Ikväll blir det årets första träning.

Dags för årets första hoppträning för Luckys del. Hade egentligen bestämt mig för att inte hoppa alls i Åsbos ridhus eftersom underlaget inte är så kul, men så tänkte jag så att han bara ska hoppa lågt lågt lågt idag och då gör det inte så mycket. Ska åka till Elina på torsdag och då får han gå mer markarbete där och hoppa något lite högre hinder. Så idag blir det nog max 1m. Vi får väl se. Sista jag tränade Lisas hästar där var underlaget OK men om det är fruset som det var i höstat kan man inte hoppa överhuvudtaget. 
 
Ska bli skönt att komma iväg igen, bara jag och Lucky, alla andra dumma tankar försvinner. Världens bästa mamma följer med, försöka få henne att filma lite. Imorgon kommer min bästa vän Malin hit och det blir så mys, vi får se vad vi hittar på, det ska tydligen regna. Men men något kommer vi på. 
 
Vi letar sadel för fullt till Lucky och inom en snar framtid kommer vi hitta en. Så länge får han gå med Fendis(som Anna säger ligger bra, alltid något). Han har känts riktigt fin senaste tiden så jag tror knappast att han varit spelciellt påverkad av den, man han blir kanske framöver. En ny sadel ska han få i alla fall.
 
Jag ber om ursäkt för mitt långa uppehåll här på bloggen men det finns knappt något att skriva om när man bara lullar i skogen. Fendi vilar för tillfället eftersom han varit livsfarlig att rida, sätter igång honom när ridbanan tillåter det. 
 
Tjing pling, lägger upp videor senare om det blir några. 
 
Dags för ett par egobilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0