Ny sadel

Idag kom Maxime från Bruno Delgrange ut och vi, jag och Fendi, provade ut en sadel som passade oss. Måtten är tagna och sadel är beställd, tyvärr får vi vänta helt tills slutet av januari innan den kommer eftersom att det är jul och så nu. Har aldrig ridit i en nyare Bruno Delgrange innan och det kändes väldigt bra, Fendi rörde sig otroligt mycket bättre än med Equipen. Jag får inte rida i min gamla sadel för kiropraktorn så jag har longerat/tömkört Fendi sedan i onsdags förra veckan. Maxime lånade ut en BD till mig som jag kunde ha så länge, inget han vanligtvis gör men han tykcte väl synd om mig. Sadeln jag fick låna var inte perfekt men den låg bättre än min egen sadel. 
 
Under julen ska jag jobba Fendi i låg form så han bygger upp ryggmusklerna igen. Inte konstigt att han hoppat dåligt med en sadel som inte legat bra på hans rygg. Ändring på detta nu. Kommer självfallet dela med mig av bilder på sadeln när det kommit. 
 
Du är en bortskämd häst Fendi, världens bästa ska ha det bästa... Vi är som ett kärlekspar <3
 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Shoooppping! Yeah!!!

2013-12-02 @ 19:28:15
Postat av: Gunilla

Shoooppping! Yeah!!!

2013-12-02 @ 19:29:18
Postat av: emma fors

åhh kul!! alltid skönt att hitta rätt sadel, man får lätt en sån där speciell "det där är min sadel" känsla haha.. vad valde du för färg på loggan?? erkänn att det blev grönt så du matchar med snyggkavajen!

2013-12-02 @ 20:23:35
URL: http://forzi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0