Drar iväg en helg

Nu ska jag och Louise till Linköping och kolla in Parken, kommer bli grymt. Ska slagga hos Louises "man" haha.  Louise kommer döda mig för att jag skriver det. På Lördag blir det Hbg för hela slanten och det kommer bli najs det med. Mamma passar hästarna och det är jag supertacksam för.

Lucky var förövrigt supersuperfin idag, hade ingen graman, blir bara så trött av att se den. Gick i en jättefin rund form och han var allmänt glad. Fendi var taggad till tusen och skuttade runt som en kängru i skogen, hur kul som helst. Äntligen har han börjat gå igenom vattenpölar också, framsteg.

Ha en underbar helg, disskutionen med Amerigo fortsätter, fått flera mail men särskrivning, felformuleringar och stavfel. Där hon påpekar att hon INTE gjort något fel. Aja, blir att anlita advokat om vi inte får pengarna nästa vecka, tänker inte ge mig med det här.



PS till någon Lina som kommenterade igår, har provat Butet och det är ingen sadel som passar min häst.

Peace out, love Linn

Kommentarer
Postat av: tess

åk o hälsa på gurra när ni är i linköping! han ska tävla där ju :D hihi hade så kul i helgen!

2010-11-05 @ 16:24:18
URL: http://tesskliintestam.blogg.se/
Postat av: my

provat antares sadlar då? dom ska tydligen vara mycket bättre än amerigo oc butet, alltså mycket bättre för hästen och inte bara skön att sitta i?

2010-11-05 @ 16:40:49
URL: http://hullygully.blogg.se/
Postat av: Lina

Som juridikutbildad kan jag säga att ni kommer få ganska svårt att få tillbaka pengar, möjligtvis att hon kan ta tillbaka den och sälja vidare och så får ni de pengarna. Så är det tyvärr, för man kan inte reklamera något pga att det inte passade. Väljer amerigo ändå att ta tillbaka den gör de bara det för att vara schyssta, för det finns ingen lag som tvingar dem. Undvik att skaffa en advokat in i det längsta för det kommer bara bli dyrt för dig. Synd att butet inte passar, då måste

din häst va svår i ryggen ;)

2010-11-05 @ 19:47:48
Postat av: Malin

Hbg kommer bli bäst :P

2010-11-05 @ 22:12:52
Postat av: Anonym

Ang Butet att det inte passar, vill bara tala om att det går att få att passa det mesta faktiskt, den sadeln kan man verkligen få precis som man behöver, men det kan ta tid. Däremot kan man prova flera olika beg för det kan skilja sig jättemkt fast att det är samma strl, allt står nämligen inte i dem tex som bomvidd vilken sorts panel det är, är den omgjord står inte det heller, så det kan skilja väldigt mkt faktiskt. Nu vet jag inte om du vil ha butet alls eller så, men ville bara tala om det :)

2010-11-05 @ 22:18:18
Postat av: Malin J

Hej!

Är intresserad av din amerigo om du vill sälja den. Maila gärna mig.

Mvh Malin

2010-11-05 @ 23:20:09
Postat av: Amanda

Den där fånen till människa alltså...

2010-11-06 @ 21:04:33
URL: http://showjumpingbyamanda.blogg.se/
Postat av: Louice Råå

den där drickan ser goood ut :D vad e de för gott?

2010-11-08 @ 23:34:31
URL: http://louiice.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0