Torsdag

Skönt med sovmorgon till 9 idag, Kajsa sa att hon kunde ta ut Isop i fortsättningen så ska bara upp dit och mocka innan jag sticker till jobb. Ska hinna rida Lucky innan & mocka här hemma, det hinner jag nog. Är fortf. glad efter gårdagen, Fendi var så fin, Lucky var så fin, gymmet gick bra, ja allt gick bra. Jag vet varför jag är så glad också, längesedan jag kände så här, har jag någonsin kännt så här?

Nu har jag ätit äggmacka och müsli med yoghurt, redo att ta an dagen. Börjar jobba halv 1, får se hur mpnga turer det blir. Vad jag vet så har inga hästar åkt hem, ännu. Ikväll ska jag gymma igen, blir så fort jag slutat jobba. Är lite sådär lagom pepp på det idag, jag kommer definitivt genomföra det, men hela min kropp värker haha. Det hör till, vissa dagar har man mer ont än andra ;) 

Igår bokade jag flygbiljett till Norge, syrran & farfar. Kommer åka dit den 28 december & hem den 3-4 januari någonting. Det ska bli underbart att träffa de båda igen, har nog aldrig hänt att jag varit i Norge två gånger på ett år sedan vi flyttade till Sverige. 

Syrran <3
 

Love Linn

Kommentarer
Postat av: Mille Makaroni

Gleder meg!!!!!!! :D

2010-11-21 @ 23:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0