Jag undrar vem du är som smygrider min häst

Fendi var, precis som på travbanan förra veckan, helt sjukt fin! Vad händer? Jag kanske ska ringa någon worldcup-ryttare och fråga om det är någon av dem som smygrider honom på nätterna. Det känns i alla fall så, aldrig haft såhär fin känsla på honom tidigare. Red på fältet som planerat idag. Hur mjuk som helst i munnen och full kontroll hela tiden. Han gjorde precis vad jag bad honom om. Räckte med att tänka galoppombyten så gjorde han det, skänkelvikning och så gjorde han det. Ja ni fattar.

Jag är lite extra glad att han kändes så fin idag eftersom han igår morse han kolikkänningar. Som tur var upptäckte Kristina i stallet det tidigt och på ett par timmar hade det släppt med hjälp av veterinär över telefon. Tack gode Gud, jag tänker alltid det värsta när Fendi blir sjuk. Alldeles för rädd att förlora honom.

Igår körde jag och köpte loppfrön. Om det är sand i magen så åker den ut nu. Att köra en kur då och då är bara bra. Hade ändå tänkt göra det snart och med gårdagens händelse sker kuren bara lite tidigare.

Annars idag? Jo vi var iväg på studiebesök hela dagen med klassen. Väldigt roligt och härligt. Blev som vanligt förälskad i kalvarna. Åh, jag älskar djur!

Bjuder på lite bilder från dagen!

Fika
här vill jag bo älskling

Kommentarer
Postat av: mummi

Så fina bilder, speciellt på dig!

2016-09-07 @ 19:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0