Elina träning

Klockan är snart tolv och jag och mamma(och Lucky såklart) har nästan precis kommit hem från träning. Alltså det är helt jävla sjukt, Lucky hoppade så otroligt bra och han visar hela tiden hur grym han är!! Det sista hoppet så lade Lucky in ett mega hoppa, mamma fick tyvärr bara med halva hästen men grymt bra hoppade han i alla fall. Kommer väl film om någon dag. Inte nu i alla fall, sjukt trött.

Elina tyckte att Lucky hade blivit jättefin, maffat till sig lite och såklart lade hon märke till hans nya ormskinns-träns. *blink blink*

Det var helt underbart att träna för Elina igen och både jag och Lucky trivs oerhört bra hos henne. Min ridning var helt klart mycket bättre och annorlunda mot vad den har varit på ett halvår. Elina ser saker som ingen annan ser och hon känner mig och Lucky så bra och det är toppen. Guldstjärna till Elina!

Det har varit en toppen dag idag, allt har varit perfekt! Imorgon ska jag äntligen till gymmet och jag ska springa dit och hem hade jag tänkt. Phiis ska också få bli riden imorgon han börjar bli galen igen.

Fellow kändes grymmefin idag så jag beslutade mig faktiskt för att prova hoppa och det gick väldigt bra, han hoppade allt och höjde räcket till 110-120 bara för att testa och han flög över hur lätt som helst. Nu har han alltid hoppat bra hemma men ska ta med honom och Telli till Elina för att se vad hon kan ge för tips och se om Fellow har mognat.

Nu är jag supertrött och ska sova, imorgon får hästarna komma ut vid 7 sen ska jag sova läääänge och rida på eftermiddagen, eller ja vid lunch.

Älskar Lucky så sjukt mycket, jag är så lyckligt lottad som får ha denna fina hästen, att vara ägare är bara för bra för att vara sant. Världens bästa häst. <3


Love Linn

Kommentarer
Postat av: Maja

Sv; Va bra! Jag vart nästan lite orolig att han blivit skadad eller nått :O

Han är ju din Kenny ju, haha <3

2010-05-26 @ 14:39:31
URL: http://jagblirsnartvansinnig.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag är som du vet inte ett dugg intresserad av hoppning längre. Men fy fan vad bra den hästen är! Så fina tsm! <3

2010-05-26 @ 21:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0