bara stå och titta på, plutten min då.

Jobbintervjuen kändes bra igår, får reda på nästa vecka om jag får jobbet eller inte.

Om 10min är kl 00.00 den 20 augusti 2011, innebär min 21årsdag. Hejja mig för att jag levt i 21år.




Hejdå

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar.

Sitter och lyssnar på Kapten Röd och nynnar lite. Lucky var bara helt underbart fin idag, red mot all förmodan bort till banan och red igenom honom ordentligt. Han var väldigt mjuk och fin, fram för allt känslig för skänkeln. Ja, man kan inte bli annat än lycklig när en 600kgs häst lyder en för små hjälper, tjohooo! Lucky is the man, helt enkelt.

När jag kommit tillbaka från ridpasset tyckte mamma att vi skulle åka ner till klubben och kolla på unghästhoppningen. Herregud säger jag bara, SÅ MÅNGA unghästar som inte såg alls klara ut för sin uppgift, många ryttare som bara satt och drog ihop sina fina unghästar, slet dem i munnen, lade dem fel på nästan alla hinder och var allmänt dåliga. När man har en unghäst är det ok att komma fel ibland, för ibland blir det fel, det är unghästar och vissa gånger funkar inte kommunikationen mellan häst och ryttare. Men det vi fick se idag var extremt, usch usch. Fick i alla fall se två jättefina rundor på två superfina hästar. Den ena hästen hade jag tagit direkt om jag hade fått den, även om det sprang runt och hingstade sig något väldigt ute på parkeringen. Väl inne på banan var det totalt fokuserad, det är en tävlingshäst det.

Tog med mig kameran men eftersom att det var inomhus blev bilder riktigt suddiga och dåliga så raderade alla.

Imorgon ska Phiis få komma ut på en skrittur och Lucky på en skogstur med trav och galopp.




kråkhopp

Haha detta ser så kul ut! Stackars Fendido


Tur att han inte alltid hoppar så. Världens finaste bebis :)


Nu ska hästarna in sedan åker jag på intervju. Ikväll ska jag rida Lucky, nice!

På lördag kommer min älskade Hans hit :)

Hejdå

fler

denna var fin.

150.000, e. Colandro- Nimmerdor, lite dock, endast 162cm



e. US - Wolfgang 230.000kr


e. Limbus - Sandro, stog inget pris, antar att den kostar en del.



farligt hästletande

Farligt att surfa in på Hästnet.se och kolla hästar.

Blev förälskad i denna godbiten. e.Sandro Boy, 3år


Hejdå


bloggtips!

Jag måste bara tipsa om en blogg som jag gärna läser! Det är min gamla klasskompis Erika som som har bloggen och hon bloggar mycket om häst, träning och lite annat smått och gott. Detta är en av mina två favoritbloggar :)

www.majimka.blogspot.com


Hejdå!

video

Behöver nog inte säga att han var stark och överladdad.

Sovis

Skönt med sovmorgon, sovit till 10 idag igen, börjar känna mig mer och mer utvilad. Kan behövas för imorgon måste jag var pigg till en jobbintervju. Ska försöka rida Lucky idag, longerade honom igår och då var han helt galen! Sprang runt och bockade och hade sig, hur härligt som helst. Blir väl en tur ut i skogen idag, jag hoppas jag är lika pigg i eftermiddag. Innan ridningen ska jag mocka och göra klart allt i stallet.

Lägger upp 120cm rundan på youtube nu,kommer in här senare.



hejdå

Pilot

Inte trodde jag någonsin att jag skulle dejta en pilot, som till och med är bosatt i Ljungbyhed(dock bara tillfälligt).





Behöver inte säga så mycket, jag är nöjd :)

drygt

så drygt det är att vara mig just nu, jag är superförkyld och tycker mest synd om mig själv. På något konstigt vis blev jag alltid lite halvdeprimerad när jag blir sjuk, den som säger något taskigt nu kommer få mig att börja gråta. Gråten sitter i halsen och bara väntar på att få bryta ut. Nog EMOsnack för idag.

Lucky var duktig på tävlingen i helgen, efter att jag sett videon från 130cm insåg jag att jag red ganska dåligt, hade alldeles för dålig galopp, vet inte varför. Rev i alla fall två hinder i tre komb. i 130cm, kom lite stort in och Lucky hann inte upp helt. Lucky är så försiktig och när han hoppar kombinationer måste han nästan komma perfekt in, annars tänker han på b-hindret innan han hoppat klart a-hindret. Han backar av så mycket själv. Aja mitt fel i alla fall... I 120cm var han jättefin och vi blev 4.a.

Lucky kan man minsann lita på i alla lägen, han är en stjärna!


