Lite mer lättläst såhär

Livet är som en berg och dalbana just nu. Blev ingen ny häst ändå, tänker inte gå in på varför men så blev det. Delade känslor om det. Ikväll var jag och tränade Lucky för Leif Nilsson, träningen var bra och jag är nöjd, Lucky var delvis vild(så vild som den snälla hästen kan vara haha) men som vanligt hoppade han bra. Lämnar ingen oberörd. Det kommer bli en tuff tid framöver.

Imorgon får jag besök av Malin, längtat massor efter denna härliga pingla, en riktig härlig kväll kommer det bli.

Ska trimma Lucky i ridhuset imorgon igen, dressyr it is. Vi båda känner oss sjukt taggade inför 110/120 på söndag. Bäst att börja lågt sen kan vi förhoppnings avancera. Nu ska jag sova, ligger nyduschad i en nybäddad säng, mmmmmmm love it!


Sämst

Börjar tro jag är full när jag skriver ett helt inlägg i rubriken. Bra där. Går ju inte att ta bort på mobilen heller...


Livet är som en berg och dalbana just nu. Blev ingen ny häst ändå, tänker inte gå in på varför men så blev det. Delade känslor om det. Ikväll var jag och tränade Lucky för Leif Nilsson, träningen var bra och jag är nöjd, Lucky var delvis vild(så vild som den snälla hästen kan vara haha) men som vanligt hoppade han bra. Lämnar ingen oberörd. Det kommer bli en tuff tid framöver. Imorgon får jag besök av Malin, längtat massor efter denna härliga pingla, en riktig härlig kväll kommer det bli. Ska trimma Lucky i ridhuset imorgon igen, dressyr it is. Vi båda känner oss sjukt taggade inför 110/120 på söndag. Bäst att börja lågt sen kan vi förhoppnings avancera. Nu ska jag sova, ligger nyduschad i en nybäddad säng, mmmmmmm love it!


Tråkig dag

Det har varit en ganska tråkig dag idag, dels de med samhälle B och när jag skulle ta in Fendi var han halt. Suck... Väldigt lite svullen på utsidan av kotan och inga sår. Lite varm i hela benet. Ja, alltid ska det vara något med dessa kameler. Han har väl vrickat sig i hagen eller något, för vi var ute imorse på promenad och då var han ren. 
 
Red Lucky så mycket som det gick idag, det regnade igår och inatt frös allt = is överallt. Blev ingen tur till ridhuset för varken Lucky eller Sigge. Imorgon hoppar vi istället med S, Lucky ska förhoppningsvis träna på torsdag. 
 
Idag kom jag och Hans på att vi inte kommer ses på 15(jävla) dagar eftersom han åker till Österlen denna gången och jag inte följa med. Får försöka möta upp honom i Malmö när han åker tillbaka till Helsingfors igen. Jag gillar inte Hans schema, jobba 7 - ledig 4. Blir bra den gången han får Köpenhamns- eller Sthlmsbas. 
 
Vad händer imorgon då? Hade varit gött att komma iväg till ridhuset men tror inte väglaget utanför oss tillåter det. Får försöka motionera så gott det går. 
 
Fått reda på att jag ska få pris under årsmötet som äger rum denna månaden. Bästa hoppekipage på hemmatävlingar och bästa hoppekipage totalt, dvs att jag får precis samma pris som jag fick förra året. 
 
Nu ska jag diska lite sen blir det till att sova. Natti!
 
