Klar för dagen

Nu är klockan över 10 på kvällen och jag har varit i gång hela dagen.

Vid halv nio gick jag upp och käkade frulle, kl var jag ute i stallet för att rida Lucky, Lucky var megafin. Red 20min på banan sen red vi ut en stund också. Vid 11.15 var jag klar med att ha släppt ut hästarna och mockat. Var tvungen att snabbt duscha och tvätta håret eftersom att jag skulle till Hardrock Salong för att klippa mig. Fick ta bussen redan kl 12 bara för att man bor ute i ingenstans ocg bussarna går typ var tredje timme?!?! Kvart i 2 klippte Frida mig och jag blev übernöjd. Tog bussen hem halv 4 och fem över 4 var jag hemma och vid halv 5 satt jag på Phiis.

Rundan på Phiis blev allt annat än lyckad. När jag började trava var han halt... Fuck... Palla. Ska lastträna mycket mycket nu framöver så vi kan köra till vet. Pappa och jag ska iväg till granngården imorgon för att köpa en läderrem som han kan ha runt halsen i transporten. Bara för att han inte ska kunna hoppa över. dock vet jag inte vad en sån kostar så det blir ju intressant, eller inte.

Aja i vilket fall vid halv 6 käkade jag middag och när kl var halv 7 åkte jag och mamma till klubben för att rida igenom fellow i dressyren och jag skulle också rida Telli. Fellow var gorgeous, helt underbart fin och ibland önskar jag att han vore min hihi.

Hoppade Telli lite efteråt, om man bortser från en nästan avkastning och oxer-fobi gick det ju bra. Han hoppade räckena fint, men eftersom att han  är ganska tittig får man börja bearbeta alla hinderna från marken. Alltså bärjade med att han går över en bom för att sedan bygga små pyttehinder av det. När det blev en oxer vart han livrädd, men till slut efter mycket om och med hoppade han det. Telli såg i alla fall nöjd ut. Hans teknik kan man inte klaga på i alla fall.

Imorgon ska jag rida Lucky och fixa Fellow inför tävlingen på lördag. På Lördag rider vi vår andra LC:2 på riktig tävling och jag hoppas det går bra. Första ute tävlingen för honom också. Ska också hinna med att jobba och träna på gym imorgon. På lördag blir det antagligen utgång med de norska killarna från gymmet. Har inte varit ute på evigheter så det är väl dags nu?

Förlåt för ett långt inlägg, nu ska jag hoppa ner i sängen och sova riktigt gott :)

fick bli en riktigt gammal bild på fellow, såååå tanig han ser ut :D


Love Linn

Kommentarer
Postat av: Malin

ett tips ang att phis går över bommen i transporten. bind 3 grimskaft i bommen. Du fäster en på vardera sidan av grimman och sen en i ringen mitt under. Funkat super när vi har haft hästar som går över.

2010-04-30 @ 07:41:37
URL: http://mea84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0