promenix

Ett par bilder från min och Hans promenix i lördags.









Idag ska Lucky få gå i ridhuset så jag hoppas att underlager där inte är fruset längre, det var nämligen en idiot där nere som hade vattnat när det är -10... smart, nej.

På torsdag ska Lucky få träffa Anna igen från Horsedarm, vi ska se hur sadeln ligger på honom. Jag hoppas hon säger att den ligger perfekt så vi slipper göra något åt det.

Nu ska jag ställa mig och göra en sallad till lunch är galet hungrid efter att ha bara ätit ett löskokt ägg till frukost.

Hajj

Kommentarer
Postat av: Hans

fina bilder love!

2012-02-06 @ 21:30:27
Postat av: Anonym

Fina bilder!

Går inte att kommentera det senaste inlägget, men skulle bara säga ang underlag att sand/fiber fryser väldigt lätt eftersom det är ett underlag som ska vara fuktigt, och det håller ju också fukten länge det är ju därför som det är så bra, att det håller ihop och är fast och jämnt. Har varit nyligen i ett ridhus som har det och det var stenfruset :( Det är ju inte heller så lätt att salta ett sådant underlag då man inte ska harva djupt i det, så saltet kommer inte att komma ner som det behövs. Sen hur själva fibern mår av saltet vet jag inte, men man vågar kanske inte direkt chansa, det är ju hyfsat dyrt det där underlaget ;) Skyrups bana kostade mer än 2milj men den är ju rätt stor med :)

2012-02-07 @ 15:32:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0