Lucky är bra!

Idag åkte jag till kiropraktorn med lucky, hon var riktigt nöjd med honom och vi behandlade honom igen men behövde inte att komma tillbaka. Riktigt skönt, så fort jag flyttat ska jag börja hoppa honom igen. Kommer bli så härligt! Var en månad sedan jag hoppade fendi sist och säkert 3månader sedan jag hoppade Lucky. Dagarna bara susar förbi!

Imorgon kommer hovslagaren och på kvällen ska jag och Hans köra med hö till stallet, vi ska även hinna städa på morgonen i mitt hus.

Närmar sig flytt, börjar kännas i magen. Är både nervös och full av förväntan!

Godnatt!


EM brons!

Helt fantastiskt vad svenskarna kämpade bra idag, det lönade sig och Sverige kom på en tredje plats! Stort grattis till RGB, Henrik, Angelica och Jens!!!

Ser fram emot den individuella finalen där Rolf Göran inför ligger på en 3.e plats. Heja heja heja, ingen är så grym som Rolf Göran! Woop woop.

Nu måste jag försöka sova, helt hypad efter bronset och jag spelade Sea Stars lite för länge. Rida imorgon på morgonen sen jobbar jag från 14-19 ungefär.

Godnatt!!


Lägesrapport

Hej svejs, dags för en liten lägesrapport här känner jag.
 
Jag är i full gång att tvätta och städa här hemma innan jag flyttar den 29/8. Det närmar sig med stormsteg. Alla mattor är tvättade, överdraget till soffan och fåtöljen ligger i maskinen och kläder som legat i tvättkorgen sedan i vintras är nu rena(alla ullsockar och tröjor). På tisdag bär det av till kiropraktorn igen med Lucky, redan känt stor skillnad på honom. 
 
Skulle vilja komma igång och hoppa honom nu men så har jag inget ridhuskort på kloster längre, tycker inte det är lönt att lösa ett när jag ändå inte ska utnyttja det i vinter pga flytten. Skyrup har stängt då de förbereder Volkswagen GP och banan här hemma är för hård. Blöööh. Nästa vecka ska de vaccineras och flytten sker som sagt på torsdag. Inga tävlingar är inplanerade heller, hästeriet står still. Kanske lika bra att de hinner landa på nya stället innan jag far iväg på tävling. 
 
Nu ska jag bege mig ut och mocka innan jag rider ut på båda djuren. Imorgon får Lucky vila, börjar 11 och vet inte när jag slutar. Jobbar hela helgen och det blir förmodligen min sista jobbhelg på länge och min sista jobbhelg på Röstånga gästis. 
 
Har tyvärr inga nya bilder eller vidoer att bjuda på. Men när jag flyttar ska ni få massor med bilder på nya stallet och lägenheten. Behöver jag säga att jag ser fram emot att flytta ihop med Hans "på riktigt"? 
 
 

Kiropraktorn

Imorgon tidigt styr jag bil och släp mot Sjöbo, dags att kolla lucky hos en ny kiropraktor, spännande! Galet trött redan och kommer alldeles säkert vara döendes imorgon 0545. Aja, inte mycket att göra åt saken.

Snart är det flytt men först ser jag fram emot en helt ledig helg med Hans. Egentligen skulle vi tävlat(jag och fendi) i Ringsjön men så klart har hästen blivit förkyld av allt regn och ytterligare en gång har vi fått stryka. Riktigt trist.

Godnatt på er!


First Fendi hoppning

Hej, förra veckan(eller var det veckan innan det?) var vi i Skyrup och hoppade, hade turan att ha med både mamma och Hans(plus mormor) så mamma filmade och Hans fotade, vilken grym trio va?
 
Efter mycket om och men lägger jag nu in videon här så ni kan få se. 
 
Annars idag är jag ledig, har sovit halva dagen och snart ska jag bege mig ut på massor av ärenden, ikväll kommer malin hit och vi ska mysa en sista gång här i Ljungbyhed innan hon och jag flyttar. Ganska sorgligt, men vi är inte de som deppar, hej och hå, nya äventyr väntar oss.
 
Helgen var riktigt grym, sova i lägenheten, träffa bästa vännerna och mysa med Hans sedan avsluta allt med att se derbyt på jägersro, kan det bli bättre? 
 
Dags att sätta fart här!
 

På väg till fest

Då sitter man på tåget i svettiga jobbkläder, innanför blir utgång i Malmö ska jag som tur är duscha innan, i lägenheten som jag snart ska bo i! Kommer bli riktigt bra!

Imorgon vid lunch ska jag, Hans och tjejerna på galoppderbyt på Jägersro, riktigt roligt kommer det bli. Såklart hejar jag på Jaana Alvesparrs häst, alltid kul att känna någon som har en häst med.

Nästa år kanske San Siro i grannstallet är med?

Hoppas ni får en fin kväll, det ska jag ha!

Snygg är man inte i alla fall haha


Jobbångest

Jahapp tillbaka till jobbet imorgon efter en veckas "semester", dock inte betald som alla andra dödliga. Jag trivdes på mitt sommarjobb som var en helt annan bransch än mina andra jobb och nu är det tillbaka till där man en gång började. Jag hoppas att mina pass denna månaden går smidigt, vilket de säkert gör. Det är inget fel på jobbet(trivs med kollegor osv) men jag trivdes rätt bra med kontorsarbetet. Men jag ska absolut inte klaga, så glad att jag har ett jobb!! Inte alla ställen där chefen har samma intresse heller :)

Idag då? Jo har ridit båda djuren, varit på matmarknad med mamma och ätit massor med ost nu på kvällen. Egentligen skulle vi varit i Älmhult och hoppat men fendi hostade här om dagen och såg lite hängig ut plus att han haft nässelutslag på hela kroppen i över en vecka(tror det kan vara nya fodret, gått tillbaka till det gamla nu), i och för sig var har riktigt pigg och fin idag så jag kunde kanske ha åkt men vågade inte chansa. Fler tävlingar kommer, vi satsar på Ringsjön nästa helg istället.

Nu ska jag sova, måste rida innan jag börjar jobba kl 11 imorgon. På kvällen blir det partaj med bästa tjejerna.

Godnatt!


Äntligen lite flyt!

Nu så, äntligen lite flyt i mitt liv!! Igår till min förvåning fick jag reda på att min framtid kommer vara i Malmö de närmsta åren. Fastighetsförmedling it is!! Jag blev så otroligt glad eftersom att jag dagen innan hade en stor ångest över livet, kom precis lägligt med ett glatt besked. Och inte nog med det fanns boxarna kvar utanför Vellinge till mina prinsar, vilket flyt jag har.

Kan inte annat än njuta av situationen just nu!

I lördags for jag till Frankfurt för att hälsa på min bästa vän fram gymnasiet, hon har varit hos Mathias Rath och jobbat och nu var det dags att åka hem. Jag flög ner och sedan turades vi om att köra hennes häst hem. 15 timmars bilkörning satte sina spår och vi var allt annat än pigga när vi anlände utanför beccis stall. Men det var så värt det, äntligen är Becci hemma och jag fick möjligheten att få leva på en otrolig gård en dag. Alltså herregud vilket ställe!!

Fick såklart klappa, pussa, lukta och beskåda världens dyraste häst. 150miljoner...

Totilas och några andra godbitar på bilderna.



RSS 2.0