Tjo tjo, nu vill jag bli frisk.

helsingborgs djursjukhus

Igår fick vi åka akut till HBG djursjukhus med Nelson. Han hade gått och harklat sig hela dagen efter att pappa varit ute med honom på förmiddagen. När jag skulle gå ut med honom på eftermiddagen fick han en nysattack och började blöda ur ena näsborren. Jag fick köra med honom till hbg(alldeles för snabbt), väl framme fick vi vänta hur länge som helst på att få komma in. När vi väl fått hjälp och röntgat honom fick han ändå stanna kvar där över natten. Nu under förmiddagen hade de gått ner i nosen på honom med kamera och sett ett grässtrå. Haha så fult det låter, Nellis är en äkta mes. Glad han är bra igen i alla fall, pappa är på väg för att hämta honom nu. Åh så glad han kommer bli när han kommer hem, inte minst mamma. Stackars mamma lät helt deprimerad igår när hon fick höra om Nellis.

Nellis endast två månader.


Ikväll ska jag äntligen få träffa min favorit igen!

Lucky hanns inte med igår när jag fick köra till HBG men red honom på banan idag istället och han gjorde ett mycketmycket bra jobb. Skrittade ut en runda på Phiis eftersom att han ska sättas igång nu, det var hemskt. Helt sjukt att en häst kan dra så mycket när man skrittar och släpper man lite på tygeln bockar han eller vänder sig om hoppar i sidleds hemmåt. Aaahh, jag vet att han är pigg och allt nu men det är ingen häst jag pasar ihop med, han är så GIGANTISK!!!!

Snart kommer Nellis, ha det gött.

veterinären

veterinären kom ut idag och tittade på phiis ben. han var lite halt på böjprov på bakbenen men ska sätta igång honom nu och se hur det går. Det är det enda vi kan göra nu, skulle han hålla för promenadridning/lättare ridning ska han säljas. Jajemen, det är så det ligger till nu.

Lucky ska gå på banan idag istället, banan var täckt med vatten igår. Kanske skulle sätta upp ett litet hinder och gymnastikhoppa honom lite innan helgen. Se om jag orkar med att skritta phiis redan idag. Fendi for runt som en dåre idag, hoppas han inte skadat sig på nytt.

Annars händer inget, har det ganska tråkigt nuförtiden, tiden står liksom still, lite emo... Ska ut och springa en sväng senare, det är verkligen ett måste. Tror jag är allergisk mot något, nyser massor.



hejdå

dagen

Ska strax upp och ta ut ymkje & co. det blir mockning där och annat pyssel. När jag kommer hem ska jag käka, efter det blir det en runda på Lucky, funderar på om han ska gå på banan idag, ridit ut 3dagar nu så det är nästan dags. Fendi såg fin ut idag när han rörde sig i hagen, det gläder mig, jag längtar så tills han är frisk. Mamma ska ringa HBG imorgon och begära ut journalen till Phiis sen kommer vi ringa en veterinär som kommer ut och tittar på honom. Han kommer nog genom gå en allmän undersökning av benen samt böjprov. Sista kollen nu innan vi bestämmer vad vi skall göra med honom, tyvärr.

Annars har det varit ett skitväder idag, suttit inne mest och kollat film. Såg "Shooter" och "die hard 4.0", två bra filmer faktiskt. Ut och röra på fläsket nu då.



Hejdå!

kul

alltid kul med nya bilder




CV

Aaah vad tråkigt det är att skriva CV. Har fastnat totalt och behöver hjälp från min köra mor haha. Skulle egentligen bara vilja formulera mig hur som helst men det är ju inte riktigt så det går till. Aja, ikväll blir CV klart och dagen därpå ska jag skicka runt det till lite olika jobb. Får se vad det blir, har inte helt koll.

Sitter mest och gäspar, ska i alla fall motionera idag på något sätt, löpning, promenad eller gym. Lucky ska också ridas, men det är ju självklart. Ska bli så roligt att tävla på söndag, det känns bra, Lucky känns bra!



Nelsone

snabb hezt

Lucky är kanin som är snabb i sina tassar.

regn

regnväder idag och jag vill egentligen bara sitta inne och kolla film hela dagen. Men nej, varit uppe och tagit in Ymkje & co. Ridit hos Gunilla och gett mina hästar lunch, även hunnit äta lunch själv. Ska ut och mocka om en stund sedan kanske åka till Trolleholm och titta på 130cmklassen där, endast om det blir bra väder. Att vara på tävling i regn är inte det roligaste så kan man slippa så gör man det.

Kommer en liten video från träningen sist hos Elina, Lucky hoppar ett par hinder på 135cm. Faktiskt aldrig hoppat honom så "högt" inann.


Hejdå

oh damn!

Precis fått en härlig endorfinkick, helt underbart. Kommer inte ihåg när jag fick det senast, men underbar är det helt klart. Har man inte upplevt det borde man pressa sig lite och känna på det. Dags att ta tag i träningen nu när körkortet är fixat,  jag vägrar att bli en degbulle som kör minsta lilla sträcka. Ska köpa ett gymkort för nästa termin så jag kan bli tränad igen. Hade en tanke om att bli större än någonsin men ändrade mig lite när jag såg en tjej med världens minsta bröst och "v-rygg". Ska lägga in lite mer kondisträning istället för styrka, ska försöka få tillbaka löparglöden. Något jag vill är att ha en löpar/gymkompis! Aaah, något trött på att träna själv.