Stor häst

Blir knäpp

Jag ska söka in till högskola till hösten och för att förbättra min chans att komma in så ringde jag till MAH(malmö högskolas) studievägledare och hon tipsade mig om att läsa in samhälle b så jag kunde få ett högre totalbetyg. Mailade komvux i klippan, får svar att de inte beviljar det i klippan och avslutar med att "lycka till, hejdå" ungefär. Fick ett nummer till studievägledare på komvux i klippan och då säger tanten där att jag kan läsa in samhälle 2(samma som samhälle B men ett annat namn) men att det inte gör någon nytta eftersom att jag bara får tillgodoräkna mig ett betyg i den "gamla" kursen som hette samhälle B. Sånt här gör mig riktigt irriterad och frustrerad. Hade jag bara läst kursen på gymnasiet utan att göra ett piss och fått IG så hade jag kunnat läsa upp den gamla kursen samhälle B och kunnat tillgodoräkna mig poängen. MEN eftersom att jag är ganska ambitiös och vill prestera i allt jag gör så läste jag inte samhälle B med risk för att få IG då tiden inte fanns till. Istället ska en ambitiös elev som jag bestraffas och kan inte på något sätt läsa in så jag kan få fler poäng. Komvux gynnar bara IGbarn. Hatar det... En riktigt sur tjej här nu. Och ledsen.

Titta på en häst idag

Idag tar jag med mig Hans och tittar på en häst. Emmerton-Robin z. Låter intressant, vi får väl se vad det utvecklas till.

Red lucky i ridhuset igår och han var riktigt fin, jobbigt var det men han jobbade på precis som han skulle. Lucky är en ganska lat häst på marken men den senaste tiden har han verkligen bättrat sig. Kanske tycker det är kul?

På måndag sätter jag igång Fendi igen, blir mycket körande till ridhuset men jag saknar att rida mina knäppa häst.

Dags att ta ut hästarna och mocka innan jag åker och kollar häst. Haj haj


Snabbt innan jobb

Sitter och väntar på att mitt frukostägg ska bli klart sen kör jag och jobbar. Som vanligt när man ska jobba känns kroppen trött och sliten, egentligen är det väl inte så fysiskt.

Jobbar sent idag, stallet är klart och det är bara för snälla Kajsa att ta in mina kameler i eftermiddag. Underbart att ha en så snäll hyresvärd/stallägare.

Nu ringde äggklockan, hejdå!

Bra träning

Det var en bra KGträning ikväll, Bliss var riktigt fin som hon varit de senaste gångerna. Sigge skenade lite under första banan men efter att vi korrigerat hans betsel blev det ordning på torpet. Duktiga pållar! Blir tävling för båda om två veckor.

Nu ska jag duscha och sova, har verkligen ont i min mage, ska försöka sova bort det. Imorgon vankas jobb och jag ska göra vid stallet innan jag far.

Saknar min fina pojkvän massor. Han är det bästa jag vet!
 
Söt är han också

Ny energi

Sovit ganska bra i natt och kroppen känns mer pigg än igår. Varit ute och ridit en 45min på Lucky i skogen, det snöade under vår ritt idag, tror inte jag behöver säga mer än att han var en myrslok. Hästen som hatar snö i ögonen, kan förstå honom men det är också jäkligt jobbigt att rida en häst som går med huvudet i marken.
 
Fendi vilar sig fortfarande i form, vågar inte rida honom på det här underlaget. Om han ändå hade varit försiktig... Ridhuskort är numera införskaffat och jag ska börja sätta igång Fendi där. Jag drömmer om våren, hade varit härligt att trimma på banan. 
 
Ska åka och handla lite nödvändigt idag men också hämta hit lite saker som jag ska ha på bloppisen. Blir några nya(begagnade men nya på bloppisen) schabrak och träns. 
 
KG träning ikväll och jag ska säkert kunna slå ihjäl dagens timmar också. Imorgon blir det jobb, 10-20 ca = ingen ridning. 
 
 
Hej svejs
 

Bloppisen framflyttad

Orkar verkligen inte lägga in alla grejer på bloggen idag. Kommer imorgon om ni har tur.

Bloppis kommer

Tänkte lägga ut en ny bloppis imorgon kväll så håll utkik. Kan ju förbereda er som sa att ni skulle ha saker men som inte betalade att ni inte får "köpa" igen. Blir så himla trött på sånt. Betalning eller avhämtning inom tre dagar. Frakt tillkommer på allt som skall skickas.

