Herre min gud

Idag är jag trött, tröttare än igår morse. Det var träning igår kväll för den nya svenska tränaren och jag blev positivt överraskad, han sa massor med grejer som jag och Evelina tänkt på innan plus lite andra bra grejer. Han kommer fokusera på markarbetet i första hand vilket är bra, en välarbetad häst är det inte många som känner till här. 

Abdullah hoppade Robin och jag var nöjd. Hans ryttare var inte lika nöjd men efter att han sett videorna verkade det som att herr Abdullah ändrade sig. Efter att diverse mockning, kylning av ben, högivning mm var klart stog vi en lång stund och pratade innan vi skulle åka hem. Precis när vi skulle gå kom Shaker och bjöd in oss i tältet, vi tackade såklart ja när det fanns gratis mat och dricka haha. Så nu har man käkat kuwaitisk mat druckit te med ett härligt gäng. Tyvärr satt vi där för länge och somnade halv 1 igen...

Imorgon är det tävling så det finns massor att göra hela dagen. Vi har även utmanat Shaker och Abdullah idag, inget arabiska för dem eller svenska för oss. Förlorar de ska de laga middag till oss UTAN hjälp från deras kock. Vad vi ska göra vet vi inte ännu. Men de är lugnt vi förlorar inte. 

Dags att skynda sig, tror Evelina kommer förlora ett vad gentemot Abdullah idag om att han skulle komma innan 08.00. Så vi måste vara där snarast!







Kommentarer
Postat av: Mia

Vilken är den svenske tränaren?

2014-02-20 @ 09:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0