Min underbara Lucky

Herrejesus så fin Lucky var idag, det var debut i 135cm som stod på schemat och det kunde knappast gått bättre rasultatmässigt. Vi slog till med en 2.a plats, jag vet att det låter klysigt men idag ÄR det faktiskt största delen Luckys förtjänst. Satte honom verkligen i skiten en gång, skulle bara fortsatt framåt på hinder nr åtta(det gröna och vita hindret) men blev istället passiv och satt still, Lucky tog saken i egna händer och jag fattar inte hur han klarar det. Sjukt imponerad av häst, igen. Att få sitta på en så fin häst är rena drömmen, han gör det om och om igen, älskade häst. 
 
Annars då? Banan i 135an(bed. A:0) var ganska konstigt, var bara EN linje till skillnad från alla hundra linjer i 120cm klasserna igår. Väldigt många brytsvängar och det var svårt att få ett riktigt bra flyt, tyckte jag i alla fall. Jag red absolut inte mitt bästa idag men vi hade mariganalerna på vår sida och det bästa med mig och Lucky är att vi 98% av alla tillfällen kämpar ihop, de resterande 2% failar jag på. 
 
Jag är oerhört nöjd med vår debut, speciellt Luckys prestation, jag är inte helt nöjd med mig sjäv. Såklart är jag stolt och glad över en 2.a plats i 135cm, som till och med var vår debut, men jag stör så mycket på att jag satte honom i "knipa" en gång, allt annat var okej... Som vanligt ser det inte i närheten ut så hemskt som det kändes. Hade blivit hur bra som helst om jag bara hade fortsatt framåt, jag skyller på mina nerver denna gången, för jag var riktigt nervös innan. Glad att jag kunde hålla dem så mycket i styr ändå. 
 
Här kommer videon, be nice. 
 
hehe tror att mamma var lite nervös och fastnade på zoom-knappen i början. 
 
Godnatt gott folk. 
 

Kommentarer
Postat av: Sabina

Så duktiga! såg jätte fint ut :) Inga vårigheter för er inte :)))

2013-05-27 @ 09:18:02
Postat av: Jennie Kristensson

Såå duktiga ni e!! Ni är verkligen dream team!!♥

2013-05-27 @ 13:16:04
URL: http://getfitortryydying.blogg.se
Postat av: Anne

Ni skulle kunna debutera 160! Han skulle bara säga hoooooopp

2013-06-04 @ 15:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0