Tävling Halmstad

Nu är jag hemkommen från andra dagen i Halmstad. Det var en mycket bra och välplanerad tävling, fina hinder och bra underlag. 
 
Inledde dagen igår på bästa vis, Fendi hoppade runt felfritt och snabbt så vi knep en 3.e plats. Han räddade vår placering på sisra hindret genom att hoppa jämfota haha. Han ställer verkligen upp för mig! 
 
 
Efter 110cm red vi en 120cm. Fendi var väldigt fin igen men jag red tyvärr ganska dåligt så vi rev ett. Det var en tidshoppning. Känslan på de 6 första hindren var bra men resten var ingen höjdare från min sida. 
 
 
Jag trodde Fendi skulle vara lite trött idag men jag släppte ut honom i hagen imorse när jag mockade och han rejsade ut i världens fart så trött var han i alla fall inte. Idag var det 115cm, han var riktigt fin och jag red faktiskt bra. Vi rev ett i omhoppningen och ni kan se på videon att jag inte förbredde honom tillräckligt på vilket hinder vi skulle hoppa så han kollar på det svartvita hindret och blir förvånad när jag styr ifrån. 
 
 
Jag har analyserat lite och jag har bestämt mig för att inte rida fort på Fendi i framtiden, det är nollor som räknas för vi vill upp i klasserna och inte fastna i 110/120. Så fort jag rider snabbare på honom så hoppar han stressat och vi har redan ett bra grundtempo och vi behöver inte gasa för att få en snabb tid. Att korta ner vägarna är ett bättre alternativ för oss. 

Kommentarer
Postat av: mumm

Riktigt fina rundor, bar otur. I den sista så ser jag att han tror att han skall hoppa ett annat hinder.
Det är nog rätt beslut att gå i ett jämt tempo tills ni har lite mera rutin.

Kram

2016-10-02 @ 14:08:11
Postat av: Gunilla

Super fina rundor!

2016-10-02 @ 17:59:48
Postat av: bästis

Så himla bra rundor. Märks när han blir stressad men tycker det ser ut som ni hittat ett väldigt bra grundtempo och att du rider väldigt konsekvent nere med handen nu, stolt bästis haha ;) Ni är grymma även om det ser lite lågt ut för er <3<3

2016-10-12 @ 19:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0