Tenta, vänner och pojkvän

Hänt massor sedan jag bloggade senast. 

Första tentan är skriven och jag tror och hoppas att jag klarade mig. Svarade på allt och självklart tycker jag själv att jag svarade optimalt. Men det är så svårt att veta vad de vill ha för svar eftersom det är diskussionsfrågor och det finns inget direkt rätt och fel. 

Imorgon är det dags för tenta nr två, tillämpad geovetenskap. Känns inte som om jag kan något men hade samma känsla inför förra och det kändes ändå okej efteråt. 

I fredags var jag, Petter, Julia och Ryan hemma hos Ronja och Matt på idol och vin. Så otroligt trevligt och våra pojkvänner kommer bra överens och det hanns med flera trevliga aktiviteter såsom pingis, dart och musikquiz. 

Jag måste ge ett stort tack till Mathilda son tagit hand om Fendi flera dagar nu när jag pluggat inför tentor. Du är bäst! På lördag följer jag med och supportar dig på tävling med Viggson. Jo, även Petter har varit en guldklimp dessa veckor och till och med tagit hand om fendis sysslor helt själv och hjälp mig med intag av hästar hela helgen trots att han är lite rädd. Blir stolt! 

Idag har det varit en sorgsen dag, Petter sitter numera på flyget mot Teneriffa för att flytta dit. Jag har gråtit och redan nu känner jag mig ensam i lägenheten. Även om han kommer "hem" på besök ganska snart hade jag gärna sett att han var hos mig jämt. 

Petter lagade ett drömmåltid till mig igår, löjrom från Kalix till förrätt, filé Wellington till varmrätt och hemmagjort citronglass till efterrätt. Säg något denna karl inte kan?! 


I väntan på tåget. 


Igår innan middag 

Hihi 






Kommentarer
Postat av: Gunilla

Ni ser för goa ut :)

2014-10-30 @ 19:41:56
Postat av: Petra

Fin bild på er :)

2014-11-10 @ 19:18:38
URL: http://demonornot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0