Mmm vädret

Vilket underbart väder det är ute och jag är tvungen att sitta inne och beskåda det... Vill bara gå ut och njuta men orkar inte göra någonting. Fick maila Lisa som håller i KG träningarna och säga att jag inte kunde komma idag, hade feber igår kväll och känner mig definitivt inte bra idag. Vill bara rida, jag vet ju hur bananas fendi kommer bli efter tre dagars vila, hoppas jag kan motionera båda två imorgon. Ska longera Fendi först i vilket fall som helst, hade varit skönt att slippa ett megadamp haha.

Så himla tråkigt att missa träningen ikväll, ska ganska mycket till för att jag ska hoppa över något som är så kul. Aja inget att göra åt, är ju inget världsproblem direkt.

Hästarna får stå ute i hagen hela dagen och mysa i 15plusgrader. Mina fina älsklingar!


Kommentarer
Postat av: Camilla Gustavsson

Tack söta Linn :)

Det var kul att se Fendi i första 1m i trolleholm, nu bytte han ju hur enkelt som helst! Kul med unghästar :) De är så olika från vecka till vecka!

Jag hoppas jag får se dig och finaste Lucky snart! Hur är det med honom?

2012-03-27 @ 20:20:19
URL: http://camillagustavsson.com/blogg/
Postat av: Linda

Hej linn!

Jag undrar hur många gånger du har tävlat i falsterbo respektive Globen och vilken av tävlingarna tyckte du bäst om? Tacksam för svar. Hälsningar Linda :) :)

2012-03-27 @ 23:35:30
Postat av: Julie

SV: Takk! Har hatt den i et år nå, så den er ikke helt ny, men da jeg fikk den hadde den ikke gjort så mye, så det kommer seg:)

2012-03-28 @ 20:45:13
URL: http://julieroland.blogg.no
Postat av: Caroline

SV vet ingen lila faktiskt men vissa märken borde kunna sy upp en lila åt dig?Hör med Equiport kanske. Annars får du väl höra med Michael Whitaker hans gamla lila kanske du kan få köpa haha;)

2012-04-01 @ 12:59:11
URL: http://internationalshowjumping.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0