Myran jobbar på

 
 
Idag var en bra dag. Jag har haft massor med energi i min kropp och gjort flera vettiga saker. Började dagen med att släppa ut hästarna halv 8. Mockade och gjorde allt klart till Fendi. Åkte hem och åt lite frukost, Soyghurt med diverse tillbehör, mumsigt. Kl 10 hade vi seminariet som jag pluggade till igår, det gick bra och vi fick igång en trevlig diskussion i vår grupp. Tog sedan bilen till Hööks. Behövde i första hand ett par nya tyglar, har behövt det i många månader och nu kändes det passande att köpa ett par som matchar nya tränset. Var visst i shoppingmode och slog till på ett par nya tävlingshandskar, smörjsaker och en ny supergosig "pyjamas" till Fendi. Kollade aldrig på täcket i affären men blev positivt övveraskad när jag kände hur kvalitén var när jag packade upp det. Jag förväntade mig god kvalitet men detta var ÄNNU bättre än bra.
 
Körde hem lite fattigare och åt en snabb lunch, tog en halvtimmes powernap, åkte till stallet vid 14 igen. Putsade mina läderprylar, även sånt jag inte använder till vardags. Kändes riktigt bra att lämna allt rent och snyggt. Det var inte speciellt smutsigt eftersom jag gillar att det är fräscht. Efter en lång stund putsande fick jag feeling och drog ut alla saker från mitt foderförråd på loftet. Sopade rent, ställde i ordning allt, drog in dynboxen Mathilda lämnade efter sig och packade den med alla möjliga sorters täcken. Skrev en inventeringslista över alla täcken, 26 st använder Fendi haha, delade sedan upp de täcken som inte fick plats i lådan i högar för sånt jag kan tvätta själv och sånt jag får lämna in. Tre tjocka täcken får jag lämna in, ett av dem ska jag försöka sälja när det är rent. Ett jättefint Bucas Celtic stable rug men det passar tyvärr inte Fendi. Han kan bara ha Horseware annars får han bogskav. 
 
 
 
Det passade bra att Fendi vilade idag, vädret var inte direkt ridvänligt, blåste något väldigt. Tog in redan vid 16 och gav extra mycket hö som han kunde mumsa på hela eftermiddagen. Såklart fick han prova nya pyjamsen när han kom in, väldigt fin men allt klär en skönhet sägs det?
 
 
Spenderade många timmar i stallet idag men det var skönt, att vara där utan att behöva passa några tider. Kom hem strax efter 8. Promenerade bort till affären för att köpa tvättmedel och fryspizza. Kom hem med en hel kasse mat men varken tvättmedel och pizza. Slängde ihop en god pasta med färska tomater, tomatkross, svarta bönor, parprikapesto, sambal, syltlök och havrefraiche istället. Förmodligen mer näringsrikt än en mozarellapizza. Kom nyss hem från andra besöket på COOP och denna gången kom jag ihåg tvättmedlet. Har ju tvättid imorgon 07. Måste hinna tvätta schabraken innan jag ska jobba med projektgruppen kl 11. Redovisning på tisdag och vi ligger ganska illa till tidsmässigt men vi får nog ihop något vettigt att presentera för intressenterna som ska komma och lyssna på våra idéer. 
 
Min nya favoritlåt just nu. Min låt till Fendi. "Jag ger dig allt jag har, du får det sista jag har kvar, vartenda andetag, vågar du så vågar jag..."
 
Nu ska jag gå och borsta tänderna och sova så jag kommer upp till tvättiden imorgon. Sovgott på er! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0