148 st?

Alltså igår var det hela 148st som läste min blogg? Varför då för? Här finns inte direkt någonting att läsa, allt jag skriver är någon slags gojja. När man tänker efter så är det egentligen ganska sjuk att man bloggar överhuvudtaget, förr i tiden var "dagboken" den mest privata saken som fanns, nu finns det hur många bloggar som helst(visserligen lite överdrivet, men) och många av dem vill ha så många läsare som möjligt. Det är inte det jag vill uppnå med min blogg, när jag tänker efter har jag inget mål alls med att skriva här. Ibland kan det vara skönt att skriva av sig, men alla gånger kan man inte ens det, för allting är tillgängligt för alla.

Aja, back to my day; Red Lucky och Fendi imorse, får smått sinne för småsaker, men överlag gick det bra. Lucky börjar tröttna på graman, jag också för den delen.

Tränade på gymmet vid 4-halv 6tiden. Riktigt nice, blev ganska effektivt. Blir så när man inte pratar bort tiden hela tiden. På ont & gott. Var visserligen inte själv på gymmet så lite snack blev det allt.  Snart kommer mina nya träningsskor, ska bli riktigt härligt. Hoppas de är bättre att springa i och att jag slipper benhinneinflamation. Om inte ska jag prova ut ett par skor hos någon specialist, är så trött på att inte kunna springa så mycket som jag vill.  

Annars är jag mycket, mycket glad nuförtiden. Imorgon kommer Malin och det är ännu bättre, wiiiiiie! Blir en uteritt om vädret tillåter det, annars massor av fika och onödigt, härligt snack.  

Finaste Malin!


Love Linn


Kommentarer
Postat av: Ida

Köpt ny sadel till Lucky? Skönt att ni är på väg tbx igen. Kram <3

2010-11-02 @ 19:33:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0