Tävling Trolleholm Fendi

Fendi hoppade bra på tävlingen idag, men det var kanske inte den bästa rundan vi gjort. Vi rev tvåan, kändes lite som om han slarvade där, kom helt korrekt men annars var hela banan bra fram tills näst sist hindret, kom med korsgalopp till det och jag såg ingen avsprångspunkt och Fendi bara hoppade av där han kände för det, lite samma sak till sista, korsgalopp även där och ridningen från min sida var inte bra. Annars är jag nöjd! Första riktiga starten sedan oktober, inte mycket att säga om det. Jag märker att han blir stakare hela tiden och det är bara att fortsätta som vi göra. Lydnad, lydnad och åter lydnad. 
 
Ni kan få se rundan även om jag i normala fall inte brukar bjuda på katastrofala misstag av mig själv. Ni får blunda på de två sista hindren. 
 
Har efteranmält Bliss och Lucky till 120cm i morgon, det blir nog bra. Söker fortfarande formen på Lucky, letar febrilt efter känslan. 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Fina pojken! Ser jätte-fint ut :) :)

Svar: Tack! :)
Linn Skjetne

2013-03-23 @ 19:08:46
Postat av: Emma

Nu har jag kikat lite grann igen på dina fina hästar och videofilmer. Håller med dig i det du själv skriver om Fendi (i inlägget som jag nu kommenterar), kanske liiiite slarv här och där - inget illa menat, men får du honom a bit more together så blir det kanon, han är ju så flott och kan verkligen hoppa.

Nu är jag tyvär otroligt dåligt uppdaterad här, men nog är där mycket fullblod i den gossen?! Eller är det bara jag som tycker det ser så ut, med den hopptekniken och de linjerna?! ;)

Nåja, ni är duktiga, absolut! :)

Svar: Ja jag vet, vi jobbar på som bara den på att få ihop honom mer och mer på baken. Blir lätt att han hoppar lite för långt då han inte är helt ihop och när han spänner sig är det extra svårt(vilket han gör mer på tävling än träning). :) Han är hälften fullblod så du har helt rätt ;) Jag tror på min omogna kille och med rätt träning och tålamod kommer han göra allt! Kram
Linn Skjetne

2013-03-28 @ 18:42:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0