Hailey hoppning hemma

Idag kom mamma och upp och filmade mig och Hallisen på banan. Utbudet av hinder här hemma är sådär, går inte att bygga en WC-bana. Blev två räcken och hoppade lite hur som helst. Hailey är väldigt lättsvängd för att vara så pass ung, och tar förhållningarna väldigt lätt, lätt att rida på hinder helt enkelt. Egentligen tycker hon att det är lite lågt och anstränger sig inte men hennes ork är fortfarande inte där den ska. Hon har blivit lite smalare och känns hela tiden som att hon orkar mer och mer, det är bara att jobba på. Mamma och jag tror han hon kan bli en väldigt trevlig ridhäst/tävlingshäst, fast hon behöver mycket mer träning. 
 
Detta är i alla fall en början, en rivning idag(rättade sig direkt efter) och inga tendenser till att stanna. Jag gillar hennes inställning till hinder! 
 
 
Nu ska jag defintivt sova, har varit en lång dag som började redan kl 05 imorse. Alla hästarna är motionerade och jag har jobbat 9timmar, feels good. Imorgon blir det ett kortare jobbpass och jag ska få pussas med min Hans igen. Alla hästar ska gå i skogen på morgonen. Tjing tjong
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Det ser bra ut :)

2013-04-15 @ 22:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0