Annars då? Malin ska komma idag, så mys! Vi ska prata om livet som vanligt och roa oss. I veckan ska jag jobba två dagar och på tisdag blir det KGträning med Lisas hästar. Hans kommer hem först på fredag och ni kan tro att jag räknar dagar.

Fint väder ute idag och jag ska försöka ta vara på det på bästa sätt, men först ska jag bara sova en timme till. Hehe.

Hade en riktig putsardag i torsdag, helt förgäves för kom aldrig iväg till tävling... Aja förgäves var det väl inte men kändes så då.



fin häst!

Denna hade jag kunnat tänka mig, vilket trevligt hopp! Synd att videon är lite dålig, hästen ser extremt kort ut. 
 

Hästannons

Blev faktiskt lite sur när jag såg denna videon. Varför hoppa en bana på ca 120cm MED graman? Sen kostar den 250.000kr också. Märkligt. 
 

Fina Lucky!

Idag körde jag till ridhuset och hoppade Lucky. Eftersom att jag inte har något ridhuskort fick jag lösa ett dagkort, men det gick också bra. Så skönt att kunna åka iväg själv med sin häst, Lucky är bara för underbar! Lycklig som kan åka iväg med båda mina hästar själv! Men Fendi ska faktiskt också ha en eloge, han stod 1,5 timme själv inne i stallet och åt mat. Kajsa meddelade att han precis innan vi kom hem hade stått och sovit. Bara precis när vi när släpet rullade in på gården blev han lite Fendi-tokig, som Kajsa sa "såg ut som hans ögon skulle ploppa ut". Haha! Aja 1min av 1,5timme stirrade han runt, helt klart MVG! 
 
Hursom helst hoppade Lucky riktigt bra, skuttade över två hinder på 130cm hur lätt som helst. Känns bra inför fredagens tävling! 
 
Imorgon ska Lucky prova ut sadel hos Ingdams. Jag hoppas att någon Passier passar eftersom att jag vill ha det, plus det finns många begagnat = billigare. Min ekonomi är inte den bästa just nu. 
 
Dagens hoppning, hoppade lite studs först sen ett räcke och en oxer.

Ligisthäst!

Haha, så himla bra video. Aja man behöver inte släppa ut hästarna på morgonen i alla fall, det fixar hästarna själv. 

Hade suttit fint

Vinner jag så lottar jag ut min gamla CT kavaj.

Sälja

Tänkte faktiskt rensa ut lite mer grejer från min sadelkammare. Någon som är intresserad av en ny bloppis? Kanske blir lite bättre priser på de få sakerna som är kvar från den gamla bloppisen också.
 
Tja

Söndag

Helgen har gått fort, i fredags kl 9 åkte jag och mamma till väla för att hon skulle använda sitt presentkort på Makeupstore som hon fått av mig, mamma blev jättefint sminkad och uppiffad inför kvällens festligheter. Det var nämligen dags för Hans examen. 12st Trafikflygare tog examen och det stod många stolta bakom dessa 12(11killar och 1tjej).
 
Cermonin var från 1345-1545. Senare på kvällen vid 19 var det dags för middag och efter det fest. Allt var bra, riktigt bra! Igår gjorde jag och Hans minst möjligt eftersom att vi led av en lättare bakfylla. Så det kan bli. Nu har vi äntligen återhämtat oss och Hans sitter och pluggar inför en uppflygning som har har imorgon. Stackars, ingen rast ingen ro. 
 
I eftermiddag ska jag rida, träning blev såklart inställd igen nu när det kommit snö och vår väg är superhal... Jävla skit. Ikväll ska jag möta Lisa i ridhuset och jag ska hoppa Sigge.
 
Bjuder på lite bilder från examen. Ni får stå ut med kvalitén. 
 
 
 
 
Så trevligt att träffa Johanna igen!
 
Mer än så blev det inte. 
 
 
 
 

RSS 2.0