Lucky fick vila idag, precis som bestämt, de står fortfarande ute och det är kanon. Klockan är trots allt 3. Åh jag vill  bara att Fendi ska bli frisk nu så jag kan hoppa honom igen. Aja, inget att göra åt nu.

Ska snart damsuga lite här hemma, ta in hästarna och sedan duscha och fixa mig. Vid halv fem hämtar Hans mig och vi ska på bio, yeahj. Ska fira den nya träningsperioden med en extra stor godispåse ikväll, det är både jag och Hans värda.



Hejdå

Sylvana

Jaha, inget att göra åt Fendidos ben, han ska vila 4-6veckor och bara gå i hage. Tacka gud för att slippa halthage i alla fall.

Veterinären tog största delen av dagen. Började med att gå upp lite tidigare än vanligt, matade mina hästar och släppte ut dem, cyklade till galopphästarna och fodrade, mockade och släppte ut dem där. Cyklade hem igen och mockade här, åt lite pytt i panna(kl 9 på morgonen!!!), tog in galopphästarna igen vid 10 eftersom att deras ägare var borta under dagen. Vid 11 åkte vi med Fendi till Sylvana, fick först få hjälp vid halv 2tiden. Sylvana var lika bra som vanligt, otroligt kunnig och inget tjafs.

Träningen igår gick bra, Lucky fick gå ett par hinder på 135cm i slutet och gjorde vad han skulle. Han är väldigt lydig nuförtiden och jag blir gärna lite fast i handen eftersom han brukar vara lite starkare i hoppningen. Aja, allt som allt gick det bra. Tävling i Hästhagen härnäst, 120-130.

Kolla in den här härliga bilden på Nellis, haha.


Imorgon blir det bio och mys.

Snart ska jag ringa min kära vän Becci och efter det ska jag hämta mamma på busstationen. Blev extremt sugen på Ben n' Jerrys men kommer inte köpta det i vilket fall som helst.

Hajdå

Onsdag

Sitter och väntar på att mata galopphästarna, efter det kommer Janne och slår på nya framskor på Laggy. Skulle egentligen åkt och badat men Janne kunde endast idag, bada får jag göra en annan dag.

Tog av Fendi lindan idag och såret varar forffarande, imorgon åker han till Sylvana och vi får se vad hon säger. Det är så himla tråligt att han skadat sig, speciellt nu när vi äntligen hade kommit igång. Vill bara komma igång och börja hoppa honom igen, det är då han verkligen visar vilket kvalitetshäst han är. Så som han beter sig nu är han ingen bra häst alls, en helveteshäst helt enkelt. Han är en häst med extremt mycket energi och behöver motion minst 4-5ggr i veckan, motion med mycket galopp. Nu har han vilat 2,5vecka det blir bara värre och värre. Aja, den som väntar på något gott?

Ska i alla fall bli kul att hoppa Lucky idag, inte hoppat honom sedan österlenstävlingen. Inte träffat Elina sedan falsterbo så det var dags nu.

Fina bebisen


Hejdå, dags att mata hungriga pållar.

väntar

sitter hos Hans och väntar på att han ska komma hem, vi var och badade innan och hade lite picknick. Vid kl 6 åkte han iväg till skyttet och han borde komma när som. Imorgon ska Lucky iväg och hoppa hos Elina, han var inte direkt pigg idag men å andra sidan var det ganska varmt. Han kämpade på bra i alla fall, gentleman som han är. Har inget direkt att skriva, så är väl lika bra att säga hejdå.
Nelson badar motvilligt

Jämttriangeln

Jämtland i bilder :)

"äntligen är vi framme så vi kan vandra" *stort leende* haha


Sista ompackningen innan avfärd


Söt kille med maxad packning


Kolla kartan så vi inte går fel igen


Första stigningen avklarad


Mössa på för att slippa myggen, lagom snyggt!!


fin natur


Dags att vada över ån.


"i made it!!"


varmt och skönt, haha, inte.


renen som hälsade på oss tillsammans med 11andra renkompisar. Jag höll på att dö, trodde det var en björn som krafsade på tältduken


borsta tänderna


Nöjd kille efter att tältet kommit på plats


Fin utsikt på morgonen


grötdags


nu går vi till nästa fjällstation, här har vi gått ca 4km och har 15km kvar.


fikapaus


söt kille


Lunch



en till ren


på plats vid fjällstationen vid sylarna.


min babe!


fjällvatten, mmmmuuuums




mot toppen!


på toppen, 1702m över havet


dags att koka nudlar och käka soppa.


:)


på väg ner


klättra


åka sopsäck på snön, så roligt haha, hann även med snöbollskrig


där uppe var vi




sjukt söt


mys på soffan


jag blev kär i fåren


på väg hem


världens bästa kille


stationen i Enafors var inte jättemodern, men mysigt var det!


de hade till och med en telefonkiosk






nattåget hem








Slutet på en fatastiskt fin semester med världens bästa pojkvänn. Detta var en otroligt bra födelsedagspresent älskling!

RSS 2.0