"Det var så vackert, som en tavla över rätt och fel..."

Sommar och Halmstad är så härligt. Dagar som denna gör mig glad, ingen rastlöshet, full rulle och helt utan stress.

Började dagen med att fodra och släppa ut hästarna vid halv sju. Mockade och fixade till Fendi. Hagen blev också mockad och vattnet bytt. Tog in Fendi och red ut en härlig tur, red på ett fält och galopperade i en härlig galopp på gräsvägar. Han var en stjärna, som vanligt! Jag tittade länge på honom idag och bara beundrade hans utseende, han är definitionen av perfektion. Något som jag sa ett flertal gånger, jag tror han förstår för han sluter ögonen och låter mig pussa och krama honom oändligt många gånger utan att protestera.

Åkte och handlade mat, körde hem och lagade 5 matlådor vegetariskt korvstroganoff. Tvättade flera maskiner samtidigt och vek tvätten. Lagade 5 lådor pasta och grönsakssås. Powernapade. Duschade. Gick över till grannen och drack kaffe och hade trevliga konversationer. Bokade in en pardejt på pinchos nästa lördag. Gick en promenad i kvällssolen och satt vid Nissan och andades in sommarluft. Nu ligger jag på soffan mätt och belåten och lyssnar på Håkan, saknar Petter.

Summa summarum en riktigt bra dag.

I fredags var det en bra dag på jobbet som följdes av en ungdomsfest med oss ungdomar på jobbet. Jag dansade såklart tills stället stängde och sov till 14 igår. På kvällen red jag Fendi och Diamanten. Åt pizza och chips med bästis Mathilda och somnade gott.

Är detta inte vackert så vet jag inte vad?!
Glad tjej

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket fint foto på dig!

2016-08-01 @ 21:52:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0